„Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiag**ikből,...„Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás - csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!” – tette hozzá az ismert kormánypárti publicista.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A te ocsmány pofád nyílt ki megint, nem a Lenin-fiúké, tudod, ők már a múlté. A Tanácsköztársaság karhatalmistái voltak, a megfélemlítést szolgálták akkor úgy ahogy most a békemeneted, a CÖFöd a TEK, a nemzeti csicskaképző hallgatói és még sorolhatnám. Maradj a pajtád mélyén és kezdd kiépíteni az egérutat úgy szép lassan. Esetleg elhúzhattok a Lenin mauzóleumig gyalog hogy közelebbről is láthassátok Lenint.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Karácsonyi megfélemlítés ettől a fidesz vamzer szörnyeteg közpénz zabáló nímndtól.
Commenter
A te ocsmány pofád nyílt ki megint, nem a Lenin-fiúké, tudod, ők már a múlté. A Tanácsköztársaság karhatalmistái voltak, a megfélemlítést szolgálták akkor úgy ahogy most a békemeneted, a CÖFöd a TEK, a nemzeti csicskaképző hallgatói és még sorolhatnám. Maradj a pajtád mélyén és kezdd kiépíteni az egérutat úgy szép lassan. Esetleg elhúzhattok a Lenin mauzóleumig gyalog hogy közelebbről is láthassátok Lenint.
Nessy
Bayer! Neked van képed "lenin fiúkról" szövegelni??
Mi van, a vállalkozások 60%-s áramszámla növekedésből már legalább egy milliárdra számítotok az MVM-től??
Kell is az ingyen buszokra, meg a lengyelek és egyéb nációk "vendégül látásához"!
Belegondolva, hogy mit "szenvedtetek" az átkosba Széles Gáborral, Csizmadiával egyetemben, meg lehet érteni a békemenetet!
Akkor is megtaláltátok a megfelelő talpat, meg most is! A fene az elvhűségeteket!
Eladott Ország
Most akkor van béke vagy nincs béke? Mert vajon, miért is menetel a fideszes Békemenet?
Talán akkor nem kellett volna '99-ben sem a NATO "védőszárnyai alá menekülnünk, sem 2004-ben az EU tégelyébe beolvadnunk. 1998-ban, kezdődtek meg Magyarországnak az EU-hoz történő csatlakozási tárgyalásai. Akkor vajon mitől is akarnak függetlenedni a békemenetesek? Szerintem meg arról szól majd a békemenetelés, hogy a jelenlegi kormánypártiak még újabb 4 évig lenyúlhassák a közöst, amiket eddig már lenyúltak, azok a cselekmények meg Pintér és Polt segedelmével időközben elévültté legyenek. Most Tiborcz vejkóért menetelnek és Tiborcz vejkóért szavaznak a fideSSre a narancsos hívek ! Mentsük meg sajátlábonálló Rühelke férjurát! Kár, hogy nem éjjel rendezik, az Elios vihetné a fáklyákat.
Valahogy a komcsi világ békeharca jön elő nekem. Habár ez inkább békaharc. A vályogsori cigány suttyónak több kell már...a világ ura akar lenni!
Macskaszem
Miféle békemenet az, amelyiknek a megfélemlítés a célja? Ráadásul többszáz milliárd adófizetői pénzből. Szégyen, hogy létezhet egyáltalán ez mocskos a geci banda.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 14:48; A tüntetés ilyen. A dühös tömeg ilyen. Tessék tudomásul venni, hogy a demokrácia ilyen. Ezer lehetősége volt az egypártrendszerben romboló kormánynak meghallani az emberek hangját. Leszarták. Kiröhögték az embereket, sorra hozták a nyomorult törvényeiket, vitték haza zsák számra a közvagyont. Most elpattant valami azokban, akik egészen idáig lehajtott fejjel tűrtek. Joguk van hozzá, hogy dühösek legyenek. Felgyújtottak egy szánkót? Egy kukát? Na és akkor mi a fasz van? Mire tetszettek számítani? Csokis sütire? Házilag sütött bolti vaníliás karikára? Megdobálták a rendőröket? Ó istenem, micsoda dráma! A rendőr ilyenkor ellenség. Azt a korrupt geci bandát védi, aki ellen ezek a fiatalok utcára vonultak. A dolgok logikája alapján a tüntetők és a rendőrök nem cimborák, nem kebelbarátok. A rendőr teszi a dolgát és a tüntető is teszi a dolgát. Alapvetően nem ellenségek, de most igen. Az ellentétes oldalon állnak. Hogy nem lehetett közlekedni a tüntetőktől, lezárták az utakat és a hidakat? Juj de csúnya dolog, komolyan. Pedig kimehettek volna valamelyik stadionba is tüntetni, ott senkit nem zavartak volna. Vagy esetleg otthon, a négy fal között hőböröghetnének, hogy a Pilhálok, Bayerek érzékeny kis lelkéről le ne potyogjon a hímpor. 2006. október 23. Így zajlott a véres nap valójában.
index.hu/nagykep/2016/10/22/2006_oktober_23._egy_veres_nap_kronikaja/
uploads.disquscdn.com/images/fc0ff8fb84cdca5a85899cc25e08a1ae2b93aea5d1dc10e7bdbac67189b583c2.jpg
wagabund
..."Küszöbön a Békemenet? Bayer szerint "kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak"...

Mint már régóta tudjuk, Orbán Viktor szinkronhangja Bayer Zsolt...amit Orbán gondol, azt Bayer kimondja..
Manhattan
Zsótinak, ennek a kurva nagy hazafinak, a 18 éves fia nemrég kapott egy lakást a várnegyedben. Meg is kell hálálni! Pfff...
Klubtag
Na ez az igazi énjük, amit Bayer közvetít...azért el tudtam volna képzelni egy normális ország, normális kormánya részéről, hogy odaüzennek a demonstrálóknak, hogy jelöljenek ki maguk közül tárgyalópartnereket, meghívták volna őket az ország házába a miniszterelnök és a házfőnök, meg egy-két samesz, és leültek volna értekezni arról, hogy mi is a baj, miben segíthetnek, ha már eddig ez nem jutott eszükbe,...NEM! A reakció a Bayer-féle uszítás, szervezkedés, fenyegetőzés, mert úgy látszik unalmas nekik, ami eddig történt, szeretnék, ha egy kis vér is folyhatna...Egyáltalán ki ez a főszer (a kérdés költői), aki ennyire mérvadónak hiszi magát a belpolitikai események befolyásolásában...
