A szerdai és a csütörtöki budapesti utcai demonstrációk miatt összesen 51 embert állított elő a rendőrség – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI érdeklődésére.

Két nap alatt 51 tüntetőt állított elő a rendőrség Budapesten – 14 rendőr sérült meg az utcai demonstrációk során

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án. MTI/Balogh Zoltán

A tájékoztatás szerint a szerdai demonstráció nyomán 35 embert állított elő bűncselekmény gyanúja miatt a hatóság, közülük 13-at őrizetbe is vettek.

A csütörtöki tüntetés napján 16 embert állítottak elő. Egy embert szabálysértés, további 15-öt bűncselekmény gyanúja miatt.

Arról is beszámoltak, hogy

az első napon kilenc, a második napon öt rendőr sérült meg, illetve nyolc, a rendőrség által használt autót is megrongáltak a tüntetők.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak érdekesség, hogya hőseitek miatt 113 rendőr sérült meg , tudod mikor átugrottak a TV székházhoz, mert ott a büffében volt túró-rudi. amit persze Kancsi-mancsi tudományos interjúi szerint kifizettek, otthagyták az árát, de maga Gyurcsány ment oda és ellopta! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Polt Peti meg ezalatt a pénzmosodákban bottal üti a fideszes maffiózók lába nyomát
Szép munka, már csak azért is, hogy a sötét téren igazán beléjük futhat aki nem lát a vő által kisötétített téren szart se.
RonaGyuri
Csak érdekesség, hogya hőseitek miatt 113 rendőr sérült meg , tudod mikor átugrottak a TV székházhoz, mert ott a büffében volt túró-rudi. amit persze Kancsi-mancsi tudományos interjúi szerint kifizettek, otthagyták az árát, de maga Gyurcsány ment oda és ellopta! =))
wagabund
jól sejtem, hogy a mostani sérült rendőröket kitüntetik a hősies helytállásukért, nem úgy mint 2006 után, amikor bűnözőként kezelték valamennyit...kivétel nélkül. Pedig akkor a közrendőrök zöme azt sem tudta ki kivel van, és egyáltalán ő hol van?
Sámannus
@RonaGyuri: Ha kancsi Marcsi írja a történelmet az biztosan meg van hamisítva. Dózsa Lacika óta tudjuk, hogy bemondásra olyat ir amilyet akar. Olyan még a mesében sem volt amit ó kitalált.
RonaGyuri
@Sámannus: nis meg kell nyugtassalak Dózsa Lacajka nem a kezdet volt, csak valamiféle provizoális csúcspont
Sámannus
@RonaGyuri: Tudom vastagon folyik a trágyalé a T.házából. Igen rászolgálv a mai történelme is a legsötétebb időszakára. Csak most egyszemélyes rabló formájában működik.
ddszalai
//-Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/meztelen
Sheilamena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
desiro
2006-ban 104 rendőr sérült meg többek között lábszárcsonttörés és más súlyos sérülésekkel, amelyeket shikító barom meg a durbincs és bandája követett el és most föl vannak háborodva...
desiro
@Shikari: 2006-ban felgyújtottátok az országot TE BAROM NÁCI KÖCSÖG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.