Alig másfél hete jelentette be Kásler Miklós humán miniszter, hogy egy kormánydöntés értelmében 55 milliárd forinttal konszolidálják a kórházakat, a Népszava értesülései viszont csak az összeg egy bizonyos részét fordítanák a kórházi tartozások kiegyenlítéséhez.

Átverés volt a teljes kórházi konszolidáció

A teljes adósság fedezéséhez mind az 55 milliárd forintra szükség lenne, a lap értesülései szerint viszont a kormány által jóváhagyott jogszabály-javaslat szerint a konszolidációs összegnek csak alig több mint felét szánja a kormányzat a tartozások kifizetésére. Az összeg további részét, mintegy 24 milliárd forintot azok között osztanák szét, akik tavaly óta bizonyíthatóan tettek az eladósodás elkerüléséért, és ügyelnek arra, hogy jó minőségben gyógyítsanak. A lap hozzáteszi, hogy utóbbi megoldás azért is érdekes, mert a magyar egészségügyben nincs minőségmérés.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csodalkoztam volna, hogyha betartotta volna az ossze-vissza igergeteset...
Retkeskormu hazug sarlatan...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Mondjuk aki Káslernek egyetlen szavát elhitte, az meg is érdemli. Ugyanolyan hiteltelen hazudozó mint a gazdaállata, a Nemzet Szégyene.
karma1
Csodalkoztam volna, hogyha betartotta volna az ossze-vissza igergeteset...
Retkeskormu hazug sarlatan...
kissé felnőttem
Na mexikóba is jut Kárpátaljára is mi ? Stadion hegyekre is?? csak itthon nekünk nem ? akkor mire fizettünk évtizedekig tb ?
Bezzeg akkor nektek meg legyen Vip kórház ??? utcára valók vagytok szemetet söpörni nem az országot vezetni .Nekem diszpintynek sem kéne, álszent fazék.
csipetke
Ócska,hazug tolvaj banda.Nem emlékszem rá,hogy valamikor is mondtak volna igazat.
tulipan
A BELETÖRŐDÉSRE JÁTSZIK, ez a hazug. tolvaj haramia horda!!!
staro2
Kell a pénz a tömegek által kikövetelt atlétikai VB-re???
Zeta
Na majd az akadémiákat!
Azok kilesznek
papa.49
A nagyobb része ment a ,,CSÓKOSOKNAK,, !!!
Hogy dögöljetek meg mocskos fütyisz !!!
tulipan
@staro2: Ami azt illeti, elég nagy tömegű is, a narancsos Dagadék!!!
Fayeonna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Borsodi
Az se normális aki elhiszi nekik amit kérdeznek,mert az is hazugság,a nép hülyítése altatása félelemben tartása,állandó védelme ez a duma megy.Közben ott rúgnak belénk ahol lehet.
Dr plágium
A 24 milliárdot kisorsolják, az kapja vastagabb és hosszabb nyelvet használ. Lesz I. II. és III. helyezett.
Nessy
A gyógyítás minőségét milyen paraméterek alapján fogják meghatározni? Vagy inkább ne legyek kiváncsi a jutalmazottak listájára?
Ennek az lesz az eredménye, hogy a spórolás miatt még tovább romlik az ellátás minősége, mennyisége! A kórházak állagáról már nem is beszélve! Hiszen nem fog tudni, merni bármire is költeni!
Ugyanis a "teljesítmény finanszírozás" a felét fha edezi az ellátás költségeinek. Az államosítás előtt az önkormányzatok sokat tettek a fenntartás érdekében. Most viszont az állam fütyül az egészre. Hagy mindent ebek harmincadjára! Csak nem akar Mészáros kórházakat is venni?
Most már tényleg egy cezaromániás, urizáló, a valóvilágtól teljesen elszakadt ember kezében van az ország sorsa! És ebben lelkesen támogatják a kegyencei, akik remekűl halásznak a zavarosban.
Egyre melegebb már a kondér a békák alatt! Mikor veszik észre? Amikor már késő lesz?
Commenter
@papa.49: mint minden amit az (eü-ben) ígértek? Kíváncsi leszek a kistafírungozott János kórházra is...mibü?
Dr plágium
@Nessy: Ha Mészáros kórházakat vesz, ott nem lesz helye a TB által finanszírozott ellátásnak. Ahogy a fürdőjébe sem engedi őket, pedig EU-s pénzből újították fel.
A paraméterek egyszerűek, minél több beteg ember meghal annál többet kap a kórház. A cél a betegek kiirtása, pedig ha meggyógyítanák még dolgozhatna is...és letudná az évi 400 túlórát amit majd egyszer kifizetnek. És szavazhatna ezekre a gecikre.
mackoka46
Itt minden kész átverés. Ezzel szerezték hatalmukat, ez is taszítja le trónjukról, de addig még sok borsot törnek az orrunk alá.
tudode
Bizonyára Ángyán dr. a földügyi államtitkárhoz hasonló CSÁBÍTÁSNAK lehetünk tanúi!
.
Minden ÚJ SEPRŐ szeretne jól seperni, de a BUKSZA felett rendelkező mérlegre tette, vakargatva a kopaszodó fejét, hogy vagy
.
---- Orbán Viktor hiába vakarja a fejét, Kásler Miklós újra bejelentést tett az egészségügyi dolgozók béremeléséről
.
168ora.hu/itthon/orban-viktor-hiaba-vakarja-a-fejet-kasler-miklos-ujra-bejelentest-tett-az-egeszsegugyi-dolgozok-beremeleserol-160277

.
- egészségügy gatyába rázása, vagy
.
- a honvédelem ALAPRÓL VALÓ fejlesztése fontosabb!
.
Közzététel: 2018. máj. 22.
---- Benkő Tibor: Megvan a garancia a honvédség fejlesztésére - Ma reggel

www.youtube.com/watch?v=yQQCtndwpAg
.
Választott, Misike könyvel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.