Elszalajtották az alkalmas pillanatot, hogy később elmondhassák - ők mindent megpróbáltak a rendezés érdekében...
Eladott Ország
@Pegero: ma, 15:36 ; Kedves fideszes ismerősöm!
Megkérlek, ne ítélkezz a tüntetők fölött. Ezek az emberek dühösek, mert nem ezt ígérték nekik. Dühösek, mert végig kell nézni, ahogy az Országházban szemberöhögik az ellenzéket, engem, őt, téged. Csalnak, végigverik, lenyomják a torkodon, ha tetszik, ha nem. Mondhatod, hogy nem kell az erőszak, tudod nem egyszer békésen sétálgattunk is. Ti úgy hívtátok ezt: tüntikéztünk. Ezeknek az ideje lejárt. Mert a tüntikézős százezres tömeg bolhacirkusznak lett elnevezve és vígan folytatódott az ország lerablása. Hát mostanra ebből mindenkinek elege lett és bizony ezek az emberek most dühösek. De hidd el, nem huligánok, nem vandálok, nem Soros-kitartottak,( ahogy a Hidvéghi Balázs fideszes csinovnyik mondta) hanem ezerszámra normális dolgozó emberek, diákok, akik nem akarnak mást, csak élhető országot maguk körül. Mint ahogy én is: gyerekeimnek felvételt az egyetemre méregdrága tandíj nélkül, magamnak majd nyugdíjat és nem kolduskenyeret, öregedő anyámnak normális kórházi ellátást. Ugye, nem nagy kérések ezek? Szeretettel üdvözöllek:
Pálinkás Pál
Tudod bayer...Te egy buta segg vagy...még a párttársaid is csak röhögnek rajtad...udvari bolondnak tartanak ,még nem jöttél rá???Milyen lenin fiúkról beszélsz???Idősebbek emlékeznek azokra az időkre amikor a komcsik seggében volt a nyelved tövig!!!És a dumád is nagyon gyenge...egy gyengeelméjű porig alázna bármilyen vitában...
Commenter
@Klubtag: Jaj! Ez már nem egy normális ország. A Fidesz nem hajlandó tárgyalni senkivel sem aki szerintük ellenség. Márpedig aki nincs velük az ellenség, ráadásul olyan amelyikkel bármi áron le kell számolni hiszen bedöntheti a rendszert ha sokat "akadékoskodik". Akiket említesz, a miniszterelnök a házfőnök, az ország elnöke (azt nem írhatom hogy köztársaság elnöke) nem hogy nem ülnek le a másik féllel ( a társadalom nem csekély részével) tárgyalni, hanem büntetik, fenyegetik, szankcionálják őket. Az a fószer tanítóképzőt végzett párttag (tagkönyve az 5, számú ebben is jeles) és a gyűlölködésben is. Tényleg mérvadó mert a Békemenet "szeretetétől" elájulva gazdája hagyta hogy az legyen. Nekik és itt tévedsz azt hiszem sajnos, nekik nem érdekük a békés rendezés...
kakaósbögre
itt a lehetőség a fidesznyuggereknek hogy megmutassák van vér a pucájukban. :D itt tenném hozzá hogy ha lengyel vendégmenetelők is lesznek az komoly utcai harcot fog generálni.
Klubtag
@Commenter: ..."Nekik és itt tévedsz azt hiszem sajnos, nekik nem érdekük a békés rendezés."
Ez a feltételezés egy milliomodik jóindulatú gesztus a részemről, mindazok ellenére, hogy reményt nem látok, de a többi már csak rajtuk múlik. A hatalom, a pénz, a propagandaeszközök, a különböző hatóságok MIND-MIND a fidesz-kdnp érdekszférájának fogságában vergődik...de hála a XXI. századi technikának a dokumentálás nem probléma...
Eladott Ország
@Commenter: Ezek már nagyon félnek, mert ha egyszer megbuknak, az büntetőeljárással börtönnel és vagyonelkobzással párosul. Egyszerűen nem szabad veszteniük. Ezért lesz nagyon nehéz a valódi rendszerváltás és ezeknek a rohadékoknak az elzavarása a hatalomból.De hajrá!
Commenter
@Klubtag: igen, végtelenül jóindulatú, mert talán még mindig hiszed valahol ott rejlik még bennük az EKA idején eljátszott tárgyalásra nyitott kompromisszumképes fél- ami igazából meg se volt bennük soha. Ma már a naőnál is világosbban látható valódi torz és embertelen arcuk. Mindent maguk alá daráltak, de úgy tűnik most hogy az embereket talán mégsem sikerült, és maradt némi ingerküszöbük még. Minden tettük már 89 óta dokumentálva van digitálisan. Ezt a rabszolgatörvényt és mindent amit elkövettek remélem nem ússzák meg. A történelem a legnagyobb igazságosztó: 3 szó: teljes vagyonelkobzás, TÉSZ.
Gauntlet
Fasiszta uszító ! irány a Volkische Beobachter ! az való neked !
Eladott Ország
@Pegero: Nem kell a paneleket állandóan ismételni, mert ezzel az érvel hivatkozhatnánk, az Árpád-házi királyokig visszamenőleg. És hova jutottunk, a rendszerváltást követő 30 év után. Európa második legszegényebb országa lettünk, holott a csatlakozáskor Csehország mögött álltunk. Ezt fogjátok mondani a következő 30 év után is. Elég volt! Eljött a számonkérés ideje!
VÁDLOTT ÁLLJON FEL!
Clavigo
.." a zismert qrmánypárt publicista "... ... Asszem megszünt a Népszabadság... Hol "publikál " jelenleg ez a Tölcsérseggű Szopóautómata ?
Eladott Ország
@Pegero: Ja még ez lemaradt, hogy a fidesz rendszerszintű csalással nyert és a magyar választói törvény alkotmánysértő ezt nemzetközi jogászok is megerősítik 49% = kétharmaddal?!
www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
Eladott Ország
@Pegero: ma 17:30; Ti meg minden elkurtatok és elloptatok Európa szegényházává tettétek az országot. Erre vagytok büszkék bazdmdeg! Szarházi bűnözők vagytok, ennyi!
csak úgy....
