A túlóratörvény és a különbíróságok létrehozásáról szóló jogszabály parlamenti elfogadása óta történt valami a magyar közéletben. Hangosabb, egységesebb lett a kiállása azoknak, akik nem értenek egyet azzal, ahogy a dolgok mennek az országban. Nem lehet, és nem is kell nem észrevenni, hogy – noha az ellenzéki és szakszervezeti hívószóra egyelőre kevesebben mozdultak, mint anno például az internetadó ellen, mégis – az elmúlt években felgyülemlett feszültség a tüntető civilekből és az ellenzéki parlamenti képviselőkből minden eddiginél karcosabban tört a felszínre. És miközben az ország egyik fele talán nem is tud erről az egészről (sem), addig mások kizárólag a saját Facebook-idővonaluk torzult nyilvánossága alapján képzelnek máris forradalmat. A 2018. decemberi tiltakozás kiindulási pontjává pedig nem véletlenül a közmédia székháza vált. A Kunigunda utcai falak között nyolc év alatt nem láttunk annyi ellenzéki képviselőt, mint az elmúlt napokban. De a közmédia mindig is az állam...

Forrás: wmn.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az tény, hogy a királyi média nem tényeket közöl, hanem "szerkesztett híreket". Ellenzéki képviselő, vagy ellenzékinek elkönyvelt riport alany az elmúlt években nem fordult elő a királyi média háza táján!
Aki Én
2006:

,,Ennek ellenére persze másnap, amikor helyreállt az adás, annak rendje és módja szerint beszámoltunk erről is.

És este – természetesen – ott ült az élő adásban egy órán keresztül az ellenzék vezetője, Orbán Viktor. Nem hallgattuk el a tüntetéseket, nem minősítettük a tüntetőket.,,
Nessy
Az tény, hogy a királyi média nem tényeket közöl, hanem "szerkesztett híreket". Ellenzéki képviselő, vagy ellenzékinek elkönyvelt riport alany az elmúlt években nem fordult elő a királyi média háza táján!
papa.49
Ha képviselőnek nincs helye a mtva. ban AKKOR ARRA VÁLASZOLJ FASZKALAP MI KERESNI VALÓJA VAN A FÜTYISZES KÉPVISELŐ ÁLTAL ADOTT POLITIKAI ISMERTETÉSNEK AZ ÓVODÁBAN ???
Egyébként meg ROSSZUL TUDOD,, VAN KERESNI VALÓJA, VAN JOGA FELVILÁGOSÍTÁST KÉRNI AZ INTÉZMÉNY VEZETŐSÉGÉTŐL, MÉG AKKOR IS HA NEKED EZ NEM TETSZIK !!!
A stúdiókba MEG NEM MENTEK BE !!!
Yoda69
„Képviselőnek nincs helye egy hírszerkesztőségben. Sem ellenzékinek, sem kormánypártinak”

Jo duma. De akkor miert a fideSS iranyitja a koztevet?
relatív
Érteni vélem a bejegyzést karikatúraként. ( összevethető egy korábbi - véres - történettel IS ) !

Azt a kormányzati véleményt, mely mind a helyszínen történteket, mind az utólagos (?) elítélő megnyilvánulásokat jelenti a tényekkel kell összevetnünk.

A tények szerint egy népellenes-, foglalkoztatás-ellenes törvény elleni jogos felháborodás széleskörű kinyilvánítására - a sorozatos hazugságok ellenében - a ' köz tévében ' szeretett volna parlamenti felhatalmazással ( képviselők közreműködésével ) megjelentetni az érintett közeg ! A ' köztévé ' munkájának, rendjének megzavarása nélkül, egy felelős személynek a beolvasás szövegét átadva.

Ezt a ' köztévé ' erőszakos fellépéssel akadályozta meg, minden kérelem - és jogosultság -ellenére !

Ennek a jogellenes akadályozásnak minden jogállamban törvényes felelősségre vonás a következménye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.