Hivatalos látogatást tett Orbán Horvátországban. 

A Magyar Honvédség csapatszállító Airbus repülőgépével utazott Horvátországba Orbán Viktor miniszterelnök. Ez abból a videóból derül ki, amelyet kedd reggel tett ki a Facebook-oldalára.

A felvétel elején rövid ideig látható a gép, amelyből kiszáll a miniszterelnök. A gép oldalán a felirat: Magyar Honvédség (angolul), illetve a 604-es lajstromszám.

A 24.hu is már többször beszámolt arról, hogy Orbán Viktor rendszeresen használja az egyik Airbus A319-est a külföldi útjain, annak ellenére, hogy amikor a repülőket vették, azt kimondottan nem kormánygépként vásárolták.

(24.hu)

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: OK! De akkor miért nem mondják meg nyíltan, hogy kormánygép! Miért kell állandóan tudatosan valótlant állítani? Így is úgy is mi fizetjük a hivatalos és nem hivatalos útjait is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Shikari: OK! De akkor miért nem mondják meg nyíltan, hogy kormánygép! Miért kell állandóan tudatosan valótlant állítani? Így is úgy is mi fizetjük a hivatalos és nem hivatalos útjait is.
nevemnick
@Nessy: miért, miért? Olyan lételemük a hazudozás, mint a lélegzetvétel. Az utóbbit kéne pár percre megvonni, hogy megtudják, ők is halandók...
sokanvagyunk
@Nessy: Repült és kész - egy egész csapattal.
Qqberci
@Shikari: Pontosítok: Takarodj, Orbán VIktor...
eszegfu
Ugy általában valóban joga van minden miniszterelnöknek mindenhez...csak jó lenne, ha időnként a kötelességeit is hasonlóan gyakorolná...
Qqberci
@Shikari: Nyilván a takarékos gOrbán elvtársnak elromlott az autója, így sokkal olcsóbb volt, hogy
- a csapatszállító feljön Kecskemétről Ferihegyre
- Ferihegyről elmegy Zágrábba
- Zágrábból visszajön Ferihegyre
- Ferihegyről hazamegy Kecskemétre...
Jozefina
Ezzel is tudtára adja mindenkinek, hogy ő harcban áll már saját magával is, nemcsak a fél világgal!!!?? És azt csinál, amit akar, szóval diktatúra!!!??
kereső
Nincs ezzel semmi porobléma, hiszen orbán az ország érdekében hivatalos!!! tárgyalásra vette igénybe a repülőt. Mindeközben nem kéne azt hazudni,hogy ez a honvédség számára lett véve csapatszállitásra-és mindjárt kettő. Tessék szivesek beismerni,hogy ez kormánygép.
És erről sem kéne hazudozni- hiszen anno 2006-2008 között Gyurcsány sem "magáncélra" bérelt!!! közpénzen repülőt maga és delegációja számára, hanem hivatalos utazások céljára,mint az ország miniszterelnöke. A rendszerváláts óta egyetlen miniszterelnöknek van birósági papirja róla,hogy hazudott. Őrt pedig Orbán Viktornak hivják- és az ügy a "megfigyelési botrány" volt-amikor üres dossziéval verte az pulpitust,és egyébként is megtudták a fidesz szépfiújának az anyjának a keresztnevét.
nezelodo
@nevemnick: A hasamat fogtam a röhögéstől, amikor rákérdezett a vendéglátó a Hernádi-féle "büntetőügyre". A sohasem hazudó kinyilatkoztatta, hogy nálunk a politika sohasem avatkozik bírósági ügyekbe! Hogy nem szakad rá az ég? Biztosan azért, mert a mindenható a bűnösnek megbocsát, a "különleges gondolkodásúakat" pedig kedveli. Velünk alattvalókkal pedig még az Isten sem törődik.
nezelodo
@kereső: A megfigyelési botrány dokumentálójának a fizetsége a macisbank defendje volt, + néhány milliárd az autópályák lőszer mentesítésére, a kamu cégnek. Mostanság meg biztos állami hivatal jutott a kádári szimat-szolgának.
kereső
Bocsi, a link lemaradt.A csigatévé "tények"-ben mindez úgy hangzik,mintha Gyurcsány Ferenc anno magáncélra bérelt volna közpénzen repülőt.www.origo.hu/itthon/20181202-gyurcsany-ferenc-maganrepulozes.html
RonaGyuri
@kereső: elfelejtetted, hogy ő Magyarország korlátlan ura, míg Gyurcsány csak egy trón-bitorló volt! =))
Gauntlet
a katonákat leszállították a gépről? szerintem már azt se tudja, hol van Ő és épp mit csinál !
magyarbakancs
@Shikari: Honvédségbe rendszeresetit katonai gép .Magánhasználatra Orsós Viktornak.
