LÉVAI ANIKÓ VÉRLÁZÍTÓ BEJELENTÉSE: Lévai Anikó mindenben támogatja férjét, ami nem meglepő, hisz egy jó feleség jóban, rosszban együtt van társával. Meg sem lepődtünk ma közzé tett bejelentésén, amely a következő: “Tisztelt magyar állampolgárok! Nagyon sajnálom, amiért nem látják önök, hogy férjem mindent megtesz azért, hogy a magyar embereknek szebb jövője legyen. Önök segítették a Fideszt 70%-os győzelemhez a …

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kért eset van! Vagy valóban így is gondolja, vagy a férje "nyomatékosan" megmondta, hogy mit kell mondania!
dr. prédikátor
Nem tudom hol jelent meg ez a hír , de nekem nagyon gyanús!!! nem lehet hogy ez csak egy még nagyobb zavart keltő álhír??Bár ezekről a gecikről minden elképzelhető!!!
Klubtag
"Ne akarják elérni, hogy erőszakhoz folyamodjon, mert tudom bármikor kiadja a parancsot, ha úgy érzi itt az ideje az indulatok elfojtására." Köszike a "jóindulatú" figyelmeztetést, de eddig sem voltak kétségeink...
Ez a nő bekattant...megérett a helyzet még egy szoba lefoglalására Grazban...
papa.49
,,Egy húron pendülnek,, ők most is mint régen mikor a spiné barátnéja révén voltak ,,sérthetetlenek,, a szolgálatok számára !!!
Aljas mindkettő, bár a ,,mosónő,, időnként eljátsza a szerepét, hogy ő más !!!
X-ray
Tuti álhír ez... Miért mondana ilyeneket???
Klubtag
@dr. prédikátor: ...rád van bízva, mennyit tartasz ebből ÉLETSZERŰNEK, ILL., TÖBB MINT VALÓSZÍNŰNEK...:de nem vitathatóbb, mint pl. a 888, vagy a pesti srácok...:o)))
Grafix69
Ennyire nem ostoba , ilyeneket nem mond . Mostanában megszaporodnak az álhír gyártók , hergelni akarják a népet .
Eriksson
Mi van, ha ez az oldal erre az egyetlen beírásra épül? A következő lehet az adománygyűjtés, a működés biztosítására.
csipetke
Lévai nem hazudna ekkorákat.Ő is tudja,hogy a férje egy hazug,csaló,ország-tönkretevő izéééé.
kereső
Kérem szépen!!! Nem bedőlni, ez ugyanaz a cikk, mint ami a tudasfaja.club fake news oldalon is fenn van.Orbán hasonló tartalmú "nyilatkozatával"!!! Nem megosztani, ezeket el kell felejteni. Orosz szerver habony,rogán provokál.
RonaGyuri
@papa.49: csak nem Horváth Andreára céloztál, aki Stumpf István felesége és akkoriban regnáló véreskezű rendőrminiszter leánykája??? =))
papa.49
@csipetke: Lájkoltalak, de most nincs igazad, ismered-e a kezdeteknél történt dolgait ennek a párnak... Pont a spiné volt az aki megszervezte a védelmüket a barátnéja révén aki az akkori BM. volt a Horvát István, lánya volt, vigyorogva közölte a spinkó hogy jelenthetnek bármit amikor felkerül a miniszterhez EJTVE LESZ RÖGTÖN, nem is érte őket soha semmi akrocitás a hatalom részéről '90 előtt !!!Aztán a ,,földszerzési,, manőverek , míg a férj a parlamentben okoskodott, ő csendben fű alatt gazdaggá tette a családot !!! Szerintem nem különb a másiktól egyikük sem !!!
Klubtag
@kereső:...nem volna itt semmi baj, ha hetente nem ütköznénk a kormánymédiák meg a kormány-szóvívők részéről hazugságokba, tagadásokba, melyekről később kiderül, hogy sajnos igazak, sőt rosszabb a helyzet, mint az eredeti hírben...ez is az a kategória, hogy bőven feltételezhető Orbánról, főleg a márciusi "ünnepi" beszédében kilátásba helyezett elégtétel-vevés tükrében...
Klubtag
@papa.49: ...ezért is mert 89. június 16-án Orbán olyan hősiesen utánakiabálni a kivonulásra sorakozó orosz katonák hátsófelének...
papa.49
@Klubtag: Igen, a csutipatkányt rettentően flusztrálta, hogy nem az ő szája íze szerint folytak a Kerek asztal megbeszélések, magyarul szarnak nézték !!!
Klubtag
Summa-summarum: örülünk, ha Anikó asszony nem ragadtatta magát ilyen nyilatkozatra, de azért a veszély nem múlt el...2006-ból tudjuk, hogy ők nem bántak volna olyan kesztyűs kézzel a "tüntikézőkkel", mint az akkori rendfenntartók, ők bizony lövettek volna...hát nem groteszk ennyi év távlatából visszaidézni...privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=PolitikaEsBunozes&AN=titkosjkv&MN=GazdasagiBunugyek&LN=Hungarian
kereső
@Klubtag: igen-sajnos itt tartunk, hogy Magyarország miniszterelnökéről simán hihető, hogy egy ilyen közlemény elhagyja a száját- főleg a mai bayeraranyszájzsolt ujabb szösszenete után.
De mégis fel kell lépni ezek ellen, ne hagyjuk már magunkat provokálni!
kereső
@Klubtag: egyébként meg "gyurcsány takarodj"!
Klubtag
@kereső: ...mára csak a név változott, a jogos igény változatlan...!!!
csipetke
@papa.49: 9:51 Na szép.Ezekről nem is hallottam.Azt tudom,hogy Lévai rengeteg földet vett,szőlőbirtokokat,stb
papa.49
@csipetke: Ha megtudod szerezni olvasd el a Kende Péter könyvét a kezdetekről szól ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.