Egy telefonnal készült felvételen az hallható, ahogy a 21 éves férfit berángatják egy rendőrségi kisbuszba, és mondják neki, hogy "senki nem látott semmit, megértetted?" Majd veréssel fenyegetik.

A csütörtöki tüntetés egyik legemlékezetesebb fotója volt az, amelyiken mintha mosolyogni látszana egy földre tepert fiatalember:

„Olyat rád verek, hogy beszakad a fejed..." – hangfelvételen, ahogy a rendőrök veréssel fenyegetnek egy tüntetőt

Később kiderült, a srác gördeszkájával leverte az egyik rendőrautó tükrét, ezért gurulhattak be az egyenruhások.

A fiú telefonjával hangfelvételt készített az intézkedés után elhangzottakról. Jól hallható, ahogy az egyik rendőr csicskának nevezi, mert megpróbálta leolvasni a közeg nevét és azonosítóját.

Hát férfiak vagytok, vagy mik vagytok ti?? Mi?? Ilyen csicska módon lelesel? Megmondom neked. Le fogom írni egy lapra egy ilyenre és odaadom oszt jelentsél föl. Mit csináltak neked, ki bántott, mondjad?! Bántottunk?

- idéz a párbeszédből a 444.hu.

Később az egyébként a fiút tegező rendőr a visszategezést kéri számon, majd miután a srác önözésre vált, a zsaru továbbra is tegezi a fiatalembert.

Majd a vita durva fenyegetéssé fajul:

senki nem látott semmit, fel tudod fogni? Ne gúnyolgassál, mert olyat beverek, hogy beszakad a fejed, megértetted? Megértetted?

A rendőrök leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy a fiú "nem férfi módra" kérte el az azonosítójukat, hanem csak megpróbálta "lelesni".

A hangfelvétel itt hallgatható meg.

Később a sértett édesapja ezt osztotta meg Facebookon:

(HVG)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Sajnos, agyonhallgatják a tüntetést, sőt azt olvastam valahol. hogy az M1-en azt bírták mondani, hogy az emberek utcabállal ünnepelve fogadták a törvényt. Micsoda végtelen cinizmus!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Az is gáz, hogy még a rend őrei között is vannak olyanok, akik FELSŐBBRENDŰNEK tartják magukat hivatásuk gyakorlása közben, de az az ISTEN VERÉSE, hogy a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGNAK csúfoltak között is vannak GÉNHIBÁSAK, akiknek a kezében a HATALOM egyenlőre FÉLELEMKELTÉSSEL ... f e g y v e r!
.
Elérte a POCAK N ÁCI azt, hogy ember embernek lett a farkasa!
Borsodi
@tudode: A gyűlölet keltés amit Orbán alkalmaz.Ne csodálkozzon ha a nép megbolondul akkor a rendőrök is a nép közé állnak ha lesz idejük.Magyarországon egyre több embernek kilátástalan a helyzete mit veszíthet
kisrigó
Sajnos, agyonhallgatják a tüntetést, sőt azt olvastam valahol. hogy az M1-en azt bírták mondani, hogy az emberek utcabállal ünnepelve fogadták a törvényt. Micsoda végtelen cinizmus!!
Foxley
Csak nehogy legyen egy belsö vizsgálat.?
Levendula
Ki megy rendőrnek? Többségében olyanok, akik hivatásuknak tekintik a szakmát, de vannak olyanok szép számmal, akik csak egyenruhában érzik magukat valakinek...
Jozefina
Pintérnek talán vizsgálatot kellene indítania és azt közzé tenni!!!
Gauntlet
A vidék csatlakozzon! Lehet helyben is tüntetni, nem kell Pestre menni ! :(
Tavryni őrnagy
@Pegero: Több eszük van a népeknek, az igaz. Még okostelójuk meg netjük sincs. Dolgoznak azt kész.
zsilpen
Pegero téged meg leszar a csöcselék nagy ívben idióta.
desiro
@Pegero: Meg az ilyen f@sz kalapokat mint TE.
Érted miről van szó???
dr. prédikátor
@desiro: NEM ÉRTI!!! Ö egy hülye fasz, leszarni se érdemes mert abból táplálkozik a kis gecije!!!
maci0427
@Gauntlet: -- A vidékiek a saját maguk problémájukkal vannak elfoglalva, sokan nem politizálnak emiatt sem !
tulipan
@Shikari: Idióta idegenajkú vándorcigány!!! Természetesen mindig is a legrosszabbat akarja a magyaroknak!!
kissé felnőttem
és Pintyér elvtárs mit szól majd a hanganyagra HÁMISITVÁNY , na ?
balos
Azt gondolom,hogy az összes kopszt rendőri állományba vették és ezért félnek,hogy beazonosítják őket!Nem lehet elég elővigyázatos az olaj maffia főnök pinter!
sokanvagyunk
Nem csak beszélgetés zajlott itt, hanem annak előzménye is volt.
Én is sokallom a túlórakeret felemelését, mert mint ez a példa is mutatja, egyes szülőknek a mostani túlórakeret is sok, nincs idejük hülyegyereküknek elmagyarázni, hogy a tüntetés és a rombolás egész más fogalom. Gondolom, a fiatalember igencsak kiakadna, ha gördeszkáját nem sérülésmentesen kapná vissza - a füleiről nem is beszélve.
Jozefina
A hanfelvétel élő bizonyíték a rendőri túlkapásra és az aránytalan fellépésre!!! Milyen szöveg az, hogy én rendőr vagyok, te állampolgár??? A rendőr mi a franc, ha nem állampolgár és mire fől tegezi az állampolgárt, ha ő kikéri magának a magázást!!! Gusztustalanok!!! Tisztelet a kivételnek!!!
Jozefina
Kamerába mondatták a nevüket törvénytelenül!!! "a rendőrök annyit mondtak: utasítást kaptak arra, hogy így járjanak el." Vajon ki adta az utasítást??? Ki fog derülni??
444.hu/2018/12/14/a-tuntetes-utan-a-rendorok-csak-ugy-engedtek-el-a-tuntetoket-ha-kameraba-mondtak-a-nevuket
Kookas
na ezt a bátor rend őrt is meg hívhatja valaki egy orosz koktélra.
kereső
Azért én emlékeztetném a rend őreit, hogy ez a hatalom vette el tőlük a "szerzett jogaikat"!, és ez a hatalom mondta ki rájuk törvényileg, hogy hazudnak. És mi nem értettünk egyet akkor sem ezzel a hatalommal.
36
A csávó tegnap ismerte el az ATV-n hogy azután intézkedtek vele szemben a rendőrök, hogy letörte egy autó visszapillantó tükrét.
Még meg is jegyezte a műsor vezető, hogy "azért így, nem csoda hogy elkapták a rendőrök"
Provokáció ez az egész!
jancsipapa
@36: A " felháborodott apuci" meg annak a " művészeti egyetemnek" a docense ,amelyik tavaly fődíjjal jutalmazta ,hogy az egyik végzettje a saját szaros bugyiját lefényképezte egy csapon . Meg arról csinált " művet" ,hogy beöntést ad magának .
Brysonenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Desischado
orbán csicskái a rendőrök, remélem ők is fognak szívni. A sráccal meg akkor sem volt joguk így viselkedni. Régen nem nézem már őket semmibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.