A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint szégyenletes események helyszíne volt szerdán a parlamenti szavazás ideje alatt az Országház.

KDNP: szégyenletes események helyszíne volt ma az Országház a parlamenti szavazás ideje alatt

Áder János köztársasági elnök az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 12-én. MTI/Illyés Tibor

A kisebbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

a politikailag erőtlen ellenzék fizikailag próbálta megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját.

A KDNP szerint az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy "nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában".

Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését – írták, hozzátéve: talán, ha az ellenzék komolyan venné munkáját, többet is elérhetne.

Tetteikkel most is önmagukat minősítették – zárta állásfoglalását a kisebbik kormánypárt.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Eladott Ország: Aranyos, amikor egy, csak papíron létező párt a "többségről" tart előadást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Keresztény és Demokrata Néppárt! Ti csak 48 % vagytok, és ez csak ebben az országban 2/3-ad! Értitek?
kereső
Csak azt tudnám, hogy mitől is "keresztények",meg miért is "néppárt"/támogatottságuk akkora,hogy nem is látható/- a demokrataságukról meg már nem kérdezek.Élősködő senkiházi banda.
mackoka46
Égbekiálltó bűn a munkások éhbérének igazságtalan visszatartása, és a gyermekek elszakítása a szüleiktől.
nevemnick
Csak úgy: Keresztény értékrend
,,Eltekintve az elhíresült „Térdre imához” kirohanástól - férjen bele, Pál is leesett a dakota lóról, oszt meg is fordulta magát -, összevetve egyéb közelmúltbeli kijelentésekkel ugyanis súlyos ellentmondások kerülnek napvilágra. Példának okáért, az asszonyok dolga a pityorgás, illetve a vak komondorokon való átbukdácsolás, visszarepít minket abba a korba, mikor a tudós asszony szimplán boszorkány volt, és gyakran tűzifának nézték. Vagy harcot hirdetni a kereszténység nevében - ennek a neve nálam a dzsihád. A fülkeforradalom - amit nem értelmeztünk forradalomként (???) - és a keleti nyitás meg aztán beteszi a kaput. Ha arról van szó, lecseréljük majd a lelkészeket pópákra? Régebben is problémám volt bizonyos fityesznyikek durva arroganciájával - ne legyünk igazságtalanok, a másik oldalon is gond ugyanez -, bár régebben csak gőg volt, de ma góg.

Ezen kívül, ebben a felállásban számomra kirekesztőnek tetszik az elgondolás. Miért lenne kevésbé értékes az én meggyőződéses ateizmusom egy meggyőződéses keresztény hiténél? Kinek van joga ilyesmiben sorrendet felállítani. Ráadásul, mint említettem, erősen próbálom követni a hétköznapi értelemben vett „keresztény értékrendet”, sértőnek találom tehát, hogy az egyes jól definiált elveket ez a hozzáállás megpróbálja kisajátítani.

Ugyanis sejteni engedi, hogy aki nem hisz a „keresztény értékrend”-ben, az nem szeretheti a családját ápolhatja a hagyományait, satöbbi (a munka alapú társadalomból kiindulva).
Manapság, ha egy társadalmi csoport sikeres akar lenni, egyik legjobb módszer, ha a keresztény értékekre hivatkozik. A keresztény papságtól is képmutató kijelentések az ilyenek, hát még olyan politikai és egyéb szerveződésektől, akik minden nap szolgálják az ördögöt tetteikkel.
Ne engedd, hogy megtévesszenek a keresztény értékekre hivatkozó, de a kereszténység bizonyságtételét nem hordozó emberek. Nemesnek látszó célokat és igaznak tűnő állításokat hoznak eléd, hogy megtévesszenek."
tudode
Ami tegnap történt az Ország Imaházában az még egy egyszerű TÁRSASHÁZI KÖZGYŰLÉSEN sem fordulhat elő.
.
Ami ennek a NAPNAK a tanulsága:
.
Az látszótt, amelynek az EGÉSZ ORSZÁG apraja, nagyja elszenvedői, hogy
.
Nem csak KÖZJOGILAG, az élet minden napjaiban GAZDÁTLAN az ország, amely abból vonható le, hogy
.
-- az köztársasági, vagy milyen ELNÖK úgy kullogott el, mint egy MEGVERT KUTYA,
.
-- a kormányfő pedig mosolygott kínjában mint a LÓPIMPILI a lakodalomban!
.
- a HÁZMESTER pedig nem állt a helyzete magaslatán akkor, amikor a SZAVAZÓGÉP MŰKÖDÉS NÉLKÜL ordibált a levezető elnök talán a jegyzőkönyvvezetők tiszteletére!
-
A diliház az kutyafüle az ORSZÁGHÁZ működéséhez képest, nem csak az ország, a háza is hasonlit a MINDENRE HATÓ zavaros lecsupaszított lényéhez, LEZÜLLESZTVE!
cs.n.
Jó, és kit érdekel, mi van a KDNP "szerint"? A kullancs kikiabál Orbán segglyukából, ennek ennyi a jelentősége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.