Sokan azt írják és mondogatják a különböző internetes fórumokon és közösségi oldalakon, hogy ilyen jelenlegi laza módszerekkel nem lehet kormányt váltani, amit most a bal oldali ellenzéki pártok folytatnak. Ki teljes anarchiát akar, ki békés nyomásgyakorlást, de legtöbben valójában szájkaratét folytatnak a legnagyobb kényelemben és semmittevés és hőbörgés közepette a fotelból vagy éppen bandukolva utcáról-utcára. Egy dolgot viszont nem árt tudni, hogy a jelenlegi kormány, teljesen kezdi elveszíteni türelmét a sok pocskondiázás és a lakosságtól a rendzavarás és csendháborításból eredő panaszhalmazok közepette. Arról nem is beszélve, hogy teljesen komolytalanságnak és viccesnek tartják, (bár persze egyáltalán nem az) a javarészt tinédzserekből és ő általuk nevezett csürhéből, „óvodásokból” és a hozzájuk tartozó „óvónénikből” álló kiscsoportos észterlánc -féle fonatot. Ezért napok, akár órák kérdése is lehet, hogy mikor fogják teljes egészében feloszlatni a játszóház résztvevőit. A...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GergoCikkely
Sokan azt írják és mondogatják a különböző internetes fórumokon és közösségi oldalakon, hogy ilyen jelenlegi laza módszerekkel nem lehet kormányt váltani, amit most a bal oldali ellenzéki pártok folytatnak. Ki teljes anarchiát akar, ki békés nyomásgyakorlást, de legtöbben valójában szájkaratét folytatnak a legnagyobb kényelemben és semmittevés és hőbörgés közepette a fotelból vagy éppen bandukolva utcáról-utcára. Egy dolgot viszont nem árt tudni, hogy a jelenlegi kormány, teljesen kezdi elveszíteni türelmét a sok pocskondiázás és a lakosságtól a rendzavarás és csendháborításból eredő panaszhalmazok közepette. Arról nem is beszélve, hogy teljesen komolytalanságnak és viccesnek tartják, (bár persze egyáltalán nem az) a javarészt tinédzserekből és ő általuk nevezett csürhéből, „óvodásokból” és a hozzájuk tartozó „óvónénikből” álló kiscsoportos észterlánc -féle fonatot. Ezért napok, akár órák kérdése is lehet, hogy mikor fogják teljes egészében feloszlatni a játszóház résztvevőit. A kormányváltás ebből és ezen láncreakciók későbbi sorozatából adódóan akkor fog bekövetkezni, amikor a jelenlegi kormány elveszíti türelmét, a tüntetésben résztvevő embereket eltántorítja bármilyen törvényes, vagy éppen törvénytelen módszerrel az eddigi kisdedjátékaik továbbfolytatásával kapcsolatban és később a teljes lakosságra a kormányt ért atrocitások miatt megvonják a jövő évre beígért további nyugdíjtámogatást az idős emberektől, további olyan szankciókat léptetnek érvénybe, amivel a teljes lakosság mindennapi életét ellehetetlenítik, legyen ez valamiféle benzináremelés, közüzemű díjak emelése, bármiféle olyan durva beavatkozás és szankció az emberek életében, amivel végül is majd szinte kivétel nélkül, mindenkit az utcára fognak „kényszeríteni” és az igazi had el hadd, akkor fog csak igazán megkezdődni, ami eredményezheti a kormányváltást, de akkor már valódi zavargásokról, rendbontásról, anarchiáról, rosszabb esetben, pedig teljes forradalomról fognak szólni a hírek az egész országban és a...
GergoCikkely
...és a világon is, ami viszont valójában a kutyának sem hiányzik. Ennek elkerülése végett, mindezt logikusan átgondolva és felmérve, mielőtt teljesen elmérgesedne a helyzet szükséges lenne kezdeményezni, vagy bárhogy kikényszeríteni minden párt részéről egy utolsó békítő és megoldáskereső, rendkívüli tárgyalást, hacsak nem az a cél „eme, akár lehet, titkos összeesküvések közepette”, hisz ki tudja mi folyik itt már valójában és mire megy ki a játék a háttérben, hogy Magyarország legyen az első belépő ország, egy totális Európai háború kitörésének kezdeményezője.
kamazuka
A hazai ellenzéknek szemléletmód váltásra van szüksége.Míg a vezető státusu ellenzéki pártok ezt nem fogják fel ,és nem alkalmazkodnak a változó világ kihívásaihoz ésszel ,és logikával,addíg az történik amit láthatunk.
MarkyMark
Ez szrintem üt. Ez a cikk idáig talán a legjobb és legértelmesebb gondolat, amit itt eddig olvasgattam. Segíteni kellene eljuttatni más sajtóknak is mielőtt tényleg kitőr a parasztgyalázat. Szerintem adjunk zöldútat ennek a gondolatnak, bár lehet hogy csak én látom ennyire jónak igy nagy hirtelenjében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.