Bilincsben vezették a bíróság elé a megerőszakolt négyéves ceglédi kislány apját – adta hírül a Blikk.

Sírva kísérte bilincsbe vert férjét a megerőszakolt ceglédi kislány édesanyja
Fotó: Pixabay

Mint arról korábban beszámoltunk, Andikát még októberben lábtöréssel és vérző nemi szervvel szállították kórházba.  A gyermeket azóta kiemelték a családból, és nevelőszülőkkel él.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a kislányt valaki megerőszakolta. A rendőrség szerdán jelentette be, hogy a bűncselekménnyel Andika apját gyanúsítják, a 36 éves férfit ma vezették bíróság elé, és hamarosan döntenek további sorsáról.

A Blikk helyszíni tudósítója szerint a bíróságon jelen volt a kislány édesanyja is, aki sírva nézte végig, ahogy bilincsben viszik a tárgyalóterembe párját.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szégyen, egy anya, aki a kislányát megerőszakoló férfit siratja börtönbevonulása miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Látszik ezen a nőn, hogy egy rendkívül primitív, szellemileg elmaradott nő, aki azt sem látta volna és akkor sem hitte volna el, ha előtte csinálta volna a férje ! Azt mondta a televízióban, hogy a férje nem lehetett mert ő mindig ott volt a kislány mellett ! Na ebből is látszik az, hogy nem emlékszik semmire sem és azt sem tudja, hogy mikor hol van ! Vannak ilyenek rengetegen ! Nem is szabadna még dugniuk sem, nem hogy gyereket szülni !
eszegfu
@levarosbukta: Nekem az a gyanum, hogy vettek DNS mintát, pontosan tudják az elkövetőt, de addig, amig nincs jogerős itélet, addig csak gyanusitott marad.
A hsz-d 2. felével egyetértek... magam is valami középkorra jellemző kinzásra gondoltam az elkövető "jutalmául".
papa.49
Szottyad román kurva a gyermekedet kellett volna megvédened, a tetű rohadt faszitól, de inkább ,,sorba álltál,, várva a sorodra !!!
maci0427
@papa.49: Na igen, látni ezen a szerencsétlen nőn, hogy félelemben , teljes tudathasadásban él és akkor és ott dugták meg amikor csak akarták ! csoda, hogy nincs tucatnyi gyereke !
Veleda
Perverz rohadt állat, aki egy kiskorú gyereket megerőszakol, ha a saját gyerekét--annak nincs helye sehol emberek között. Azt azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ez az asszony rettenetes kiszolgáltatott helyzetben lehetett, szerintem kapott verést, csak nem szólt róla. De egy anya minden körülmények között oroszlánként védi a gyerekét, nincs az a férfi akit a közelébe kellene engednie. Látnia kellett mit művel ez a rohadt állat.
papa.49
Már a cikk címe is hibás NEM CEGLÉDI A KISLÁNY, AHOGY A SZÜLEI SEM, HANEM ROMÁNOK !!!
Ez persze semmit nem változtat a lényegen !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.