A Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért Párt nem teljesítette a számvevőszéki törvényben előírt közreműködési kötelezettségét a kampánypénzek ellenőrzésével kapcsolatban – közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) pénteken, hozzátéve: a pártok nem reagáltak az ÁSZ megkeresésére, ezért a számvevőszék a költségvetési támogatásuk felfüggesztését kezdeményezte.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a párt-pribéké züllesztett ÁSZ erőszak-eszközként üzemel! =))
lampa laz
Ehhez ért a rohadt geci, mindenkin bosszút állni a talpnyaló sleppjén keresztül. Ezek az undorító csúszó-mászó férgek meg pénzért, pozícióért mindenre képesek, h rohadna meg az összes.
cikicakk55
Na itt borul ki a bili. Most már egyértelműen kéne látnia az embereknek,hogy a kormány a saját maga alkotta törvénnyel megbünteti azokat,akik ellenük mernek harcolni. Nem értem milyen jogon büntetnek,mert azt Ők maguk sem hihetik el,hogy az indok csak az,hogy nem számoltak el a párt pénzével. A Fidesz könnyen dumál,mert Ők közpénzből fizetnek mindent,Őket senki nem számoltatja el. Sajnos erre minden ellenzéki pártnak fel kell készülnie,hogy amennyiben megteszi azt amiért létezik a pártjuk,az az "ELLENZÉK" az büntethető dolog a kormány részéről. Miért is van akkor ellenzéki párt? Csak kifogásnak,hogy ne lehessen azt mondani Magyarországra,hogy "egy párt rendszer" van?
Commenter
Gazdaságilag megfojtani, politikailag, emberileg lejáratni őket ez a cél. Mert értelmiségiek, van bennük kurázsi és a fidesz könyörtelen narancsgépezetével szemben emberiek. Sőt, tanultak és műveltek a Fidesz ordenáré taplóságával szemben.
Remélem az események úgy alakulnak hogy sem a rezsim, sem az a ÁSZ nem tudja már sem elfojtani, sem megfojtani őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.