Hivatalos meg fogalmazásnak ez kelenne lenni.
kereső
@RonaGyuri: nem is tudja megbocsájtani "Magyarország ÖRÖKÖS miniszterelnöke,hogy 2006-ban Gyurcsány legyőzte,és a " haza" ismét ellenzékbe került.
lusta
Azzal nem vitatkozom, ki mire használja a katonai csapatszállítót. Arra ellenben nagyon kíváncsi lennék, hogy néz ki belülről a gép. Ha csapatszállító, akkor olyan a belső kialakítása ilyen, ha kormánygép, akkor teljesen más. Na itt ez a nem mindegy, mert a belső átalakítást mi fizettük és bizony nem mindegy mire.
lusta
@kereső: Lári-fári nem legyőzte, feltörölte vele a padlót.
Eladott Ország
Egy rohadt, bűnöző cigánytól ugyan mi várható el. Ahol abból is propagandát lehet csinálni, hogy hamarabb érkezik a nyugdíj. Ahol a csatasorba állított propagandakommandó egy emberként üvölti a kilóra felvásárolt fideszes médiában, hogy az egyetem Bécsbe költözése mindössze Soros-féle politikai blöff, és hagyjuk már a dagadt ruhát másra. Az viszont elég szépen látszik, hogy a Fidesz-kormány hogyan kénytelen alámuzsikálni a német összeszerelőüzemeknek, ha jót akar magának. A szuverén honvédő itt tart. Amelyik szuverén honvédő és fényestekintetű küldetéstudat, minden elítélt bűnözők védőszentje Horvátországban barátkozó látogatást tesz éppen, ahol a köröm alá csúszott, gyulladást okozott tüske kihúzásáról elmélkedett a pocsék horvát-magyar viszony kontextusában, és ahol képes volt a szájára venni: jogi kérdésekbe nem avatkozik be a politika nálunk. Azt hiszem, Gruevszki árnyékában ennél az is jobb lett volna, ha egyenesen felteszi a lábát a megterített asztalra. A sameszai addig is elsikálják a CEU-botrányt, neki semmi teendője ezzel, aztán pénteken becsörtet a közpénzrádiójába és elmeséli, hogy megint győzött. Hát szép napot mindenkinek!
kereső
@lusta: mondhatjuk úgy is!Bár én nem a TV vitára gondoltam, hanem a választásira
A gép belső kialakitása "lux"!!!
tudode
Olyan szerény ez a zember, 800 év barácság, 7, 8 éve találkozó, miközben előfordulhat, hogy pl. Krk szigetét, vagy tenerpartot szeretne Lőrinc haver vásáronyi a NAKI-nek, hogy ERŐS LEGYEN EJRÓPA
.
--------------------------------------
---- Orbán a horvát tengerparton szeret nyaralni
.
Nagyjából 14 500 találat (0,37 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+a+hov%C3%A1t+tengerparton+szeret+nyaralni&oq=Orb%C3%A1n+a+hov%C3%A1t+tengerparton+szeret+nyaralni&aqs=chrome..69i57.15357j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

---------------------------------
---- Mészáros Lőrinc horvát tengerpart
.
Nagyjából 13 600 találat (0,34 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+horv%C3%A1t+tengerpart&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91rinc+horv%C3%A1t+tengerpart&aqs=chrome..69i57.15427j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

-------------------------
.
Mos má csak az hiánycikk, hogy a horvátok legyenek tagországok, és akko lösz nekijük tengerpartyuk is, mivel a Balatont már kinyőték!

.
magyarbakancs
@Shikari: "Vissza kéne menni hozzá az időben, mert a Malév megszűnt!"
Pont azért menjen Malév gépel mert megszűnt.
kereső
@magyarbakancs: és mekkora részük volt a Malév megszűnésében, arról miért nem regél ez a kakukk fióka?
