A Demokratikus Koalíció hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tesz az MTVA-székház biztonsági őreinek hétfői fellépése nyomán.

A DK feljelentést tesz az MTVA fizikai erőszakot alkalmazó biztonsági őrei ellen

Az ellenzéki párt a hétfőn a székháznál tartózkodó rendőröket is fel akarja jelenteni, amiért nem avatkoztak közbe az eseményekbe.

Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a

"hatalom emberei" fizikai erőszakot alkalmaztak jogszerűen eljáró, képviselői jogaikkal élni kívánó ellenzéki politikusokkal szemben. Ha a hatalom emberei nem tartják be a törvényeket, akkor miért tartaná be bárki más?

- tette fel a kérdést, és hozzátette: a Fidesz-hatalomnak tudni kellene, hogy ha az ellenzéki képviselők testi épségét nem védi a törvény, akkor a kormánypártiakét sem fogja.

Arra a kérdésre, hogy ismeretlen tettes vagy konkrét személyek ellen tesznek-e feljelentést, Gréczy Zsolt azt felelte, hogy a jogászaik még dolgoznak a beadvány részletein. Az ellenzéki pártok folyamatosan egyeztetnek a további együttműködés részleteiről – közölte egy másik kérdésre.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kormány csőbe húzta ezeket a szerencsétlen őrző-védő majmokat.
Commenter
@justhpeter: ezek a majmok,mint kiderült Pintér S egyik cégének emberei. Éppen ezért durvábbak is lehettek volna, talán nem mertek azok lenni.
Larsemanta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
mackoka46
Hogyan hogy még mindig szabadlábon vannak ezek a bűnözők ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.