A Magyar Távirati Iroda meg sem említi, hogy a magyar főváros utcáin hatalmas békés tömeg tüntet a kormány ellen. Arról viszont, hogy Brüsszelben eldurvult egy tüntetés, hírt ad. Van még lejjebb, MTI? A kérdés természetesen költői, hiszen egy önmagát hírügynökségnek nevező cég a világ bármely pontján azonnal feloszlatná önmagát, ha “elfelejtene” tájékoztatni egy olyan hatalmas demonstrációról, mint ami jelenleg Budapesten folyik.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
Egy kommunista diktatúrában mit is várhatunk egy ilyen mti-től?Remélem az mti is úgy fog járni,mint az a szerencsétlen Népszabadság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A Magyar Távirati Iroda a Fidesz uralom alatt hívójelet váltott. Az új neve: Mi Támogatjuk Ifjúkommunistáinkat.
Ez közelebb áll a valósághoz.
cikicakk55
Szerencsére az MTI egy icike picike kis pont a világ médiájában.Az igaz,hogy a Magyarországon élő emberek egy részéhez talán nem jut el a hír,mert nincs más lehetőségük,csak a Fidesz médiát nézni,hallgatni,olvasni,de szerencsére még a legkisebb faluban vagy településen is van pár olyan ember,akiknek van internetjük,vagy kábeltévéjük,vagy okos telefonjuk. Ők már biztos elmondták a többi embernek mi van Budapesten. Mondjuk azok az emberek akik azon az eldugott helyen élnek nem szavaznak senkire,örülnek,ha annyi van,hogy nem halnak éhen. Nem politizálnak,megpróbálják a politikát túlélni.
papa.49
Most nem csorbul az egyenlő mértékű tájékoztatás, ugye mti. ???
Edmond Dantes
Semmi nem történt,csak azt harsogja a tömeg,hogy mocskos Fidesz,meg azt,hogy Orbán takarodj,meg valami rigmust a nagyhasúról meg a kisvasútról...ezek nem hallatszottak fel a Nap hegyre.
Carteronna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
vukkocska
Remélem azért az RTL Klubot nézik, az is ingyenes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok