Bogányi Gergely Liszt Ferenc- és Kossuth-díjas zongoraművész szekundált, az egészet pedig lefotózta az MTI.

A családok védelméről szóló nemzeti konzultáción való részvétel fontosságáról beszélt az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Vácon sajtótájékoztatón, ahol Nagy Feró énekessel és Bogányi Gergely Liszt Ferenc- és Kossuth-díjas zongoraművésszel kitöltötte a konzultációs kérdőívet.

A feladatot jól oldották meg, ahogy ez az MTI fotóin is jól látszik:

Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók

Őrület: Rétvári Bence Nagy Feróval együtt töltötte ki a nemzeti konzultációt – fotók

Fotók, címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Rétvári Bence, aki a térség fideszes parlamenti képviselője is, úgy fogalmazott: az előző évek bebizonyították, hogy minden magyar állampolgár számára fontos a nemzeti konzultációkon való véleménynyilvánítás, mert a konzultációk Magyarország legfontosabb kérdéseit érintik.

(MTI)

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Erre felesleges költeni, mert nincs olyan hülye, aki ne helyeselné a célokat. Viszont tudjuk, hogy erre a látszat konzultációra csak a maffiakormány legitimációja miatt van szükség, illetve a NER társak adóforintokkal való kitömése a cél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Pegero: Na látom elvégezted tegnap is az illiberális Istenednek tetsző esti imádat, mint jó dakota keresztény! Remélem ez életed fő műve lesz ez az úri polemizálás, ami a műveltségedhez passzol, és nagy sikert arat a hozzád hasonló művelt közönség körében.
nezelodo
@Pegero: Hehe... Látom nagyon belehabarodtál a Fletóba! Majd csak el tudod érni, hogy járjon neked is egy fidesz kesergőt! De vigyázz magadra baljós jeleket küldesz a mentális állapotodról. Egyik sem érdemli ám meg, hogy beáldozd magad, akármennyit is fizet. Előbb utóbb mindenképp mész úgyis a lecsóba.
nezelodo
@Pegero: Nem is rossz a jó lecsó, egészségedre! De azért vigyázz, most halt meg az egyik családilag együtt ebédelős barátja a mini elnökünknek, (nem a lecsótól), aki húsz éve hajtogatta, akinek ilyen barátja van, mint neki, nincs is szüksége ellenségre. Csak amikor már komolyan is gondolta, már késő volt.
nezelodo
@Pegero: Szeretem amikor pengeéles logikával indokolsz dolgokat, olyan tiszteletreméltó elme vagy, néha azt hiszem te vagy a csengeri magánasszony hódolója. Na pá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.