Az alábbi írással nem az ellenzéki követelések jogosságát kívánom bizonyítani (megtették már sokan mások), pusztán arra a kodifikáltan törvénytelen állapotra szeretném felhívni a figyelmet, ahová az vezet, ha egy országban a hatalom fura urai úgy gondolják, az általuk fabrikált, ezer sebből vérző törvénytelen törvények garmadája tartósan felülírhatja a JOGOT.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Amtva. székház nem tulajdona se a pap dánielnek, se a Óbudai jegyzőnek, hanem az ország tulajdona, tehát a képviselők jogosan akartak élni a törvény adta jogukkal !!!
Az már másik kérdés, hogy vannak akik azt hiszik itt minden a csutipatkány hitbizománya, HÁT NEM, és ezt most fogja ez a tetű megtanulni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@papa.49: Akkor akármi is birtokháborítás ha úgy vesszük, saját birtokomra is kijelenthetik
Jozefina
Szerintem a jegyző járt el jogtalanul az MTV épületében!!! Neki ott pl. semmi köze semmihez!!!
papa.49
@durbincs: Vedd meg a vonatjegyed Ploestibe, mert itt neked már nem terem több babér, és igyekezz mert lesztek többen aki visítva menekültök oda ahonnan jöttetek !!!
papa.49
@papa.49: Sies mert lemaradsz az utolsó marhavagonról is és itt meg már nem terem a számodra babér ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@papa.49: Ez neked szólt halfarok )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.