Senki nem tud semmit, de még az is lehet, hogy a kormány meghátrált. Erre utalhat a BKK alig néhány perce kiadott  közlemény "Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani 2018. december 8-án, szombaton 10 és 13 óra között a Jászai Mari térnél és a Szent István körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalon. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."még az is lehet, hogy a kormány meghátrált."...

azt Orbán sosem engedné meg...az a bukását jelentené...inkább, valami fondorlat van készülőben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@durbincs: Zsebcápa, kapd be az összes farkadat!...
Eladott Ország
Az is mekkora liberális hazugság, hogy a Drága Miniszterelnök Úr fél a tüntetőktől, azért záratja le a Kossuth teret. Francokat! Orbán Viktor nem fél senkitől! A szakszervezetektől főleg nem, hiszen a vezetők jókora része tőle kapja a fizetését. Értjük, de változatlanul fel nem foghatjuk, hogy lehet ilyen pofátlanul hülyének nézni egy országot.. A kormány számára Magyarország és a magyar emberek az elsők, de a külföldi összeszerelőüzemeknek gazsulálni talán még ennél is elsőbb. A társadalom ilyen széles rétegei ellen még nem indított támadást a folyamatos szívatásból, zaklatásból, megalázásból, hülyének nézésből élő kormány, ezért most talán kiderülhet, még meddig kíván asszisztálni a magyar ember a láthatatlan ellenségek elleni verbális küzdelemhez, és mikor kezd ráébredni arra, hogy azzal kellene foglalkozni, ami a saját bőrére megy. Tudom, hogy a propaganda szerint a magyar kormány ellen tüntetni bűn, miközben napok óta harsányan ünneplik a párizsi sárgamellényeseket (Macron ellen tüntetni ezzel szemben kötelesség), pedig ott azért egy sima üzemanyagár emelésről van szó (nálunk Tállai Andrásnak csak egy szavába kerül, és minden el van intézve), nem pedig a munkavállalók tízezrei és családjaik életének, testi, lelki épségének veszélybe sodrása.
Nessy
@durbincs: Állj naponta 12 órát a futószalag mellett, szabadnap, csökkentett szabadság mellet, és közben nevelj minél több gyereket, lásd el a háztartást, aztán lehet szövegelni!!!
Nessy
@durbincs: Nekem kicsit messze lenne! Bécs közelebb van! Lehet, hogy azt a környéket ismered, ott élsz, azért emlegeted folyton?
wagabund
@durbincs: 10.19...
baszki, qurvára nem értem, amit írtál...most szopatsz, vagy rohamod van?
Nessy
@durbincs: Ha téged kellene moderálni, ahhoz pszichiáterre lenne szükség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.