Betörőkhöz hasonlította a közmédiában demonstráló politikusokat a két humorista, akiben félelmet keltett a tüntetés. 

Félt kimenni az MTVA-ból a tüntetések miatt a Bagi-Nacsa páros

Forrás: Facebook

Bagi Iván és Nacsa Olivér is megosztotta gondolatait az MTVA székháza előtt és bent zajlott történtekről a kormánybarát Ripost bulvárlap interjújában.

A humoristák mélységesen elítélik mind a tüntetőket, mind az ellenzéki képviselőket, akik bementek az épületbe, hogy adásba kerüljön a demonstrálók petíciója.

A Ripost szerint Nacsa a következőt posztolta a Facebookjára: 

Ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe

Félt kimenni az MTVA-ból a tüntetések miatt a Bagi-Nacsa páros

Fotó: Tumblr/Szupercella

„Ami itt történt az olyan, mintha betörténenek az ember otthonába (...) Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után. (...) Szörnyű, hogy az ellenzék az emberek legalantasabb ösztöneire utazik (...) Most mit mondjak, féltem kimenni, és inkább behúzódtam az épületbe. Hétfő délelőtt itt politikusok futkároztak..., este meg arra vártam, hogy a fiatalokból álló társaság odébbálljon” – fogalmazott Bagi Iván, Nacsa partnere.

A kegyelemdöfést Bagi felesége adta meg a Ripostnak, aki azt mondta: 

„Csak egy kérdésem van: egy tüntetésnek miért része a másik ember megfélemlítése és a részeg ordibálás? Az isten szerelmére emberek, lassan itt a karácsony!”

(444)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
két szerencsétlen,talpnyaló idióta... nyalnak,mert a kutyának sem kell az idétlen humoruk
staro2
Nyugodtan kimehettek volna.A kutya sem ismeri őket.
papa.49
Harmad osztályú senkik vagytok az igazi HUMORISTÁKAT a ti szintetekről már nem is látni, erre kiderül még seggnyalók is vagytok, eddig se csíptem a ,,humorotokat,, de ezután ti FELEJTŐSEK VAGYTOK A TÖBBI BIODÍSZLETTEL EGYÜTT !!!
karma1
Ez a duo egyszeruen beleallt a fideszes seggnyalok taboraba, es most marhara fosnak attol, hogy mi lesz veluk? Mi lenne? amig a fidesz egzisztal, addig ok is, aztan viszont a sajat humorukbol kell majd megelni. Nagyon jok voltak ok a kezdetekben - erdekes modon rajtuk kivul rengeteg stand-up-os humorista van, akik szuperul megelnek a sajat tehetsegukbol azota is, es nyilvanossagot is kapnak..
Ja, hogy eladtak a lelkuket? A muveszetuket? Hat igy jartatok ma, kedveseim...
A felesegeik - akiknek oriasi fideszes hatszeluk van - , aggodjanak csak a sajat bejgliukert, meg a sajat karacsonyukert - az ehezoknek, hajlektalanoknak, kisnyugdijasoknak mindegy, hogy milyen unnep kovetkezik - ok csak meg akarjak erni ezt az idoszakot.
dr. prédikátor
Na de kijafaszom ez a két ripacs???netán migráncsok??? vagy csak simán seggnyaló gecik!!!
menekült
Reszket az összes fideszes nyalonc, hehe. :)) Pedig sem a képviselők, sem a tüntetők nem támadtak senkire. Félnivalója a hatalomnak van, de annak nagyon!
Ezeknek nem kellett volna félniük, senkit nem érdekeltek. Úgy jöhettek-mehettek volna, mintha láthatatlanok lennének.
Nessy
Ezek szerint az "urak" nem közlekednek tömeg közlekedéssel, és nem jártak még késő este egyik másik aluljáróban, vagy pesti utcán!
Úristen! Ők ma a "férfiak"? A kultúrát meg hagyjuk! Az ő szintjüknek ez a csúcs.Nem mindenkinek!
Aki Én
Amikor valaki ilyen túlcsorduló, gusztustalan, igaztalan, seggnyaló propagandát nyom, akkor nem is csoda, hogy fél. Hiszen nyilván maga is tudja, hogy valójában mit tesz, hogy vélekedik erről a közvélemény.
A közröhely tévét pedig otthonnak nevezni a demokratikus jogaikkal, sőt kötelességeikkel élő ellenzéki politikusokkal szemben, hááát, hogy is mondjam? A helyzet az, hogy nekik több joguk volt ott lenni, mint ennek a két pojácának.
Ez a baj, mikor sajátjukként kezelik a KÖZtévét.
Edmond Dantes
Ketten kell,hogy eljátsszák Hendrik Höfgen szerepét,mert egyenként csak fél szart érnek.
RonaGyuri
Bér-rettegők!
hogy is van a mondás: van az a pénz, amiért már félni kezdesz??? =))
Aki Én
,,De a közmédia mindig is az állam szimbóluma volt – már 2006-ban is, amikor nem mérges képviselők, hanem mérges tüntetők fordultak az akkor még Szabadság téri épület- és a benne dolgozók ellen. Igaz, annak idején messze nem annyira központi irányítással működött az intézmény, mint ma. Akkor, 12 évvel ezelőtt, Kert Attila hírigazgató állt szemben a tiltakozókkal, akik nem sokkal később feldúlták az épületet."

