Megosztott egy MTVA előtti tüntetésről szóló videót, majd feltette a nagy kérdést. Vasárnap éjjel óta tüntetnek a közmédia épülete előtt, több ellenzéki képviselő bejutott a házba, volt, aki kidobtak, egyre csak érkeznek az ellenzéki képviselők a helyszínre. Élő, szöveges tudósításunkat itt találja. Török Gábor politikai elemzőt is elgondolkodtatta a tüntetés, feltette a kérdést:

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jó lenne ha a rendőrök már végre átlátnák egyenlőre a rossz oldalon állnak, mert velük még nem baszott ki ez a teves bagázs elégszer ???
Ki állt esőben, szélben melegedő hely híján a határon a RENDŐR, kit néznek hülyének az országvezetői, akik ráküldik az emberekre a a rendőrt, a RENDŐRT???
Mikor ébredtek már fel végre ???
Lenéznek benneteket, a piszkos melót veletek csináltatják meg, közben még azt se fizetik ki ami járna a TÚLÓRA PÉNZETEK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: remélem a csuti jellegzetes lekezelő "beszólását" se halljuk már sokáig.
Commenter
Török Gábor a Fidesz házi politológusa (Mráz mellett) most csupán annyit bírt kinyögni magából a tüntetések kapcsán hogy ez most mi volt? Miért minek látszott? Szülinapi bulinak? Utcabálnak? Ez tüntetés volt, úgy mint elégedetlenség és nemtetszés kifejezése a regnáló hatalommal szemben, egy elfogadhatatlan törvény és sorozatos elképesztően rossz hatalomgyakorlás és törvénykezés kapcsán. Ennek az embernek a maradék bátorsága is az inába szállt: március 15-én még azt fejtegette hogy ov lehet végzetes hibát követett el e beszédével. Aztán gyorsan visszakozott, bár lehet azt ő sem tudta hogy ov csalni fog. Majd ha már nem lesz politológusi állásod, akkor is csak ennyire telik majd hogy ez mi volt? Na akkor már tudni fogod hogy ez mi.
papa.49
@Commenter: Lehet, hogy a ,,továbbélését,, készíti elő, nagyon kell vigyázni ezekkel a ,,megvilágosodott,, emberekkel, az ilyen faszik miatt történt meg az, hogy a rendszerváltás helyet, csupán gengszter váltás történt!!! Emlékezhetsz rá '89. hány volt mszmp. indult mint ,,FÜGGETLEN,, jelölt !!!
Commenter
@papa.49: magára valamit is adó kutatóintézet vagy párt nem fogja alkalmazni. Egy politológus nem lehet ennyire elfogult.
Commenter
@papa.49: fura egy függetlenség volt az övék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.