"Kunhalmi Ágnes megpróbált két alkalommal is erőszakkal a Fidesz padsoraiba bejönni," kezdte drámai beszámolóját Budai Gyula a TV2 Mokka című műsorában péntek este. A fideszes országgyűlési képviselő részletesen mesélt a szerdai napról, milyen volt átélni azt ott, az Országgyűlésben. "Az első alkalommal olyan lendülettel futott, hogy mikor felálltam, nekem jött, és csak a mögöttem lévő képviselőtársamnak köszönhetem, hogy nem estem be a padsorok közé," folytatta Budai. Kunhalmi ezután visszavonulót fújt, majd erősítéssel, Bangónével, Szabó Tímeával és Szél Bernadettel tért vissza. Arra a kérdésre, hogy volt-e testi kontaktus az ellenzéki képviselők és Budai közt, a fideszes politikus úgy válaszolt, hogy"Kunhalmi Ágnes meglökött, én megfogtam a kezét, de kirántotta, és ahogy kirántotta, felütötte az államat. " Budai nem kertelt: "nagyon komoly volt a helyzet. Borzasztó agresszíven, erőszakosan léptek fel, főleg a női képviselők. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Buditulokgyufa féltél mi, hogy esetleg eltángálnak a hölgyek ???
Nem kell beszarnod ŐK NEM AKARNAK SZARBA NYÚLNI, MÉG VÉLETLENÜL SE !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@dur00bincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Na, mi van? Most az orvosi szótárban lapozol? Te tudatlan majom, bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! : azt Te újra csak sertéstelepi ápolö vagy ? ha egy malacka is megdöglik, akkor véged van ? tudod-e? Te rettenet 50IQ-s balfácán,
na kezd csak el azonnal hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, Te torz törpe zseni ?Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel, úgyis csak pár bani !!
olivér
@papa.49: Igaz mélyre süllyedtem,szégyenlem is a pofámat érte,valóban akárkit is fikázhattál éppen.Szombaton négy hónap után léptem a propellerre,ha akarod talán vissza lehet nézni a kommentjeimet,végig normálisan szóltam hozzá ,amihez akartam,nem kenyerem a mocskosság!DE nézd meg a hozzászólásaimat követő válaszokat is!Egy csomó gusztustalan ,trágársággal spékelt otrombaság,aminek se füle se farka.Persze ,hogy ezekre már eleinte gunyoros éllel válaszolgattam.Sajnos a Neked írt üziben átszakadt a morális küszöb,ezt elismerem ,még egyszer bocsánat.
papa.49
@olivér: Rendben van spongyát rá, én nem haragszom rád, a véleményünk lehet különböző, azért még lehet emberi hangon beszélgetni ...
Én mindig minden hozzászólóval szemben igyekszem betartani ezt, én KIZÁRÓLAG A HÍREKBEN SZEREPLŐKET SZOKTAM SZIDNI !!!
Tehát akkor rendben van minden ...
kokopelli
@olivér: ..az a különbség,hogy a Merkel soha nem foglalkozott a gazdasággal,mert
az az iparral foglalkozó beosztottjai feladata! Azért viszi pl. a nagy cégek vezetőit külföldre
magával,hogy azok intézzék el a dolgokat!Azok a cégek nem államiak,ergo az ő dolguk,és
nem a regnáló kormányé!...csak szóltam! (;-))
bence
"Felütötte az államat "! Mondja budai . Csapott volna jól pofán 2x egymásután ! Még az is kevés lenne ahhoz amit érdemelnél !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.