,,És este – természetesen – ott ült az élő adásban egy órán keresztül az ellenzék vezetője, Orbán Viktor. Nem hallgattuk el a tüntetéseket, nem minősítettük a tüntetőket."

wmn.hu/ugy/49978-kepviselonek-nincs-helye-egy-hirszerkesztosegben-sem-ellenzekinek-sem-kormanypartinak--interju-kert-attila-korabbi-mtv-hirigazgatoval
Macskaszem
Most aztán benyaltatok barnáig köcsögök. Csak legyen akit érdekel még ami a szaros szátokon kifolyik.
Sámannus
A ripacs nem újság. a bunkók még akkor is bunkók, ha ők másnak tartják magukat szarjanak inkább sünt.
RonaGyuri
MOST & ITT 2018-12-19
HUSZONEGYEDIK ÉVFOLYAM, HUSZONHETEDIK
(EZEREGYSZÁZNÖTÖDIK) CSAPÁS

Levélféle Bagi Ivánnak és Nacsa Olivérnek

Kedves BagiNacsa! Nem kioktatni kívánlak benneteket, de engedjétek meg, hogy az idősebb pályatárs jogán néhány alapvetést elmondjak nektek. Nyilatkoztatok a kormány – vagyis, a magyar adófizetők - pénzén működtetett Ripostnak. Szívetek joga, hogy kivel álltok szóba.



Ti most az MTVA nevű cég köztévéjében keresitek meg a mindennapi betevőt, jogotok van ehhez is, bár megjegyezném, lesz idő, amikor nem lesztek büszkék erre. De ha már így alakult, ebben a mostani esetben célravezetőbb lett volna hallgatni, nem védeni a védhetetlent. József Attila óta tudjuk, hogy nem muszáj hősnek lenni, ha nem lehet, ezért, ha nem volt bennetek bátorság igazat mondani, lehetett volna csendben is maradni.

Azt nyilatkoztátok, hogy féltetek, amikor a politikusok bementek az MTVA székházába. Nyilván ti is tudjátok, hogy az országgyűlési képviselőknek ehhez joguk van. Ha valami, akkor Pintér Sándor – mondjuk így - egykori cége alkalmazottainak brutalitása volt az, ami félelmet kelthetett, ami, nem mellesleg, törvénytelen is volt. Tudnotok kell, hogy az országgyűlési képviselők nem magukat, hanem a magyar emberek egy csoportjárt képviselik, azokat, akik megválasztották parlamenti képviselőnek. Ha nem lenne világos: voltak, akik Kósa Lajosra szavaztak, míg mások Kunhalmi Ágnesre. Hogy az MTVA vezetői és munkatársai közül senkinek sem volt bátorsága és tisztessége, ahhoz, hogy beszéljen a magyar emberek által megválasztott képviselőkkel, minden eddiginél láthatóbb jelzés lehetett volna a számotokra. Jelzés, hogy nektek nem az MTVA székházába – amúgy törvényesen - belépett képviselőktől kell félnetek, hanem attól, hogyha egyszer kórházba kerültök, akkor ott nem meggyógyulni fogtok, hanem egy fertőzés miatt, vagy orvos és ápolóhiányból kifolyólag, meghalni. Attól kell félnetek, hogy a gyerekeitek egy lebutított oktatási rendszerben nőnek fel, olyan...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
olyan képzést kapnak, ami nem versenyképes más országok diákjainak a tudásával.

Mint nálatok idősebb pályatárs, még emlékszem arra, amit ígéretesen induló pályátok elején bizonyára ti is tudtatok, de mára ezek szerint elfelejtettetek: hogy a humor alapvetően ellenzéki műfaj. Arról szól, hogy kigúnyolja a hatalmasokat, butaságaikat, kisszerűségeket, adott esetben az aljasságot, a gazemberséget. Ezt tette Hofi Gézától kezdve mindenki, aki humoristaként adott magára és nemcsak a pénztárcájának a vastagságát, de a szakmáját is fontosnak tartotta.

