Az Országgyűlés KDNP-s alelnöke szerint szerdán és csütörtökön agresszív politikai provokátorok vonultak a Kossuth térre, és amit tettek, azzal a keresztény értékeket valló magyar embereket gyalázták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Te szentfazék! Mit nem tisztelnek? Ne keverd már a kis Jézust, a karácsonyt meg pl. a házi szaloncukor készítést a politikába. A rabszolgatörvénynek annyi köze van a karácsonyhoz, hogy szép jelképes ajándék tőletek. A tüntetők pont benneteket nem tisztelnek (téged sem, a korodnál fogva sem mert az nem párosul tisztelhető politikusi tevékenységgel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Te szentfazék! Mit nem tisztelnek? Ne keverd már a kis Jézust, a karácsonyt meg pl. a házi szaloncukor készítést a politikába. A rabszolgatörvénynek annyi köze van a karácsonyhoz, hogy szép jelképes ajándék tőletek. A tüntetők pont benneteket nem tisztelnek (téged sem, a korodnál fogva sem mert az nem párosul tisztelhető politikusi tevékenységgel.
Sámannus
A fütyi sem tiszteli a karácsonyt amikor ilyen elbaszott törvényt hoz. Az még aljas is a tetejébe aki ezt nem veszi észre.
vacsi
" amit tettek, azzal a keresztény értékeket valló magyar embereket gyalázták."
Ezek szerint a keresztény értékeket valló magyar emberek évi 400 túlórát akarnak dolgozni, úgy, hogy majd 3 év múlva (esetleg) kifizetik?! Én azt hiszem, a magyarok (és itt a magyar dolgozókról beszélek, nem a munkáltatókról!) azokat nem tisztelik, akik ilyen népnyúzó törvényt hoztak!
Kutyuska
A kormány pedig sem Istent, sem embert nem tisztel. Aki azt az azerbajdzsáni baltás gyilkost, aki egy keresztény örmény ember gyilkolt meg Magyarországon kiadta a hazájának, hogy hősként ünnepeljék, ne hivatkozzon se kereszténységre, se ki Jézusra, se Istenre, se Szűz Máriára.
Az álkeresztény kormánytagok elnézték, hogy hiatalos papírok nélkül hónapok óta Magyarországon tartózkó, tehát illegális migráncs csecsen megfenyegessen egy magyar aktivistát, így nem igazán értem, milyen alapon kritizálnak bárkit is. Nevetséges, kispályás, képmutató rongy emberek.
Kutyuska
Sokkal kevesebbet ártanának az álszent, álkeresztény kormánytagok,ha belépnének Orbán Gáspár felházába és ott kábítanák a nevetséges dumájukkal egymást.
Nessy
Drága státusz keresztények! Hogy is volt a "csuhások, térdre, imához"?
Arról nem is beszélve, ha a Szent Család idetévedne Szent Este, kapásból karanténba zárnátok a zónába, mint migránst!
Egyébként a keresztény hívek is a vásárlással vannak elfoglalva,aztán jön a sütés, főzés, de legalább az idén nem munkanap mindenkinek a Szent Este!
Érdekes, abból nem tudtatok munkaszüneti napot csinálni!!
Farizeus társaság!
Eladott Ország
Ez a Fidesz új kommunikációs trükkje? Megpróbálja összemosni a rabszolgatörvény elleni tüntetést a kereszténységgel? Mi köze ennek a kettőnek egymáshoz? "Az Antall-kormány mindent megtett az olajszármazékokkal való visszaélések megakadályozásáért” – hangoztatta az olajbizottság előtt Latorcai János volt ipari miniszter. Szerinte 1993-ban még nem folyt nagyüzemi olajszőkítés Magyarországon. Figyelem többszörös csaló hazug visszaesö politikus és hazug ember. Senki ne hallgasson rá, olyant rohadt tróger mint a többi társai.
Sámannus
@Nessy: Jövőre aszhszem, hat négynapos munkahét jön. Azt tizenkét hét alatt lehet ötnaposra kihozni, amit ugyi három év után sem fogják kifizetni ezek a görények. Tehát a nagy ünnepelések közepette be kell pótolni.
Döntsék má el mi a ló túrót akarnak, egyhetes ünnepeket vagy egyhetes robotokat .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.