@Shikari: már a látványodtól is, egy csomó tüntetö halálra röhögné magát, cs.tibi laci
solidedge
Putyin pincsijének nyílt ki a pofája. Ez ellen tüntetnek.
solidedge
@Pegero: Inkább égess el autókat (2006)
simmering73
De nagy lett a pofája az illiberálfasiszta csótányoknak.
Commenter
@simmering73: majd visszavesznek és esetleg gyorsan le is lécelnek ha országossá növi ki magát a tüntetéssorozat...
Clavigo
@Shikari: Ha esetleg tényleg eljössz,,kihúzod a fejed a Gazdaállatod seggéből,,,esetleg le is szívhatnál,,,bő nyállal,,ahogy a Gazdát szoktad.. Persze,csak ha fizetsz is,,, ,,bozgor. ,,csak hogy ne kelljen kimenned Kőbányára a " mannáért "...
Clavigo
@Pegero: Senki nem szarta telibe a Kossuth teret...,,ahogy " nemzethhyleg " szokásos... Ennek azért mindketten tudunk örülni.. :) :)) :))))))))))))
Clavigo
@Shikari: Idióta román beltenyészet..
Clavigo
@Pegero: Feljelentenél ?? Besúgnál,,,? Mint régen,,bárkit ? ...nemzethhyileg ?
Clavigo
@Pegero: Hogy működik ez felétek,,,besúgás,feljelentés,,,mostanában ?
Clavigo
@Pegero: Érdekes...ilyet láttam 2006-ban,,,Andrássy úton,,,Kossuth téren..a.nemzethhyyy értelmiségtől ... De ha te engem képzelsz magad elé,,,:) :) Legyen meg az örömöd..nem zavarlak.:)DDD :)))
kissé felnőttem
Leninfiu ? magadról beszélsz félértelmes majom te max máshová menetelj mert se kulturád se politikai kulturád nincs
tudode
Bayer "is" egy lelki toprongy, a mi fiaink kölke. Így jött a világra a maradékkal együtt, olyan kocsmatöltelék szintűek:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
..
Mint a pletykás, agyament vénasszonyok egymás között!
.
És még Bayer merészel bárkit azzal alázni, hogy LUMPEN!
.
.
Kookas
@Nessy: segget találtak ezek a neres gecik nem talpat.
Kookas
@Shikari: a kedves mammát és a többi neres gecit.
namihami
Milyen szép, mi több, lelketmelegítő érzés, amikor egy ilyen aranytollú és aranyszàjú "" ötösszámú"" leereszkedik közénk és végre megosztja velünk bölcsessége és emelkedtee kultúráltsága minden morzsáját. És mellé a szentesi-zöldik, a stefkák és hasonló szellemi kvalitásaink szösszenetei.
"" Édes Istenem, de jó vagy hozzánk, hogy mindennapra megadod nekünk a betevő szellemi mannát!""
Milyen szerencse, hogy mindezt naponta mdgkapjuk az MTv1, a Tv2, az Echo Tv és hasonló médiák Szabad Fidesz félóráinak keretein kivül és belül. Csak már ki kéne bővíteni lengyel, szerb és szlovák nyelvekre is az adásokat. Nehogy azok akár egy pillanatnyi hiányt is szenvedjenek ezen bölcseletekből.
Pálinkás Pál
@Pegero: Ebben igazad van...az előző kormánynak el kellett volna törölni a fideszt...és akinek nem tetszik azt is!!!
Eladott Ország
@Pegero: Az ünnepi bejglivárás helyett valami olyasmi történik, amire nem számított a teljhatalomba belehízott, kormánypártnak titulált banda. Hogyan is számíthatott volna rá, amikor kilencedik éve minden vélemény nyilvánítást szétgúnyoltak, kiröhögtek, eltapostak, leszartak. Kilencedik éve bejött a taktikájuk, felszalámizták az ellenzéket, kilóra felvásárolták a szakszervezeti vezetőknek nevezett megélhetésieket (a valódi szakszervezeti vezetők kivételével), az ellenzéki pártokat, mindenkit. Felépült a birodalmuk, a közmédia agymosodává silányult, a hűséges cselédek létrehozták a maguk propagandabirodalmát, óriásplakátokkal, nemzeti konzultációkkal és hazug hirdetésekkel takarták be az egész országot. A kollégiumi fiúk üzleti vállalkozása pompásan működött, Orbánból csodatévő messiást faragtak, kiépítették a szektát, félelembe és hallgatásba fojtották azokat, akik nem tartoznak a nyájhoz. Az egykori kollégiumi társak, katonacimborák ma szinte kivétel nélkül ott lihegnek a vezérük körül, gyűjtögetik a javakat, megszolgálják a kaviáros lazacot. A strómanok gyarapodnak, a hűséges szolgák milliomosodnak, már a második generáció növekszik fel, számukra már természetes a Gucci, ebbe születtek bele.Szánalmas banda szánalmas vergődése. Úgy tűnik, most kevés lesz boldog karácsonyt kívánni. Megérett az idő a változásra, de az országot uralma alatt tartó bandából hiányzik az, amitől Orbán a legjobban fél. A becsület és az értelem. Ezért változni, változtatni sem tudnak. Ők már nem. Csak eltakarítani lehet őket, meggyőzni nem. Szerencsére van elég közmunka és biztosan van hely a szalag mellett azoknak, akik esetleg elveszítik a kényelmes kis megélhetésüket, bár ez nem fog könnyen menni. Túlságosan megszokták a zsíros koncot és a felelősségteljes hiányát. Oda se! Jó pap holtig tanul.
vadnarancs
Érdekes lesz farkasszemet nézni a nyuggerkommandóval, meg a magyarul nem tudó lengyel, ukrán és román békacsapatokkal. Gyertek utcára szarháziak, ha mérték, mi is kint leszünk!
Eladott Ország
@vadnarancs: Miért akarsz a nyuggerkommandóval farkasszemet nézni? Talán a szerzett holtig tartó 28.500 forint nyugdíjminimum miatt, mely nem csorbítható több mint tíz éve?
