Felelőtlen uszításnak nevezte a házelnök megnyilvánulását.

Tordai Bence rémhírterjesztés miatt feljelenti a puccsal riogató Kövért
Fotó: Bruzák Noémi/MTI

Kövér László az Echo TV-ben azt nyilatkozta, hogy az ellenzék parlamenti obstrukciója, amellyel a rabszolgatörvényként elhíresült túlóraszabályozás elfogadását próbálták megakadályozni, „puccskísérlet” volt.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa a zoom.hu-nak azt mondta: a házelnök szavai nyomán feljelentést tesz, rémhírterjesztés miatt, hivatalosan ismeretlen tettes ellen.

A puccs ugyanis egészen mást jelent, mint ami a magyar parlamentben történt.

Ha pedig cinikusan uszít, akkor megérdemli, hogy a rendőrségen magyarázkodjon emiatt

- jelentette ki Tordai.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Shikari: Istenem de hülye vagy!!! Alkotmányos rend??? Talán tákolmányos nem???Azon túl hogy csalással került kormányra a csürhéd???Semmiféle legitimációjuk nincs a kormányzásra!!! Érted te agy nélküli bozgor!!!Ingyenélő !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Melyik rendőrségen,amelyik van hol az egyik,hol a másik zsebben? Az ügyészség meg
asszisztál ebben? Egyébiránt a túlsúlyos csak az okot keresi,aki beszél azoknak a fejét
miképp veheti? Ezért várhatjuk,hogy a statáriumot ki mikor hirdeti?
creativehun
Kövér...nem félkegyelmű.Kövér egy múltból ittragadt poszt komcsi..aki vezéréhez híven a komcsi csöcsön csüngve szopta magába az autokratikus irányítás alapjait. Jelenlegi poziciójánál...kívánni sem kívánhatott volna különbet. Itt és most..hatalomtól megittasulva..kiélheti aberrált egoizmusát..amelyben csak és kizárólag neki lehet igaza..és mindenki más ..az gaz soros bérenc,puccsra készülő dolgozó ellenes baloldali...miközben Ők..a dolgozók pártján álló csak a magyar népért ténykedő,egyszerű emberek! sajnos..sokan bedőlnek ennek az idiotizmusba hajló populista baromságnak amely a hajdani farizeusokat megszégyenítő erkölcsösséget prédikál és közben számolatlanul,pofátlan gátlástalansággal lopja a köz vagyonát,magasról leszarva azt a népet amelyet hivatott képviselni.
Desischado
Tényleg egy igazi puccs kéne, kár hogy ez nem az volt!
Aki Én
fideszgnosis.wordpress.com/...

A videó azért készült, hogy FIGYELMEZTESSÜNK: Legyünk óvatosak! Az Orbán-rezsim azért igazán veszélyes, mert magát kereszténynek álcázó gnosztikus, manicheus – annak minden következményével. Mi, keresztények, s különösen mi, katolikusok, emlékezzünk Pannónia egyik legbátrabb püspökére, aki szembeszállt a regnáló királlyal! Szót emelt a népnyúzó hatalom ellen, a manicheusok ellen – Jézus Krisztusért: “Ezek ugyanazt ugatják, ugyanazt mondják, mint a manicheusok, akik szemben állnak minden szent tanítással…”

Fidesz-nyelven is szólnunk kell, hogy ők is megértsék: A videó nem a libsikről szól, nem a komcsikról, nem a zsidókról, nem a Soros-bérencekről, nem a migráns-simogatókról, nem a genderhívőkről, hanem mindannyiunkról: magyarokról.
Jozefina
A bajuszára kellene piszkítani, hadd nyalogassa!!! Gusztustalan féreg!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.