Egy nyugdíjas tanár házaspár esett áldozatul a dühöngő, adósságcsapdában vergődő asszonynak, aki eredetileg csak kölcsönt akart kérni tőlük. Eljött a pillanat, amikor a nyomortól rettegő, beteg asszonynak, akinek pénze nem mellesleg az orvosi kezeléseinek számláira ment el, már nem volt kitől kölcsönt kérnie.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
"Senkit sem hagyunk az út szélén", igaz e? És még volt képe a fideszesnek arra biztatni hogy vegyen fel újabb hitelt az ember.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Nem a nyomor ült, hanem a beszűkült tudat, a gyilkos hajlam.
A szegénység önmagában nem indok és nem jelenti, hogy bűnözővé kell válni.
Sokkal inkább öl a gazdagság és a hatalom!
Gauntlet
"Senkit sem hagyunk az út szélén", igaz e? És még volt képe a fideszesnek arra biztatni hogy vegyen fel újabb hitelt az ember.
Sámannus
Ez bizony a népirtással egyenlő nyomorban tartás eredménye. Pohos irány a Hágai Bíróság. Emberiség, és emberiesség elleni bűncselekményekért, vagyonelkobzás ,és hosszú börtön legyen az ítélet.
dr. prédikátor
Tévedés!!! NEM A NYOMOR ÖLT!!!Hanem a nő!!!Az hogy az emberek kilátástalan helyzetbe kerültek az illegális fityfasz kormány bűne! minden egyes ilyen cselekmény a lelketlenségükön szárad!!!
Nessy
@Shikari: Ezt a "keresztényi szeretetet" így advent idején!
Eladott Ország
Több mint 2 000 000 000 forint támogatást küldött a magyar kormány – vagyis a magyar adófizetők – egy mexikóvárosi és egy tepoztlani templom földrengés utáni felújítására. Magyarország lett az új Norvégia, kár hogy a mi esetünkben szó sincs kőolajból származó dollármilliárdokról, amiből valóban lehetne is támogatni e nemes cselekedetet. De pénz természetesen van másra is. Nyilván nem arra, hogy ne kelljen bezárni a Honvédkórház országos elismertségű koraszülött centrumát, hanem arra, hogy további közel 3 milliárd forinttal megemeljék a jövő évi, budapesti Maccabi Európa Játékok előkészítéséhez, megszervezéséhez és lebonyolításához nyújtott támogatást. Csak úgy halkan megkérdem, miért is rendezünk mi több milliárd forintért Maccabi játékokat? És hogy itt még véletlenül se érjen véget az eszetlen pénzszórás, egy másik csodálatos hírrel búcsúznék. 4,7 milliárd forintért (ebből 1,3 milliárd opciós összeg) plakátkampányt indít a kormány, melynek témája a következő lesz: Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai szintéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok ellátása 2, valamint az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása 10. Közel 5 milliárd forintért nyilatkozhatunk ezekben a kérdésekben állambácsinak. Hát nem nagyszerű? Csak ehhez a cikkben felsorolt három tevékenységhez – melyek nélkül valljuk be, vidáman meglennénk – az adófizetők közel 10 milliárd (!) forinttal járulnak hozzá. Van bőr a pofájukon szórni a milliárdokat a kommunikációra és közpénzmilliárdokat lopni. Az orbanistákat nem elszámoltatni kell, hanem leszámolni velük. Csonttörés, megtorlás, sortüzek és akasztás - ez vár az orbanistákra.
csak úgy....
@Shikari: cs.tibi laci! azt tudodod,hogy a te tudatod is erössen be van szükülve?
náladnál primitívebb,bunkó gyülölködöt,még életemben nem láttam!
te,csak egy bugris náci vagy a köbön...
csak úgy....
a mostani kormány,hihetetlenül sok embert kerget kilátástalanságba, az eberek többsége,ebben a szituációban úgyan úgy reagál,mint egy sarokba szorított vadállat..., a többi öngyilkos lesz .
Eladott Ország
@Shikari: ma, 12:14; Tudod, térdre csuhások és a Liberális Internacionálétól a konzervatív régi vágású mélykeresztényig hosszú az út. Erre szokták mondani politikai büdös kurvák, megspékelve az állami szintre emelt bűnözéssel, azaz maffiaállammal.
steve82
@Shikari: Te geci, a főnököd szarik az emberekre, csak mossa az agyukat a propagandaszöveggel, te meg ugyanolyan szargeci vagy, mert segíted egy kis pénzért. Te milyen jövőt építesz magadnak abból a kis alamizsnából, amiből neked dobnak oda? Milyen ország lesz ez szerinted pár év múlva? A csuti főnököd téged is ugyanúgy ki fog röhögni, meg szarik majd a te életedre! Egy csepp jóindulat nincs benned baszki, meg eszed sincs!
ibn Said
@Shikari: "Milyen keresztényi szeretet egy aljas mocskos gyilkosnak? Aki ezt a gýilkost támogatja az bármire képes. Fel kéne akasztani ott a hèlyszínen. És persze hogy cigáný volt. A primitív gyűlölködő ölt akiket ti támogattok."

Használj MAGYAR billentyűzetet!
Te nagymagyarkeresztényhazafi!
nagymagyarkeresztényhazafi = szarházi
Borsodi
@csak úgy...: Mielőtt öngyilkosok lettek igazán magukkal vihettek volna egy két jó akarót akik miatt erre kényszerültek.
csak úgy....
@Borsodi: Nem tartom jó ötletnek! Annak csak ártatlan áldozatai lennének...,lásd, USA ,iskolai lövöldözések.
csak úgy....
@Shikari: azt hiszem tibim,hogy el köll,hogy áruljam többeknek,hogy merre és hol,tengeted sanyarú életed...
egy üdítö fölpofozás,anyázás után,minden bugrisnak jót tesz...
ibn Said
@Shikari: ma:17:43

Ne keverj a családoddal!
csak úgy....
@durbincs: nálad is,mindíg csak a refrén...,muki-muki!
te sem leszel már normális...
csak úgy....
@durbincs: a te szüleid is gyerekbarátok lehettek..., szerencsédre! az azért látszik rajtad a mai napog,hogy a kedves papa párszor a falhoz kenyt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.