Nessy
@vadnarancs: Közlöm veled, hogy még nem minden nyugdíjas demens! Egyébként annyiban igazad, hogy a volt kollegám, aki alapszervi pártitkár volt, méghozzá a rosszabb kiadásból, két bottal menetel a békamenetben, és akkora fideszes, mint amilyen hű párttag volt anno! Pedig kapott lakást, telefont, kocsi kiutalást, most meg prüszköl rájuk! Elvhűség mintapéldánya!
kokopelli
@Nessy: "A lét határozza meg a tudatot"! ..ha felvették a "lét",akkor a tudatuk lecsúszik az
"ánusba"! Mit várhatsz el az ilyenektől!Volt katonatársam nagy "Köztársaság téri" felsőszintű
MSzMP-s pártharcos volt,de ma egy nagyvállalat tulajdonosa,aki nem akar tudni a '89 előtti pályafutásáról!Az éves összejövetelünknél játsza a nagy "selbstmade" milliárdost,és azt piru-
lás nélkül! Előttünk,akikkel talpig gyakorlóban a sárban "araszolt" álacban hátizsákkal a púpon!
Már ő is elhiszi,aki a századunk KISZ-akárkije volt,honvédségi felmenőivel a HM-ben!
Nem tudok annyit enni,amennyit hányni szeretnék!
kokopelli
@kokopelli: kiegészítés: természetesen milliárdos a csórikám,és panaszkodik,mint egy fürdősqrva! (;-()
Nessy
@kokopelli:
Nem adhatnak mást, csak mi lényegük!
Clavigo
@Shikari: 16.36. Le is cidázhatnád,,,,hogy ne kelljen kiszaladnod Kőbányára,,mannáért.
Eladott Ország
@Pegero: Jól mondod csak így tovább! Jövőre országos sztrájk jön. A szellemet már nem lehet visszazárni a palackba! Most már nem csak a rabszolgatörvényről szól a történt, hanem a fidesz bűnbanda leváltásról! A fidesz banda helye a történelmi szemétdombon van!
kokopelli
@Clavigo: ...ezeknél az "egérke dübörög az elefánt mellett a hídon! "Majd mi...",
"mi jövünk segíteni", majd mi megmutatjuk", ",,,majd mi rendet teszünk!"
...csak nem vonalzó mellett ß@rják tele a Kossúth-teret ? "Achtung Genossen auf
drei scheißen! Papier braucht man nicht! Es lebe Genosse Viktator Orban!
Clavigo
@kokopelli: :))):)))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd :)))))))))))))))))))))))
kokopelli
@Nessy: ...de ezek nálam mind lényegtelenek! Máshol generációk építenek
fel a családnak egy kis vállalkozást,ezek meg máról-holnapra milliárdosok!
...és az ismerősöket nézik hülyének,mert elfelejtik,hogy minden ß@rt elmesél-
tek az idő folyamán!...mesterséges pénzokozta memoria kiesés ?!
Nem tudok annyit enni,amennyit hányni szeretnék az ilyenektől!
division
@Eladott Ország: "Mint ahogy én is: gyerekeimnek felvételt az egyetemre méregdrága tandíj nélkül, magamnak majd nyugdíjat és nem kolduskenyeret, öregedő anyámnak normális kórházi ellátást. Ugye, nem nagy kérések ezek?"
Ezeket a dolgokat kell magadnak megteremtened. Ja hogy ez nem megy? Az szar ügy:-)
papa.49
Ötöske majd meglátjuk de sanszom van rá ,,A Zalán futását,, fogjátok előadni, mind az öten, met a többi azt se tudja miről van szó !!!
Az ukránok, a lengyelek, a románok, a szerbek !!!
Eladott Ország
@division: tegnap, 22:35 ; Én már ezen túl vagyok nélkületek, úgy hogy nyálazd meg a bőrős tökömet, fideszes barom! Nyugdíjas vagyok, hogy b@zd meg a qrva anyádat.Takarodj a 3,14csába a fidesz bűnöző trógereid közé! Ne adj tanácsot b@zdmeg a fajtádat! Szarházi! Aki csak bégetett az kapott dicséretet, éljen a fideszes birkamenet.
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
division
@Eladott Ország: Tudom hogy nyugdíjas vagy, valamikor gépkocsivezető voltál (ja tudom, csak kellett a munkádhoz:-)) ), de nem bírtam ki hogy ne reagáljam le ebben a formában az aggályaidat a jövőre nézve. El kell keserítselek, fizetni mindenért kell, nem lesz már semmi ingyen, aki ma még aktív dolgozó biztosítsa a saját és családja jövőjét azzal hogy nem ordibál minden nap a Kossuth téren hanem dolgozik, a fiatalok meg tanuljanak, legyen fizetőképes szakmájuk, stb. Te tényleg azt hiszed ha jön egy másik kormány akkor te pl. majd kapni fogsz 500 ezres nyugdíjat meg hasonló rémségek? Amit most az emberek akarnak az teljes képtelenség ebben az országban, így is az a baj hogy a kormány már olyan szintre hozza lassan az átlag béreket ami közelíti egy 30 éve pályán lévő pedagógus, orvos, stb. bérét, ami nonszensz. Ha nekik emelnek akkor arányosan emelni kell mindenkinek attól függően ki milyen területen dolgozik. Ne jussunk már el oda hogy majd egy szalag mögött álló munkás annyit keressen mint egy értelmiségi, vagy pedig keressen, de akkor az értelmiségi is legalább annak a két-háromszorosát kapja meg. Az a baj ezzel hogy nincs rá fedezet sajnos, le vagyunk maradva a történelmünk miatt sok országhoz képest.
division
@Eladott Ország: Még valami: amilyen a stílusod nem is csodálkozom hogy nem jutottál sokra az életben, egy intelligens ember nem kurva anyázik egy másik emberrel. Lehet ezt az öregségre fogni, de pl. anyósom aki 80 éves sokkal kulturáltabban beszél, igaz vezető óvónő volt az átkosban és nem gépkocsivezető:-))))
Eladott Ország
@Pegero: Az igazság az, hogy átszakadt a gát, a víz pedig utat tör magának. Azt pedig már Petőfi óta tudjuk, hogy azért a víz az úr! Az iskolai végzettséggel kapcsolatban csak annyit szeretnék közölni, hogy nem a fidesz által tenyészett káderképzőben vettem részt. Nem a fideszé az ország és a börtönben rohadtok meg, mert szétloptátok az országot, szétbasztátok a demokráciát, a jogállamot és még sorolhatnám napestig, de az ilyen mocskos szarháziaknak jár a pofájuk! Elmentek ti a 3,14csába! Aki nem szólt csak bégetett az kapott csak dicséretet. Íme nézzed a fidesz birkamenetet és szóljál az 5-ös számú lovagkeresztes faszfejnek is, csak tessék sietni, mert egyre nagyobb a tömeg! Takarodjatok!
