Legalább tizenegyen vannak még benn az épületben. Legalább tizenegyen vannak még benn az épületben. Hétfő reggel 6. 30-kor sajtótájékoztatót tartanak az MTVA épületébe bejutott ellenzéki képviselők - jelentette egyikük, Ujhelyi István a Facebookon. Azt írta, többen élőben közvetítik majd az eseményt a közösségi oldalon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: Téged akarnaki vándorcigány! Hahaha :))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: azt majd meglátjuk, hogy ki megy börtönbe. Egyenlőre aaz orbán tv nem tartja be a törvényeket, azokat ,amelyeket a fidesz szavazott meg.vagy úgy gondolod,hogy az csak ellenzékre vonatkozik? Ha igen akkor ne hadoválj tovább demokráciáról, meg jogállamról! És kulturáltan menj a francba! Hülye, hülyébb, fideszes, shikari!
dr. prédikátor
@Shikari: Remélem hamarosan megüt a guta náci majom!!!Addig is dugom anyádat orrba szájba!!!
tulipan
@Shikari: Newked ugyan mi bajod van trágyaszagú takony Vándorcigány? Szaladgálj a WC-re, majd megnyugtat buzika. Igazi narancsos vadkommunista degenerált vagy. Nagyon beltenyészetes a dumád szerencsétlen. Gondolom konzultáltatok Durbincsal...
dr. prédikátor
@csak úgy...: A csikari faszfej egy mocskos náci geci!!!
Sámannus
@tulipan: Lassan má a zabszemet is kalapáccsal verik a seggükbe. Ugrik a júdáspénz, ha a föni repül az koszos itállóból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.