Tisztán látszik, hogy laza módszerekkel esély sincs arra, hogy kormányváltást lehessen kezdeményezni. Teljes forgalombénításra, útlezárásra és kemény harcra lesz szüksége a Magyar embereknek ahhoz, hogy érvényt szerezzenek a jogaiknak. A demonstrációkat és tüntetéseket, nem megszervezett és engedélyezett időpontokban kell végrehajtani, hanem spontán és több helyen. Nem skandálással és szájkaratéval, hanem komoly tömeges tettekre van szükség. 2006-ban a kis forradalomban sem kérdezték meg az akkori ellenzékiek, mit szabad, vagy mit nem,hanem mentek erővel és aprították a várost ahol tudták. Blokádokra, nehéz gépjárművekre, mindenre elszánt és végtelenül dühös emberekre van szükség a kitűzött célok elérése érdekében. Ne kérdezz, ne válaszolj, ne sajnálkozz, ne nézz vissza... Menj és harcolj!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az embereknek elegük lett és ezúttal már nem egy, vagy két törvénymódosítással van gondjuk, hanem az egész tolvaj rendszerrel.A nép dühös, és megvan erre minden oka. Továbbá arra is megvan minden joga, hogy dühét kimutassa a hatalom felé, és elmondja: ennyi volt. Kaptatok lehetőséget, de hatalmatokkal visszaélve tönkretettek egy országot, amiért meg fogtok fizetni. A börtöncellák nem csak az ellenzéki politikusoknak, hanem csaló, rabló, tolvaj embereknek is fenn van tartva. Pontosan olyanoknak, akik ezt az országot immár nyolcadik éve vezetik a pokolba. A kormány tagjainak felelniük kell azért, amit ezzel az országgal és annak állampolgáraival tettek. Itt egy bocsánatkérés már nem lesz elég és ezt tudatosítani kell bennük. Hadd féljenek úgy, mint Rozi néni a sürgősségin, aki nem tudja, hogy túléli-e a hazai kórházak egyikét. Vagy ahogy János retteg minden egyes nap, hogy megtarthatja-e munkahelyét, melyből kis családját tartja el már évtizedek óta. Kövér László és Pintér Sándor vért akar, ehhez a magyar rendőrök többsége pedig boldogan asszisztál. Ne sajnálkozzunk és háborogjunk azon, hogy végre felfogta a nép, a hatalom az övé, nem pedig a korrupt politikusoké. Sajnálkozás és óbégatás helyett inkább mindannyian csatlakozzunk a tüntetésekhez, hogy a tömeg erejével tudatosítsuk az elnyomókban, a hatalom a MIÉNK. Fokozni kell a nyomást, nincs hova hátrálni. A maffia ha törvénykezésbe kezd pont így néz ki, mindenkinek meg kell érteni, közös érdek a rohadt bűnözők- autokratikus kleptokrácia- elzavarása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
HAJRÁ!!! Döntsük meg a mocskos geci féreg cigus fecalicus és csürhéjének rémuralmát.MAGYAROK, irány az utca, országos útlezárások és spontán megmozdulások kellenek. Magyarok!!! Itt a lehetőség éljünk vele!!!Zavarjuk el a csürhét a halál faszára!!!
Rockxy
Elbuksz?
Már rég elbukott az egész politikusbohóc csürhe.
Az meg, hogy látszólag a zorbán vezeti az országot, nem jelent semmit.
Azért nem, mert nem ő vezeti. :)
CsipkeRózsa
A cikk szerint "2006-ban a kis forradalom" volt, szerintem nem volt "kis forradalom", csak a csürhe randalírozott.

Ki az a GergoCikkely, mintha minden írásában uszítana erőszakra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.