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
Eladott Ország
@division: Gondolom, hogy megdöbbenve állnak, elfogadhatatlannak tartják és nyilván úgy tesznek, mintha nem értenék. Gyaníthatóan azt sem értik, hogy miért kerül elő a féltégla, a festék, és már a fekália is a fidesz és a kdnp irodái körül. Ők, a kétharmadban pöffeszkedők nem értik. Pedig ebben az országban rengeteg ember aggodalommal pofázik erről évek óta, hogy a néphergelési kormányprogramnak belátható és beláthatatlan következményei lesznek. Gyűlöletet szítani, mindenkit, és főleg kitalált ellenségeket megbélyegezni, mert a verbális erőszak, az idegengyűlölet, a viszkető tenyerekről való lamentálás és a közpénzen szított ócska indulatok elérnek majd egy olyan kritikus pontot, ahonnan nem lesz visszaút. A csúti, despota egyélőisten arról beszélt a vastagon elcsalt áprilisi választás megkönnyebbülésének hevében, hogy a parlamenti kétharmaddal (de facto egyharmad) a háromharmadot fogják képviselni. Ebből lett néhány hónap leforgása alatt az, hogy az elegáns, nagyvonalú, kényelmes kormányzás helyett már megint az arrogancia, a hűvös halomba hordott hazugságok és a kínos magyarázkodások idejét éljük. Mert a bűnbandának az az érzése, hogy akit egyszer megválasztottak (demokratikusan, hát hogyne), az attól kezdve négy évig (de ha így folytatják, lassan alaptörvénybe kell fércelniük, hogy a fideszt életfogytiglanra választjuk és ameddig az Orbán-dinasztia ki nem hal, addig csak a senki által meg nem választott Kovács Zoltánok kormányának van joga a hatalomba belegárgyulni,és rabszolgákat dolgoztatni Mészáros nevű fogalmatlan mangalicaszerelő ültetvényein, az bármit megtehet. Nem hiszem, hogy van még egy ország ebben a hanyatló Európai Unióban, ahol ilyen rohamos a populáció mentális leépülése, ahol az elnyomórendszerváltás utáni három évtizedben az elbutulás olyan drámai következményekkel járt, mint itt. Ahol ezt az orbitális gazemberséget el lehet hitetni tömegekkel: hogy annyi joguk maradt, hogy négyévente szavazzanak, a köztes időben pedig kussoljanak.
Jozefina
Bayer vezesse a béka menetét egészen Kamcsatkáig!!! Vagy Üzbegisztánig!!! Erősítse főnöke pozicióját, mert már ott is kételkednek az elméje állapotában!!!
tulipan
@durbincs: Ploestiig ám, de veled együtt -Ploestiig Hülye narancsos seggnyaló Sügér!!
justhpeter
Féltem Bayert ! Féltem a birkamenet is ! Folyton attól tartok, hogy ha Bayerék elindítják a birkamenetet, akkor az a menekülő menetük lesz. Azerbajdzsánig futni a birkamenetnek kurva hosszú lesz, merthogy előbb nemigen állhatnak meg.
Commenter
@justhpeter: futni? öregek. középkorúak elhízottak és hangosak.
tulipan
@durbincs: Bizony ám, tE kretén narancsos segglyuknyaló, félfarionynyi Sügér!!! TÉGED Ploestibe kéne megtaposni , befalazni a picsogodat a bányakecodba ? DE azonnal ám ?
tulipan
@durbincs: Bizony ám, TE kretén narancsos segglyuknyaló, félfarionynyi Sügér!!! TÉGED Ploestibe kéne megtaposni , befalazni a picsogodat a bányakecodba ? DE azonnal ám ?bedobtak már a Büdös Barlangba ? azóta csak visszhangzol ? Te agyatlan hülye senkiházi?
staro2
Ha polgárháború kell, hát csak gyertek!
csak úgy....
@Pegero: " faszságokkal!" ...ezt is a Hadházytól tanultad?
cs.tibi laci a több néven propellerezö bunkó=@Pegero: le sem tudnád tagadni magad ! sztankótol tanultad ,az elmebetegtöl.
csak úgy....
@Pegero: a mentorodat lebunkózod? igazad van de te,mint magad is bunkó.
ez így nem vicces! holnap reggel 6-7 körül,jössz megin mint shikari vagy csizmás kond?
csak úgy....
@Pegero: gyökér? -az frankó! inkább az mint te,aki csak egy tapló paraszt...
lökjed tovább a kisiskolás dumát, cs.tibi laci
ezzel a szöveggel akár elsö titkár is lehetsz a fidelitas nevezetü izéba
kereső
CÖF szinvonal: "SIVALKOTNAK A LIPSIK, MERT A FORINT 262-RŐL 328-RA ERŐSÖDÖTT ORBÁN ALATT !!! ILYET A GYÚRCSÁNY SOSEM TUDOTT."
Commenter
@kereső: színvonal az. Közpénzből. Felháborító. Analfabéták.
cikicakk55
@vadnarancs: december 17. 17:17
megértem a gondolkodásod,egyetlen kivétellel. A nyugdíjasok nevében is kikérem magamnak,hogy "nyuggerkommandózzál" Hidd el,hogy sokkal több aktív korú nyalonca van Orbánnak,mint nyugdíjas. 2010-ben még elhiszem,hogy megtudta vezetni a nyugdíjasokat,mert olyanokat hazudott,amit azóta kiderült semmit nem tartott be. 2014-ben már tényleg röhej volt a nyugdíjasokra hivatkozni. Azért mert a tévében úgy vágtak össze egy 4 perces videót,hogy csupa idős embert mutattak,akik éljenzik és csókolgatják Orbán kezét,akkor már majd felére csökkent a nyugdíjas narancs hívők száma. Mára meg már nyugdíjasból van a legkevesebb,mert a nyugdíjas idős,de nem hülye. 8 évig hazudni,lopni,csalni, egy nyugdíjasnak sem szimpatikus,ráadásul azokkal teszik ezt,akiknek köszönhetik,hogy volt mit kiárusítani Magyarországból fillérekért. Tudom,hogy az Antall kormány kezdte, de a Fidesz is mindig ott volt és tartotta a markát mindenért. Mostanra meg a migráns és a Soros alibi a nyugdíjasok szerint is vicc kategória. A lengyeleket és a többit közpénzből megveszik,de a nyugdíjast már nem tudják. Na meg Nem "nyugger" hanem " nyugdíjas"
Eladott Ország
@Pegero: Nagyon örülnék, ha egyszer véletlenül az adott témához szólnál hozzá, te fideszes degenerált barom. Mert csak a fidesz, agyhugykővel! Csak az a kár, hogy az anyád nem a WC-re ült amikor születtél! hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
kereső
@kereső: tegnap 18:11, ez egy valós komment a cöf oldaláról.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 16:12; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… Ez a boldog karácsonyod is olyan unortodox Matolcsysra, szellemi vakondtúrásra sikeredett.