Nessy
@Shikari: meg az összes foci meccs megtekintésének!
Hagyjuk a dajka meséket! Szeret urizálni, csak még jó modora, intelligenciája nincs hozzá!
justhpeter
A fene bánja a repülőt. Az a baj, hogy visszajön.
simmering73
A vonat már derogál neki. Meg a hátizsákjának is.
Nessy
Ami így most eszembe jut az a Görög - Magyar
nezelodo
@Apoca: Jaj ne bántsátok már az operalátogatásáért is! Pedig csak eltévedt, és erre akkor jött rá, amikor a karmester nem sípszóra kezdett el dirigálni. A szotyit, meg amit addig a földszintre köpködött a páholyból, majd feltakarítják!
Nessy
@Shikari: Korrigálok! Nem "kormány" géppel, hanem Garancsi vitte egy pár milliárdos közbeszerzésért, amit pár nap múlva megkapott!!
Valóban tévedtem. Bár a fene se tartja számon, mikor milyen géppel hova repül! Ezt is azt is mi fizetjük, csak a fizetés módja változik.
Nessy
@nezelodo: Szegény! Képzelem, hogy szenvedett! Kurtágh zenéje nem éppen Ákos szintű, ami pedig Kossuth díjat érdemelt.
kereső
@Nessy: többe/többszörösébe kerül az, mint az egy-egy hivatalos a "honvédségi" géppel.
Hellcat
@Shikari: Ezt még a szocik sem engedték meg maguknak...
kokopelli
"Köröszkérdés"! A fekete kisbusz is állami,vagy saját tulajdon?Esetleg csak egy
Alcsút-Graz-Alcsút laza különjárat?
@Nessy:azért néha népközelben is felveteti magát repülőn vagy vonaton!
Mátyás is elkeveredett a plebs között!Igaz,nem voltak sameszei akik beszámoltak
neki orrba-szájba!!?
desiro
Remélem egy szer a levegőben elromlik!!!
human
nemkormánygép nemkormánygép nemkormánygép
Nessy
@Shikari: Te tudod az összeget és a fizetés módját?
Hellcat
@Shikari: Nem látod a kettős mércét az a baj...A fidesz kétmilliós karóráért meg egy drágább karóráért a szocik esetében habzó szájjal verte az asztalt. Most meg még a rühellke is 12 milliós karórában rohangál, meg kormányzati magángéppel furikáznak, nem luxusautóval. Te meg csak bólogatsz, hogy helyes. Tudom, hogy nem fogod megérteni ezt amit most leírtam, mert egy tudatlan vérnáci véglény vagy. Gondolom a CEU távozását is pezsgővel ünnepelted...utoljára a nácik zárattak be egyetemet...gratulálok.
Hellcat
@Shikari: Mondtam én, hogy egy vérnáci semmirekellő hazaáruló fasz vagy aki nem fog semmit megérteni abból amit írtam. Köszi a megerősítést.
Clavigo
@Shikari: Csak ne lennél ilyen kib@szottul idióta... Még alkalmaználak is ,,wc-kefének,,te kretén.
Kookas
@Shikari: vagy csak a neve változott VÍZELre
kereső
@kokopelli: a fekete kisbusz(ok),mert állitólag kettő is van, egy meg nem nevezett külföldi(német!) barát bocsájtotta még anno orbán rendelkezésére,még amikor a" haza ellenzékben" volt.Azt ne kérdezd,hogy mire fel. Csak-és gondolom az elmult nyolc év alatt kifizetődött a szivesség. Most állitólag a TEK állományában van/ak.
verőce21
Természetesen honvédségi géppel repült Zágrábba.
Minden útra béreli a kormány a repülőt a honvédségtől. És nem is mindig ugyanazt a csapatszállítót. A Kormánynak nincsenek szerelői, szervízműhelye, ahol felkészítik a gépet repülésre.
A focimeccsekre pedig a futballbarátja repülőgépével utazik, az egy másik repülőgép.
Magángép. Capisi? :)
eszegfu
@magyarbakancs: 9:55 Ez szörnyü!!! Nem hittem el, hogy mind a 3 üveget képes meginni!
kisrigó
A fene bánja, valóban vannak olyan esetek, amikor kell egy gép, de mi a búbánatos rohadt életbe kell hazudozni! Persze, a csapatszállításhoz luxus kialakítású gép kell, elvégre a katonák ehhez vannak szokva!! Ezt már mari bácsi sem hiheti el, ha maradt még némi józan esze! Igaz, hogy a szomszédom még mindig azt mondja: jóó van naa!