Persze, ellenzékben is lehet rossz dolgokat csinálni, ne adj isten, hibákat, vagy bűnöket elkövetni. Ezeknek a hibáknak, bűnöknek, butaságoknak azonban - éppen „elkövetőik” helyzeténél fogva - sokkal kisebb a súlya az ország, a társadalom szempontjából, mint amikor a hatalmon lévők követik el ugyanezt. Kormányon nagyságrendekkel többet lehet ártani, ezért a sajtónak – a szatirikus médiának különösen – kötelessége a hatalmat ellenőrizni, ha úgy tetszik, visszásságaira rámutatni.

Ti a Ripostban szembementetek a szakma alapvetéseivel. Ehhez is jogotok van, csak nem célravezető. El fogtok tűnni a süllyesztőben kedves pályatársak, ha így folytatjátok, évek múltán senki sem fog emlékezni rátok.

Ha ez nem zavar benneteket, mert csak a mának éltek, akkor persze semmi baj. Vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit.

A cikk eredetije a Hírklikken olvasható.

Föld S. Péter
idppp
Ezek szerint ez a két seggnyaló mocsok ugyanígy vélekedik az 56-os forradalomról is!
Jelen véleményükkel megbecstelenítik 56 emlékét is!
Fogalmam se volt róla, hogy ezek ennyire sötét bunkók! Síkhülye mind a kettő!
Desischado
Sosem bírtam őket. Mitől fél ez a két seggdugasz nyomoronc, a kutya sem törődik velük!
anima
A két geci.
Nevetni?
Ezeken?

Lehetne kérni, hogy valakik megfenyegessenek azzal, hogy ha nem fenyegetem meg a pénzért kurválkodó nacsa nem oszkárdíjas olivert, hogy menjen a picsávba (és kimondottan a rossz hejesírás, mert az rulez), és akkor fojtsunk meg mindenkit, akik egyszer ott abbahagyták, ahol nem kellett volna,.

És igazából kurvára elegem van abból, hogy túl sok a zsidó, a cigány, meg a paraszt ebben az országban.
anima
Te azt hiszed, hogy mérges vagyok..
Pedig nem
És igazából ez a baj :(
Már régóta nem érzek semmit - és igazából ez a baj!
moareka
Félhetnek is...akiknek az MTVA székház az otthonuk! Ripacsok...
moareka
Az asszonkának is üzenek, hogy nekünk is itt lenne a karácsony, ha nem kellene egy mocskos tolvaj banda miatt utcára menni, akiknek a kedves férj a seggnyalója... ..az isten szerelmére...
Nessy
Ezek férfiak? Nyámnyila, anyámasszony katonái! Nesze neked honvédség, ahova szükség esetén ezt a két urat is behívhatják!
Gondolom minden közeli egérlyuk koordinátáit felírják.
idppp
@durbincs: Hogy lehet valaki ilyen sötét barom? Olyan, mint a gyufa, feje van, de esze nincs! A helyesírása primitív, a fogalmazása gyalázatos, egyszóval törve beszél magyarul, nem "migráncs" maga véletlenül?
terlasz
Fosnak szegények... Mi tagadás eléggé szarszagúak!
szaboria1
Még nem vették észre, hogy Őket már a kutya sem nézi. Mert helyettük van jobb humort előadók más tv csatornán. Még sz ATV-ik jobbak tőlük.
lampa laz
Az egész pályafutásuk alatt ami az m1-n ért véget ez volt a legszellemesebb szöveg amit elrebegett a faszi,
"Ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe"
És ez még igaz is, mert az általuk terjesztett "kultúra" a 2,5millió birka agyában bizony betemethetetlen mély nyomokat hagyott.
szép új világ
Valamikor - évekkel ez előtt - megnéztem egy-két produkciójukat, majd arra a következtetésre jutottam amit csinálnak az mindössze ripacskodás. Egyetlen eredeti poénjuk sem volt, siralmas volt amit műveltek. Ha ilyen idióta módon próbálják magukra felhívni a figyelmet, az csak még inkább megerősít abban, hogy ezzel a színvonallal egy utazó vurstliban sem adna értük senki egy félig elmajszolt vattacukrot sem.
Jozefina
Két hülye egy pár!!! Ha van félni valójuk az más!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.