www.youtube.com/watch?v=yubxRHwCGYg&feature=youtu.be
desiro
@Shikari: Te leszel az első, aki az Andrássy úton a lámpavason lóg, MOCSOK NÁCI!!!
tulipan
@Shikari: Mi a hézag, Te agyatlan vándorcigány?Má' enyetőzni merszasztófavirág? Nagyon nagy bajban lehettek akkor a többi narancsos takonnyal. Feldugom az orrod a seggedbe majom aztán makoghatsz!!!
desiro
@Shikari: a bayer haveroddal kezdted, én csak válaszoltam.
Lógni fogtok a tartó gazdáddal együtt.
TE ÉLŐSKÖDŐ PONDRÓ!!!
papa.49
@desiro: Azt ugyan akkor már meg se találod ))))))))))
papa.49
,,Ötöske,, vajon ki is a ,,Lenin fiú,, gondolom nálad jobban ez senkire nem passzol !!!
vacsi
Te agyalágyult! Hol vannak már a Lenin-fiúk?! Ha élne is valaki közülük, az a hamut is mamunak mondaná!
tudode
A márciusi ifjak UTÁNZATA olyanra sikeredett az alapítók ALJÁVAL, mint a DISZNÓSAJT, minden cafat bele van csapva!
Eladott Ország
@Pegero: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele.Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… Ez a boldog karácsonyod is olyan unortodox Matolcsysra, szellemi vakondtúrásra sikeredett. www.youtube.com/watch?v=yubxRHwCGYg&feature=youtu.be
JAJMÁR
Ezisvalamiatyaistennek képzeli magát. DE NEM AZ!
Csak beteg szegény :(
csak úgy....
@Pegero: neked már járna, a bayer zsolti féle térd szalag rend..
fidelitas., az ifjú kommunisták...
anima
Hol lakik ez a Bayer?
Kérem a címet.
Majd én lerendezem a sorsát.

Már tudok szépen enni, mert megtanított rá valaki, de semmi mást nem tudok szépen csinálni (erre nem tanított meg senki).
Eladott Ország
@Pegero: A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna. Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai
kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról. Menjünk vissza,
szeretett úri véreim.” (Ady Endre: Menjünk vissza Ázsiába, Nagyváradi Napló, 1902. január 31.) A magyarság legjobbjai mindenkor Nyugatra tekintetettek, az ország számára azt tekintették követendő mintának. Batsányi János, Széchenyi István, Wesselényi Miklós, Petőfi Sándor, Ady Endre és még hosszasan sorolhatnám a magyar nemzet kiválóságait, akik „vigyázó szemüket Párizsra vetették”. De emlékszünk arra is, mit írt József Attila: „lesz aki csak éppen néz téged, mert örül, hogy lát ma itt fehérek közt, egy európait”. Vajon a mai fideszes hatalom urai között találnánk egyetlen „európait”?
karma1
idiota bayer,... Ha a tuntetok Lenin-fiuk lennenek, akkor mar fel Magyarorszag leegett volna, de nem ugy, mint 2006-ban, hanem TENYLEG az egesz...
tudode
Mi is lett a Fideszből, élén a VEZÉR HANGYÁVAL, aki becsalizta a dolgozókat, akik hozzák, viszik a cuccot, és akik fütyelnek a közepükbe!:
.
----- Mi lett a 37 Fidesz-alapítóból?
index.hu/belfold/2018/03/29/fidesz_alapitas_bibo_rajk_szakkolegium_alapitok_alapito_nyilatkozat_alairok/
.
Részlet a feldolgozásból, már ami az EGYETEMET VÉGZETT KOCSIS pajtit illeti:
.
Pályája:
Az 5-ös számú bádogember: az alapító elsők között is az egyik legelső, blogjáról az Óz betétdala jut eszünkbe, miszerint "a büszke bádog sajnos / érző szívet nem takar". Schmidt Mária szerint Bayer az, aki segít megőrizni egyebek mellett a józan eszünket, de a Dózsa–Pruck-ügy után vagy a Yiannopoulos-meghívás után nem biztos, hogy ő a legautentikusabb ebben. A Fidesz sajtófőnöki székéből 1993-ban a Népszabadságba igazolt át, állítása szerint Simicska miatt. A ’98-ban kormányra került Fideszbe mégis visszatért, pedig akkor még olyan messze voltunk a G-naptól, mint Bayer a Soros-ösztöndíjtól. Békemenet-nagymester, sosem megy a szomszédba egy kis patkányozásért vagy cigányozásért, kormánylapoknál dolgozik, és 2016-os állami kitüntetésével múlhatatlan érdemei lettek abban, hogy az emberek sokkal többet tudnak a lovagkeresztről, mint valaha is tudtak, miután a díjat száznál többen adták vissza vagy árverezték el.
------------------
.
Mintha a CEFRE ugri bugrizna még mindig a VEZÉRHANGYA körül!
Eladott Ország
@Pegero: József Attila sohasem publikálta, és Juhász Gyula kivételével a korszakban vélhetően senki sem ismerte. Már várom mikor akarják áttenni a költészet napját Wass Albert születésnapjára!? A többit meg nem értetted. Van ez így. Te legnagyobb birkája a nemzeti akol illiberális világának. Míg Macron elismerte, hogy hibázott, a csúti bűnöző cigány ezt soha nem fogja megtenni, sőt ha sarokba szorítják képes saját nemzetére lövetni, bár ne legyen igazam.