Hellcat
@verőce21: Mint a csicskari haverodnak leírtam már...a katonai géppel való repkedésnél a kettős mérce a probléma, mert anno a fidesz már azt meghurrogta, ha egy szoci drágább autót ahsznált most meg katonai géppel repked a geci. A másik magángépes repkedés pedig égbekiáltó korrupciós bűncselekmény. :) Capisi?
CsipkeRózsa
Majd akkor ismerik el, hogy Orbán magán-repülője, ha meglesz Orbán címere és azt ráfestik a gépre.
1magyar
Nem értem mit rugóztok ezen, a miniszterelnök és családja bármely géppel repülhet, ebben semmi különös nincs.
Megilleti őket, a vasutasokat miért illeti meg, sőt a családját az ingyen utazás.
Ez a legkevesebb amit megtehet. A kormányzást kell értékelni.
kereső
@1magyar: bocsi- de orbán "kormányzása"értékelhetetlen. Mert nincs kormányzás.
Hellcat
@1magyar: Nahát a geci mióta a honvédség tagja???
Micike
Szegény jóember, pár hete ruházott be 1 millát egy új zakóra és máris kihízta. Nem tudom etetni ócsóbb vagy ruházni?!
solidedge
A gép nem honvédségi. Orbán elnöki gépe, csak azért vonták a honvédség alá, hogy ne kelljen adatokat kiadni.
Gauntlet
mint a kilencedik óvódás, váltogatja a gépeket.
kokopelli
@Micike: "...egyesbe szántani vele"! Lefogy a dunyhatestű! ;-)
Tracymika
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
verőce21
@Shikari: Értik ők, csak szeretnek hülyének mutatkozni.
Az, hogy váltogatva használja, bérli a gépeket a kormány, ebből is látszik - persze ha akarja valaki használni az eszét -, hogy nincs speciálisan kormányküldöttségi szintre "kipárnázott" repülőgépünk. Csak a biztonság az első.(meg a második)
F_Viktor
Ez az a gép amelyik titkos utakon nem orbán lányát utaztatja, hanem valami orbán-százados 2 éves lányával hajtanak végre über-titkos katonai akciókat?
A 2 éves nem-orbán-lány a titkos-küldetés parancsnoka!?
Lepényleső
Egy ilyen minden józanságot elsöprő csapat,ilyen csapatkapitánnyal meg is érdemli a katonai
különgépet,hiszen ha nem így lenne,az egész nem is nyerne értelmet?
papa.49
A helyzet az a ,,nem kormánygép,, Kecskemétről száll fel odáig a ,,szolgálati gépkocsija,, viszi amit kapott tőlünk, hogy ne féljen ezért páncélozott, és mint a repcsiből ebből is több van !!!
Ezt lehetett volna normálisan is intézni, de ugye még ehhez is kevés a kurázsija ennek a szarjancsinak !!!
creativehun
@Shikari: Te tényleg ennyire egy korlátolt fidesznyik vagy??? orbán és a takarékosság??? Várba meg gondolom azért költözik meg takarékos??? Ne fárassz már a böszmeségeddel! Ennél mocskosabb,korruptabb,velejéig rohadt rendszer még nem volt ebben az országban..ez rosszabb mint a Kádár kormány ..pedig az sem volt piskóta!
Eladott Ország
Angela Merkel menetrend szerinti járattal repült Argentínába a G-20- ra. Egy Kelet-Európai kis- állam diktátora, meg a nép nyomorán hízva rázza a rongyot, amellett, hogy még ki rabolja a szarházi.
papa.49
@Eladott Ország: Mondom utánozni akarja az amerikai elnököt !!!
1magyar
@Eladott Ország: Ugyan mennyibe kekrülhetett ha igaz, a menetrendszerinti járattal repülni mérkellnek?
Mert ugye ezen szintű biztonsági intézkedések egy idegen légitársaságnál igen drágák lehetnek és még ki kell fizetni, nem kevés pénz, a repülést is.
Ez sokkal olcsóbb lehet így.
1magyar
@1magyar: kerülhetett - jav.
