Megszűnik a Corvinus Közgazdász c. lapja, az egyetem 1951 óta havonta megjelenő, nyomtatott formátumú lapja. Az egyetemi vezetés azzal indokolt, hogy a hallgatók nem olvasnak nyomtatott kiadványokat, de más is állhat a háttérben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lánczi András, NER-filozófus, a Corvinus Egyetem Matolcsyja szerint, tudniillik amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája. A fidesz álértelmiségi házikurvája, a Századvég Alapítvány nevű pénzmosoda feje, a Corvinus Egyetem rektori székébe ejtőernyőzött hivatásos talpnyaló tehetségesnek nevezi Orbán kormányzását és meggyőződése, hogy erről a vezetői kreativitásról „száz év múlva, nagyon érdekes szakdolgozatok születnek majd”. Egyébként ez nekem is szilárd meggyőződésem, bár valószínűleg egyáltalán nem ugyanarra gondolok, mint Lánczi elvtárs. Az erkölcsi mocsoknak és a szellemi züllésnek egy olyan szintjére jutottunk, hogy ez az emberszerű lény rektor lehet egy valamikor hírneves magyar egyetemen. Mert azért hangsúlyozzuk ki: ha valaki a sarki köpködőben támasztja a pultot 8 kisfröccs után és ilyesmiket dumál, az rendben van.
De ez a díszfasz egy felsőoktatási intézmény rektoraként és egy rengeteg közpénzt felzabáló kormányközeli agycsökevény agytröszt vezetőjeként arról próbál meggyőzni, hogy amit én vagy te az ország nyíltszíni kirablásának értékelünk, az egy helyénvaló politikai elképzelés révbe jutása. Ez az ember rektorként kvázi ideológiát gyárt ahhoz a nagyipari lopáshoz, amit a jelenlegi fideszes klientúra kormányzás címen művel ezzel az országgal.Hatalmas nagy szégyen, hogy egy egyetem rektora ilyen nézeteket vall. Szégyen, de nem meglepő: ez az ember is egész életében azért volt valaki, mert kiszolgálta a kenyéradó gazdáját. Ugyanolyan silány senkiházi, mint azok, akik a ’48 utáni államosítást nem nevezték lopásnak, a ’90-es évek elbaszott privatizációját rablásnak és a 2010 utáni osztogató fosztogatást nem találják maffiáallami tempónak.
Eladott Ország
A lényeg, legyél képes bármire – csak a saját bőröd meneküljön, és ágyazz meg magadnak, a havernak, a seggnyaló embereidnek. Diploma? Ugyan! Okos, szakmájukat értő, dolgos emberek Orbánnak nem kellenek, csak irányítható, birkaiskola-diplomás figurák, akiken lehet élősködni. Akik nem tűrik, akik élni akarnak, elmennek külföldre. Ha nem akarnak utcát söpörni. Az is szép munka. Megmondta már Martin Luther King is: „Ha egy embernek utcaseprő a munkája, akkor úgy seperjen utakat, ahogy Michelangelo festett, ahogy Beethoven komponált, vagy ahogy Shakespeare írt verseket. Olyan jól seperje az utakat, hogy a mennynek és a földnek minden lakója megálljon egy percre, s azt mondja, ím élt egy nagyszerű utcaseprő, aki jól végezte munkáját.” Szívből ajánlom a hatalom urainak, hölgyeinek, söpörjenek el minél hamarabb! Szabaddá tesszük az utat, ahogyan a birkanyájnak is szoktuk. A nagyobb ütközés elkerülésére. Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: Fidesz-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.
Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így esett a nagy csoda,
Az elit birka-iskola.
Bocsánatot kérek Weöres Sándortól, de még az is lehet, hogy ő is írt volna ilyen versikét. Aki birka-iskolába jár, az birka módra teszi tönkre az oktatást – ennyire futja. Birka birkát nevel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.