Hogy ki volt kommunista meg nem azt meg ne ragozzuk már, mert az ügynöktörvény sokadik tárgyalását szavazta le a fidesz, mert mindig szar került a ventilátorba. A fidesz nem politikai párt hanem bűnszervezet, politikai kurvák szövetsége. m.blog.hu/sz/szeka/image/lufi.jpg
karma1
Legyen bekemenet - azonnal lebuknanak... Keptelenek megszervezni egy utos bekemenetet - a sok ven f@sz meg p@na nem hiszem, hogy kepes lenne egy ilyen hideg idoben vegigvonulaszni egy adott tavolsagon,... Aztan meg hova parkolnanak annyi autobuszt, amivel Pestre hozzak a lengyeleket, ukranokat? (Igaz, az ukranok elegge edzettek a hidegre...:o))))
Commenter
@karma1: sámli helyett most majd szánkót visznek és azon húzatják magukat. Az egyik menetelő nyilatkozta hogy azért visz sámlit magával hogy pihenni is tudjon. Ez egy valaha szebb napokat látott sokszor kitüntetett operaénekesnő volt, akit láttam és hallottam is többször színpadon. Soha nem gondoltam volna hogy a Békemenetben fogok róla olvasni 1x. Nagyon sok művészt bepaliztak.Van akit korábban kedveltem,és vannak akiket korábban sem. Most döbbenettel látom hogy már Törőcsik Mari majdani hagyatékára is rátennék a kezüket. Remélem a lánya a nevelt fia és az unokája ezt nem hagyják!
Sámannus
Kinyílt a pofád Lenin-fiunk te kötschög!
Commenter
@Sámannus: ennek meg a békamenetének a látványától még a bebalzsamozott Lenin múmia is visítva menekülne a mauzóleumból...
karma1
@Commenter: Csak nem a Pitti Katira gondolsz? Mert o az, aki rettenetesen fideszes lett, pedig tehetseges operaenekesno volt...
Hat igy mulik el a vilag dicsosege...
Commenter
@karma1: nem. Ő is az lett, de a sámlis menetelő az egykori Wagner énekesnó, Rohonyi Anikó. Így múlik, igen...
karma1
@Commenter: O, koszonom az infot, Kedves,...:o)))
Commenter
@karma1: Hosszú lenne felsorolni az összeset. Tény, hogy ezeknek a művészeknek a zömét sem üldözte senki külföldre fellépni világot látni az átkosban szép karriert futottak be. Itt ahol lakom évekig volt egy másik müvész a fidesz képviselője, a falunapon ő is pörköltöt főzött. Éhes kisgyerek és apja kért a pörköltből de amikor megtudta hogy a szülők nem fideszesek nem adott. Aki látta ezt, fel is háborodott. Emberileg totál leírta magát.
karma1
@Commenter: Nagyon sokat varok a januar 5-i tuntetestol, es attol, hogy vegulis a szakszervezetek hogyan tudjak koordinalni a figyelmezteto sztrajkokat, utelzarasokat.
Ilyen messzirol csak egyet nem ertek, (de azt nagyon nem), hogy van az, hogy senki, de SENKI nem forszirozza az ellenzek altal elerheto kozmediakban, hogy a 12.-i parlamenti ulesen tortent szavazasok semmikeppen nem voltak ervenyesek, vagyis hogy tulajdonkeppen a nyilvanvalo, dokumentalt csalas miatt a torvenyek, amiket aznap megallapitottak, tulajdonkeppen nem ervenyesek??? Ki fog vegre ezen a nyilvanvalo tenyen lovagolni, es innen tamadni magat a torvenyt es nem utolso sorban a csalo kormanyt???
Commenter
@karma1: Tegnap valamelyik topicba@tudode belinkelte a szavazás felvételét, amit talán? a PB-s Tordai Bence? készített a hang alapján valami botrányos volt. Többek között személyi kártya nélkül szavaztak, ez házszabályellenes, törvényellenes. Kiröhögték az ellenzéket fullosan, cinikusan és persze minden választót, köztük a saját birkáikat is. Az a 200 fölötti saláta törvény amit így maguknak megszavaztak totál érvénytelen. Nincs ezzel semmi gond, mert csak az áprilisi rendszerszintű csalás modelljét követik parlamenti szinten. :( Ilyet kormány még nem csinált így házelnökök és miniszterelnök még nem "viselkedett."Gyalázat volt, papírok, kártyák a földön, üvöltözés, dulakodás, kakofónia és totális káosz. Érdekes módon ekkor NEM volt szükség a parlamenti "őrségre" igaz nem is köteles volt a levezető elnök aki csokit adott a felháborodott kérdezőnek aki a videót is készítette és némán nézte hogy "ég" a T. Ház.Nem tudom miért nem erőltetik ezt, de szerintem az elmúlt időszak történései az ellenzéket talán? megint sokkolták.Remélem felébrednek. Én is,mint mindenki sokat várok a tüntetésektől de összehasonlításképpen Belgrádban 25.000 ember van az utcán. Tehát több kell itt is, mert sokan vagyunk, de még mindig nem elegen...
karma1
@Commenter: En vegigneztem 12-en eloben az egesz parlamenti szavazast, kezdve attol, hogy az ellenzekiek elfoglaltak a pulpitushoz vezeto lepcsot, aztan meg azt, hogy T Bence minimum 3-szor bebizonyitotta, hogy egy minositett szavazasnal a kartyaja kint van a gepbol, es megis tud szavazni. Ezzel az egesz aznapi kutyakomediaval a fidesz cesak bebizonyitotta es megerosithette a gyanut arra, hogy az aprilis 8.-i muszaki leallast ok ideztek elo, senki mas, nem a "technika ordoge", kizarolag ok.
Azert csuszott is 12.-en a gyules kezdese, mert kb. 25 perc kellett ahhoz, hogy atszervezzek a hangositast es megbuzizzak a szavazogepeket, szoval ez csak egy bizonyitek arra, hogy semmi sem veletlen, mindenrol ok tehetnek, es mindenrol tud orban , az o engedelye nelkul fingani se mernek a T. Hazban a fideszesek. Szerencsere ez mar nem vonatkozik az ellenzekre.
