A BRFK kiadott egy közleményt, ami szerint „minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét”. A BRFK azt írja, a „Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia”. Komjáthi az Alkotmány utcában azután sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. A rendőrség azt írja, „Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt”. Az ATV azt írta, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetés hivatalos vége után Komjáthi Imre egy zászlóval felment a színpadra, és azt mondta a tüntetőknek, foglalják el a Kossuth teret, majd elkezdett a térre futni, ahol a rendőrök leteperték. Térdsérüléssel vitték kórházba. A Mércének azt írta, hogy: „A politikus akkor sérült meg, amikor a rendőrökkel való tolakodás közben nekinyomták a Parlament előtt található kő térelemek egyikének, ekkor fordult ki a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
brfk. úgy történt, hogy saját maga készakarva kificamította a térdét !!!
Söndörök fussatok neki ennek még egyszer, mert lehet, hogy van felvétel is róla, és akkor sokkal kínosabb lesz a mosakodás !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Az Astoriánál a színpad mögött az Erzsébet híd felé állt a páncélozott BMW. amivel elpucolt a tetű a beszéde után !!!Aztán a pribékjei kezdték a szervezni a zavargásokat !!!
Commenter
@papa.49: hatalmasat hibázott Gyurcsány Ferenc hogy nem lökte őket oda ahova valók voltak már akkor is: a bíróság elé!
papa.49
@Commenter: Nem hibázott, CSAK BETARTOTTA A TÖRVÉNY BETŰJÉT, SZELLEMÉT, így visszagondolva talán még se kellett volna betartania, mert akkor helyre téve a ,,csipetcsapatot,, ma nem tartanánk itt !!!
Hiszen még a budapesti rendőr kapitánynak is csak annyit mondott ,,minden törvényes eszközzel tartsák fenn a rendet,, mégis ezt is megpróbálta a ,,hisztikriszti,, bűnnek beállítani !!!
Commenter
@papa.49: hát nagyon nem kellett volna betartania mert államcsínyt kiséreltek meg azért meg az jár ami. Ráadásul GYF egy kiszivárogtatott beszéd kis részletének esett áldozatul amit akkor mondott azt nem a nyilvánosságnak szánta. Ráadásul még a kontextusból is ki lett ragadva a káromkodások sora, hogy még nagyobb legyen a felháborodás. És mindenki megúszott mindent. Pont azok akiknek nem kellett volna a beszéd kiszivárogtatói, és a fidesz. Ennyi, sajnos.
papa.49
@Commenter: Van aki nem csak mondja, hogy ,,betartja a törvényeket, hanem úgy is cselekszik,, és van aki szarik a törvényekre (még ha ő is alkotta) és semmit nem tart be belőle, csak a pillanatnyi érdek vezérli !!!
Commenter
@papa.49: erre már maximum csak az öntörvényű használható, kimaxolta ezt és politikai szinten is új értelmet adott ennek a szónak :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.