Gyurcsány is ezt csinálta, én attól sem sajnáltam - ennyi kijár nekik.
Eladott Ország
@1magyar: 08:54; A menetrend szerinti járat olcsóbb. Ha a dagadt cigány és néhány sleppje utazik különjárattal, az jóval drágább. Egyébként meg örvendetes lenne, ha kivennéd a fejed a fidesz seggéből.
magyarbakancs
@Shikari: Orsós Viktor elment Horvátországba.
Neked,nekem,ebből milyen kézzel fogható előnyöd ,nyereséged ,származik?
Egyet létszíves mondjál.
eszegfu
@magyarbakancs: 8:59 Nem tudom hány fokos lehetett az a pálinka, de "lehuzni", mint egy pohár vizet?! 1 kupicányi is marja az ember száját, a nyelőcsövét, nade 3 liter?! De be kell valljam, engem megdöbbentett az is, hogy a video felvevője kihasználta ennek az embernek az alkoholizmusát... pontosan lehetett tudni, hogy miután megitta, 1 lépést sem tud tenni...szerintem megalázta azt az embert...
kokopelli
@magyarbakancs:... nincs Malév? Repüljön a "LUSTHANSÁ"-val! Ha nem éri fel
a csomagtartót,akkor kap egy "sámlit! Úgy kérje,hogy "Einen Schemele bitte!" ;-)
magyarbakancs
@eszegfu: Pszichológiailag teljesen igazad van.
De vedd figyelembe egy alkoholista racionális döntéseket nem tud hozni.
Ingyen pia nosza igyuk meg.
Te ,és én másképp szemléljük a világot mint egy alkoholista.
Neki ez az öröm ,hogy berúgjon.
Dolgoztam alkoholista betegekkel,drogosokkal.
Szeretem őket mert kiszámíthatatlanak.
mindig ugyan az vezérli megszerezni és kész.
magyarbakancs
"Szerinted minden politikusnak el kell számolni a választóinak, hogy miért utazik egy adott ország politikusához? Mindenről be kell számolni, amiről tárgyaltak? Ezt még obamaki sem tette meg!"
Igen elkel számolni mindennel .miért ment ki mit tárgyalt.
gondolom nem minden állam titok.
milyen szerződést irt alá.
Azért elmenni Horvátországba vagy bárhová,hogy egymást halálra dicsérjék ennek annyi értelme van mint a döglött ló nyeretésének.
eszegfu
A kommentelők közül valaki tényleg érdekes dolgot vetett fel! Ha ez honvédségi csapatszállitó gép, akkor vajon milyen lehet a berendezése?! Széksorok vannak a katonáknak, vagy esetleg luxus a belső tere? Ez sok mindent eldönthet. Sőt semmi gond nem lenne, ha azt nyilatkoznák: igen a miniszterelnök különgépe, de a honvédség tartja karban és ezért az ő állományukba került. Felesleges ez a maszatolás...
eszegfu
@magyarbakancs: 9:44 Igazad van. Én nem is az alkoholistát hibáztatom, hanem aki ezt a felvételt készitette... ő alázta meg az alkoholistát.
kokopelli
@kereső: Nem kérdezem,mert nekem annyi mint a naptáron a légyszar! Ő a "pajtavajda"
oszt annyi!Ha a parlament elé ß@rik,akkor is kibogozzák a nyaloncai,hogy milyen mélyen-
szántó filozófia rejlik a tette mögött!Grammonként eladnák a fideszes nyaloncoknak erek-
lyeként!
Papuska1
Mivel utazna? Vegyenek neki kormánygépet? Merkelnek van, de a negyedét sem utazza, mint Orbán. Miért nem jó az, ha akkor, amikor a miniszterelnök nem utazik, viszi a gép a külföldön szolgálatot teljesítő katonákat, főként a tiszteket, mikor Orbánnak kell, akkor meg ő használja. Szerintem ez sokkal olcsóbb, mint egy kormánygép! Egyébként egyetlen légitársaság nem kockáztatná meg, civil gépen garantálni a biztonságát annak a politikusnak, akit ma már a világ 10 legbefolyásosabb politikusai közé, az Unió egyik politikai szárnyának eszmei vezetőjének minősít minden ilyen témával foglalkozó nyugati és keleti médium.
