Bár a tüntetők derékhada továbbra is a Kunigunda utcában az MTVA székháza előtt fog tüntetni, de egy demokratikus jogállamban a tegnapi brutális incidens ami a képviselőkkel történt az elfogadhatatlan – mondta el Magyar György ügyvéd a Népszavának adott interjújában. Magyar György szerint a biztonsági őrök fellépése a hatalom utasítására történhetett, ami...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Isten nyugosztalja Orbán és Pintér józan eszét.
papa.49
Megérdemelni megérdemelik, de amíg a csutipatkány a helyén van SEMMI NEM LESZ BELŐLE !!!
Rockxy
Háromszori vagyonelkobzás és a Kossuth Téren meg kell csókolniuk bangónét.
Ágicát és anettet csak akkor, ha utolérik.
solidedge
Isten nyugosztalja Orbán és Pintér józan eszét.
Sámannus
Szerintem külföldi zsoldosokat fogadta ide is. Ategnapi szakértő is azt hadoválta, hogy a hályfejő azt teszi amit mondanak neki. No de oda nem ilyen garnitúrát szokás alkalmazni. A másik pedig a főnök ha a ismeri dörgést azért hibás, ha pedig nem azért hibás.
Nem is akarnak lebuktatni senki, úgy mint a lehallgatási ügyben is. Ajósa lehallgatta Szerjóskát, és a bizonyíték is meglett, de állítólag "bűncselekmény hiányában" nem lett feljelentés.
P.Petyának régen fostak ilyen hígat a fejére, és szépen letörölte, azóta is illegeti magát a tükör előtt, mint egy kakadu, vagy egy strucc, már a töke sincs ki a homokból úgy elbújik..
juttka
@m73: A biztonsági cég régebben Pintér Sándoré volt, a mostani tulaj v.színű, Pintér strómanja. Tegnap olvastam vmelyik cikkben. A tahó biztonságiak vszínű, Pintérrel álltak kapcsolatban, azért voltak ilyen bátrak.
szep napot
Buntetes: 4 ora oral sex Vadai Agi es Heller Agi nenivel vagy 5 ev szigoritott fegyhaz. Mivel fideszesek szabadon valaszthatnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.