Hiába próbálták visszatartani őket a rendőrök. A tüntetők azt skandálják: demokráciát, és vesszen minden túlóra. A rendőrök most a parlament előtti lépcsőn sorakoztak fel több sorban. "Nem leszünk rabszolgák!, "Mocskos Fidesz! ", "Álljatok át! ", "Demokráciát! ", "Viktort bilincsbe! ", "Egy az irány, munkás, diák! ", "Szabad ország, szabad egyetem! ", "Szolidaritás! ", "Boldog Karácsonyt! " - skandálja a tömeg. Közben valaki azt kiabálja egy megafonba: "Egy sapka keresi a gazdáját, itt az oroszlánnál. " ÉLŐ: Ez történik most a Kossuth téren

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
@Jozefina: Sajnos 404-es hibakóddal nem jön a közvetítés. ...és ami még rohadtul bosszantó: a féreg orbán-rádióban - ahova kétheti rendszerességel jár köpködni a Sorost, meg Brüsszelt, meg migráncsozik észnélkül - egyetlen szóban nem említették meg a híradásban a budapesti tüntetést. Sem a déli, sem a mostani utolsó krónikában. Ezzel szemben a párizsi eseményeket, sőt brüsszeli tüntetést is hosszan részleteztek. Mégiscsak restellik a skandallumokat, mint pl. mocskos fidesz, vagy orbán takarodj! ? Ettől még az egész világon látni fogják a magyar eseményeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.