Papuska1
@Nessy: Kedves Nessy! Azért, mert ez a gép többnyire a különböző országokban külszolgálatot teljesítő katonák, főként a tisztek és családtagjaik rendelkezésére áll, tudtommal alig van a földön. Tudja hány országban vannak katonáink? Hány országban van a NATO helyi vezérkarában magyar tiszt? Nagyon meglepődne, ha tudná! Sokkal többen, mint azt hazánk méretei indokolnák. Nagyon sokkal.
Eladott Ország
@Papuska1: tegnap, 15:59; Írod : "akit ma már a világ 10 legbefolyásosabb politikusai közé, az Unió egyik politikai szárnyának eszmei vezetőjének minősít minden ilyen témával foglalkozó nyugati és keleti médium."
-Tényleg ? Nem, csak képzeld el.
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n_3.jpg
Papuska1
@Eladott Ország: Ez az, amiért nehéz veletek vitatkozni. A tények, azok tények. Vannak dolgok, amiket lehet másképp is látni, még igazatok is lehet, de a tényeket állandóan vitatni, és mindenáron azt bizonyítani, hogy kevesebbek, kisebbek, butábbak stb. vagyunk, mint a világ és Európa többsége, az fog benneteket örökre az ellenzékben, marginális kisebbségben tartani. Ha például a környező országokat nézitek, ott a baloldal is keményen nemzeti, sőt nemzetibb, mint nálunk a jobb oldal. Csak nálunk akarják egyesek bebizonyítani, hogy kevesebbek vagyunk, mint mások és az a jó, ha mi mindenki mást szolgálunk, megalázkodunk, merünk kicsik lenni. Közben nem vagyunk azok, legalábbis a többségünk nem az!
Eladott Ország
@Papuska1: Azért kell a csúti cigány és bűnbandáját börtönbe zárni, hogy kevesebbet kelljen az ilyen hülyékkel vitatkozni. A tények azok, hogy szétlopta néhány fideszes tróger az ország jövőjét b@zdmeg!
Papuska1
@Eladott Ország: Látod, a stílus az ember! Nagyon szomorú lenne, ha a hozzád hasonlók vezetnék az országot! Volt már ilyen időszak, bele is rokkantunk! Akkor volt valódi lopás, gátlástalanul. Most ez az egyik olyan duma, amit, ha sokszor mondjátok, el is hiszitek! Ennyi telik tőletek, közben szerencsére szépen erősödik és gyarapszik az ország!Ti meg számszerűen is rendesen fogytok! Szerencsére!
Eladott Ország
@Papuska1: Akkor te nagyon hülye vagy felebarátom. Ha azt írod szépen gyarapszik az ország.
Úgy látom, te pénz nélkül is hülye tudsz lenni. Írod: "Ti meg számszerűen is rendesen fogytok! Szerencsére!" Hát igen, nem elég, hogy tönkreb@sztátok az országot, még pofátlanok is vagytok
és csaltok ; 49%= kétharmaddal?! fideszes f@szfej/seggfej!
Papuska1
Igazold csak saját bunkóságod! Ettől erősödünk mi! Lassan eltűntök innen. Nem itt van a helyetek! Menjetek bamba cselédnek, szolgának valamelyik annyira imádott nyugati országba! Majd ott megtanuljátok, hogy milyen az, ha nem mondhatod azt, amit akarsz és hasonló stílus mellett csendben eltűnsz. Hajrá, mielőbb próbálkozz! Itt mi nem ezt akarjuk!
Eladott Ország
@Papuska1: Ez itt nem a fidesz szeminárium. Elmész te qrva anyádba! Önelégült pojáca.
Eltűntök ti a börtönbe szarházi geci! a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F3o6ZtqsPFryOyYG3Go%2Fgiphy.gif&key=NozDZXLzApGAjgnry0dzLg&w=480&h=317
Eladott Ország
@Papuska1: A magyar átlagbérek a visegrádi országok között is az utolsó helyen állnak."Itt mi nem ezt akarjuk!"
kokopelli
@Eladott Ország: ..és a fórumban állította valaki,hogy a nyugati propagandával elcsá-
bítják a fiatalokat! Hát igen,mert egy jelenlegi 8,84€-s min. órabér mellé,még csábítani
is kell a fiatalokat!! Kiváncsi vagyok,hogy Jan.1.-től mennyi lesz a "csali"! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.