Brüsszelben be akarják tiltani a magyar kormány által indított kampányt – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára egy, a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 Megállították a magyar kormány teherautós kampányát Brüsszelben, Dömötör államtitkár cenzúrát emleget
Fotó: MTI

Ismertetése szerint a kormány megbízásából

egy plakátos kisteherautó járta Brüsszel utcáit, amellyel a bevándorlási politika következményeire akarták felhívni figyelmet.

Ezek között arra is, hogy bár Guy Verhofstadt, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége európai parlamenti frakciójának vezetője szerint nincs bevándorlási válság, már több százan haltak meg terrortámadásokban Európában.

Az államtitkár azt mondta, szerdán rendőrök állították meg a kisteherautót, és arra "kényszerítették" a sofőrt, hogy szerelje le a feliratot, erről pedig nem lehetett felvételt készíteni.

"Brüsszelben tehát cenzúra van, a kormány kampányát be akarják tiltani" – szögezte le Dömötör Csaba hozzátéve, hogy ez elfogadhatatlan, mivel a plakátos autó a véleménynyilvánítás jogszerű és fontos eszköze.

Elfogadhatatlannak nevezte, hogy Guy Verhofstadt elmondhatta a véleményét, de "nekünk, magyaroknak, meg akarják tiltani". Ragaszkodunk ahhoz, hogy a magyarok véleménye is megjelenjen a vitában – jelentette ki az államtitkár.

November elején az európai liberálisok indítottak teherutós kampányt Brüsszelben. A hirdetőtáblán Orbán Viktor fényképe volt látható, valamint a következő angol nyelvű felirat: "Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát". A mobil óriásplakát másik oldalán magyar nyelvű volt az üzenet: "Kezdetben csak a pénzünkre utazott. Most Európa egysége a tét!"

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Régen olvastam hasonló jó hírt! Sajnálom Dömötör államtitkár, de nekem ez így teccccik! Kár, hogy nincs videón megörökítve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donnawasta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tudode
EnZT a korosztályt nem a SOROS, a csuti G finanszírozza KÖZ LÓVÉBÓL!
,
Vajon hányan követik Navra-csicskát, ha bármi okból kikerülnek a GAZDIJK bűvköréből, mint pl. a FARMERGATYÁS katona
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=121s
.
???
Borsodi
Már azt az autót várom amin Orbán képe van Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát" Aztán mehet megint kezelésre.
olkt.hu/itt-a-vege-orban-amokfutasanak-elokerult-a-grazi-dilihaz-szamlaja-kep-a-cikkben/
kisrigó
@colibri: Valószínűleg azért nincs video, mert kitaláció az egész! Nem értem, hogy mivel közterületen történt, miért nem lehetett videózni!? Vagy csak a kormány (értsd: viktor!) utasítása volt a leszerelés, hogy lehessen egy jót brüsszelezni?
Eriksson
Amit Gay Verhofstadt csinál, az rendben van? Amit szabad Jupiternek azt nem lehet kisökörnek? Vagy hogyisvanez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.