Commenter
@karma1: Hát ha láttad élóben nem is kell bemutatni, én csak részleteket láttam a neten. Akkor jól sejtettem, hogy T. Bence a netes klipek készítője, mutatta is a kártya nélküli "tartózkodom' szavazatát amit ő adott le meg is jelent a kijelzőn az érvénytelen 1db szavazat. Lehet hogy orbán digitális és funkcionális analfabéta, de azért vannak emberei akik elintézik neki a digitális csalást. A választásnál patyinak és pálffy asszonynak oroszlánrésze volt ebben. Ők voltak a "technika ördögei" meg az embereik. Én nagyon csodálkoztam hogy a nemzetközi megfigyelők OTT és AKKOR nem szólaltak meg.Kevés EU-s tagállamban csalták el ilyen otromba módon a választásokat tehát itt nem csak a fenti saláta törvény illegitim hanem a hatalom is. Nem tudom maroknyi ellenzékünk mire lesz képes, és persze a Jobbik számomra kérdéses és megosztó párt marad. Bár Jakab Péter szóvivő mindent megtesz, hogy bizonyítsa ők (már) nem fiókpárt.
Ez itt valóban az utolsó utáni esély. Ha nem aknázza ki az ellenzék és nem teszi ki a hatalomból akkor itt kihalásos alapon fog "uralkodni." Eszement a szemétdombon :( amit alkotott.
karma1
@Commenter: Igen, a kozel 4 oras 12.-i parlamenti adas egyszeruen a legjobb bizonyitek arra, hogy bizony a csalas 100 %-ig dokumentalt! (En vegigkovettem az MTVA-nal tortent esemenyeket is az elejetol a vegeig.
Az is erdekes szamomra, hogy a valasztasok elott egy honappal mar Magyarorszagon volt az EBESZ megfigyelobizottsaga, es azt mondtak, maradnak majus 8-ig, a kormanyalakitasig, hogy lassak minden rendbe megy-e?
Igenis az EBESZ elso velemenye szerint IS csalas tortent a szavazaskor, magyarazatot kertek (elfogadhatot!) a netes leallasra, de aztan pillanatokon belul megvaltozott a velemenyuk, ill. nem forsziroztak tovabb, hogy mekkora ordas nagy csalas tortent, es tovabbi kerdeseket sem tettek fol, hiszen palffy asszony csak szettarta a kezet, hogy o aztan nem tudja, hogy mitol allt le a net.
Eladott Ország
@karma1: Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet-nél (EBESZ) is van az a pénz. Szopok, nyalok...
Commenter
@karma1: az EBESZ és más nemzetközi megfigyelők vajon mitől (kitől) ijedtek meg?
Szégyelljék magukat, nekik kutya kötelességük lett volna tartani magukat az első véleményezéshez, kiértékeléshez. Csak a nemzetközi sajtó hördült föl. Remélem pállfy asszony majd a terhelő felvételek nyomán a bíróság előtt is csak széttárja a kezét, és a rendszerre mutogat.
karma1
@Commenter: Felek, hogy az EU-ban, EP-ben es az EPP-ben - de talan ezek szerint az EBESZ-ben is - vastagon vannak korrupt egyenek. Az az Ingrid nem tom ki, aki idejott bevizsgalni a csuti kisvasutat, meg mielott Magyarorszagra ment volna vizsgalodni, n agy mellennyel kozolte a sajtoval, hogy majd o megmutatja, ha egy icipici igazsag is van a meszarosrol keringo varosi legendak korul, akkor o lesz az a szemely, aki mindent hitelesen kinyomoz es a bizottsag ele tar.
Aztan eljott vele a dejcstompika, korbevezette az 5 megallon, es ingrid asszony aradozva velemenyezte a kisvasutat - csupa pozitiv dolgot irt rola.
Szerinted mi tortenhetett a bejaras utani fogadason (vagy vacsoran, vagy ebeden???)
Mert szerintem azt a csajt (is) megvettek kilora.
karma1
@Eladott Ország: Ezek szerint van. Neked is szol a 11.05-os hsz-em...:o((((
Commenter
@karma1: persze, mindig voltak, vannak és lesznek korrumpálható emberek, főleg a politika világában. de bízzunk benne hogy több a nem korrumpálható, mint az Ingrid asszony. Lehet hogy ő is Thomas a gőzmozdony rajongó. Meg kapott valami pálinkának titulált cefrét. De viccet félretéve mennyi mindent megépítettek és létrehoztak, ahhoz képest hogy konkrét kormányprogram! (mert a sorosozás nem tekinthető annak) nyerték csalással a választásokat. Tényleg robog mint az úthenger: nem állt meg felcsútnál én teljes döbbenettel ámulok az ún. "dolgozószobán" a Várban. Építészeti barbárság, szánalom...örök memento marad majd ez is, szerintem...:((((
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 11:06; Az Európai Néppárt már megválasztott csúcsjelöltje, akit Manfred Webernek hívnak, és akit a Euronews riportere arról kérdezett, hogyan értékeli a CEU távozását Magyarországról annak fényében, hogy a néppárt a civil szervezetek és az oktatás szabadságánál húzta meg a határt a magyar kormány és a Fidesz előtt. És hát Freud meg az Orbán-szindróma kibukott e remek ember száján: youtu.be/xT1VRxvYzBE
Értjük. Tehát nem Orbán ellen, nem a Fidesz ellen, nem a kormány ellen, hanem az egész ország ellen szavazott, amikor megszavazta a Sargentini-jelentést. Ja, hogy természetesen közben a lehető legnagyobb tisztelettel viseltet a magyar nép és Magyarország iránt, és elismeri Magyarország hozzájárulását az európai építkezéshez? Szép meló, Manfred úr, eddig is világos volt, hogy a pojáca azért pojáca, mert pojáca, de ez még egy kicsit annál is súlyosabb. Ez a Weber is ugyanolyan gerinctelen szar ember, mint az Orbán . Rohadtul nincs ezeknek semmi politikai értékrendjük, egyedül a hatalom megszerzése és megtartása számít.
karma1
@Eladott Ország: Igen, olvastam ezt, es vastagon kikertem magamnak, mint magyar ember! Ez a weber egy rakas szar, ha ilyen kategorice el tud itelni egy nepet, akiknek a sorsat ezek szerint egyaltalan nem ismeri reszleteiben, de ugy latszik, meg nagyjaban sem.
Ezert egy igencsak nagy bocsanatkeres jarna a magyarokkal szemben, de mar az sem lenne eleg.
Jobb kozossegekben egy ilyen nyilatkozat utan szepen meg kell koszonni az eddigi bizalmat, es LEMONDANI az adott tisztsegrol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.