A miniszter békülni ment volna, végül hirtelen úgy döntott, el sem megy az MTA közgyűlésére. Az innovációs és technológia miniszter hirtelen döntött úgy, hogy nem megy el az Akadémia rendkívüli közgyűlésére, hiszen a miniszternek már a beszéde is meg volt írva - értesült az atv.hu. Emlékezetes, hogy Palkovics László végül azért nem ment el a közgyűlésre, mert a testület elé szerinte "olyan anyagok kerültek, amelyek méltatlanok az MTA közgyűléséhez, és nem tartalmaznak olyan pontokat, amelyekkel az akadémia köztestületét terhelni kellene. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Persze nem egyedül harcol a gaz akadémia ellen:

Sötétben bujkáló akadémikus reszkess!

Nekem egy dal és egy vicc ugrott be

Mottó:
a dal kicsit átírva
„A Kárpáthyék fia nem magába' fröcsög
És nem látogatóba jön Magyarországra”

és a vicc:
Mit kerestek Prágában a magyar katonák?
Azt, aki behívta őket!

A párt központi napilapja derék szerzője „KORMÁNYELLENES CSOPORT A TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN” címmel jegyzi a mai vezércikket.
„Többtucatnyi ember próbál kormányellenes hangulatot kelteni a Magyar Tudományos Akadémián – értesült lapunk megbízható forrásból. Az akadémiai munkatárs hangsúlyozta: struktúraváltoztatásra van szükség.” –kezdi a mókát.
Majd áttért arra, hogy egy állítólagos akadémikus (igazából nem kétlem, lévén tudományos kiválóság ide, tudományos kiválóság oda vannak bőven gátlástalan trógerek közöttük is) állítólagos kijelentése szerint: „egy nagyjából 30 fős csoport próbál kormányellenes hangulatot kelteni a tudományos testületben, azt hangoztatva, hogy el akarják venni az MTA forrásait”!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Meg kell mondjam, hogy több olyan kiváló akadémikust ismerek, akik nem igazán kedvelik a matematikát, de azért az elemi számtan ilyen szintű hiátusát egyikről sem merném feltételezni! =))
Ja és csak mellékesen az akadémikusok nem akadémiai munkatársak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.