Ez a srác, azaz Róbert, egy professzionális zeneszerző. Ő készíti a világ legszebb harmóniájú zenéit. Ez ebben a zenei videóban és sok más zenéjében, ami fellelhető az Interneten hamar bizonyítást is nyer, ha elég körültekintőek és kitartóak vagyunk a kereséshez. Ám ez a srác, nemcsak egy szimpla zeneszerző, hanem olyasvalaki, akire az egész külföldi zene és médiaipari szakma felnéz. Egyre több követője van az ismert közösségi portálon. Néhányak elmondása szerint rendkívüli élet és világszemlélettel rendelkezik, mely szinte már olykor félelmetes. Sok lány azt mondta róla, hogy sokszor olyanokat mond nekik, hogy szó szerint beleborzonganak. Állítólag kiválóan képes utánozni a nők hangját és viselkedésüket is. Olyan egyedülálló megnyilvánulásai vannak mindenki szerint, hogy ilyen emberrel még soha az életükben nem találkoztak. Sokan azt mondják, hogy olyan mintha mindenki lelki világába belelátna, akivel csak kapcsolatba lép. Olyan különös és félelmetes zenéi vannak, hogy azok...

Forrás: youtu.be
Feltöltő: MarkyMark
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MarkyMark
...El kell, hogy mondjam mindenkinek, saját tapasztalatból, hogy valami nagyon-nagyon nem e világi figurával van dolgunk. Érdemes rá odafigyelni és ha van kedve bárkinek, kezdje el követni, mert valamit nagyon tud a srác, amit bátran merek állítani, hogy mi egyikünk sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
MarkyMark
Ez a srác, azaz Róbert, egy professzionális zeneszerző. Ő készíti a világ legszebb harmóniájú zenéit. Ez ebben a zenei videóban és sok más zenéjében, ami fellelhető az Interneten hamar bizonyítást is nyer, ha elég körültekintőek és kitartóak vagyunk a kereséshez. Ám ez a srác, nemcsak egy szimpla zeneszerző, hanem olyasvalaki, akire az egész külföldi zene és médiaipari szakma felnéz. Egyre több követője van az ismert közösségi portálon. Néhányak elmondása szerint rendkívüli élet és világszemlélettel rendelkezik, mely szinte már olykor félelmetes. Sok lány azt mondta róla, hogy sokszor olyanokat mond nekik, hogy szó szerint beleborzonganak. Állítólag kiválóan képes utánozni a nők hangját és viselkedésüket is. Olyan egyedülálló megnyilvánulásai vannak mindenki szerint, hogy ilyen emberrel még soha az életükben nem találkoztak. Sokan azt mondják, hogy olyan mintha mindenki lelki világába belelátna, akivel csak kapcsolatba lép. Olyan különös és félelmetes zenéi vannak, hogy azok önmagában véve is más képet festenek egy átlagos ember gondolkodásmódjáról. Róbert a közösségi oldalán többek elmondása szerint néha olyan különös üzeneteket tesz közzé, ami bőven túlmutat bármilyen demagóg megnyilvánuláson, provokáción vagy valamiféle extravagáns, hatásvadász viselkedésmódon. Rengeteg közel-keleti és távol-keleti országból is követik őt. Szinte a világ minden táján hallottak már róla. Valami veszedelmesen szerteágazó gondolkodásmóddal bír a srác. Saját lemezkiadója van és több külföldi hanglemezkiadónak is bedolgozik és kapcsolatban áll velük. Teljesen egyedi hallással rendelkezik, sok külföldi szakember szerint, ezért is figyeltek rá fel korábban. Professzionális hangmester és az Amerikai Egyesült Államok, kimagasló diplomáciai védelme alá vette őt. Ő szerezte a legszebb és leghatásosabb zenét a 2001. szeptember 11-én történt terrortámadásra. El kell, hogy mondjam mindenkinek, saját tapasztalatból, hogy valami nagyon-nagyon nem e világi figurával van dolgunk. Érdemes rá odafigyelni...
MarkyMark
...El kell, hogy mondjam mindenkinek, saját tapasztalatból, hogy valami nagyon-nagyon nem e világi figurával van dolgunk. Érdemes rá odafigyelni és ha van kedve bárkinek, kezdje el követni, mert valamit nagyon tud a srác, amit bátran merek állítani, hogy mi egyikünk sem.
Zsuzsimaci
Az a különös benne,hogy ez a pasi egyáltalán semmilyen interjút és tv szereplést nem vállal, se itt se külföldön, pedig már mi is behívtuk a Nyugat rádióba. Nagyon értelmes, okos és komoly arcnak tűnik, az alapján mikor telefonon egyeztettünk és a fényképei alapján is, de ő nem volt hajlandó semmilyen kulturális műsorban részt venni, amit felkínáltunk neki. Viszont a zenéit tekintve le a kalappal, mert az teljesen egyedülálló, nagyon kellemes és fantasztikus élményt nyújt.:)
GergoCikkely
Mondjuk ezen azért annyira nem csodálkozom,mert a médiák és az újságok nagy része sok mindenkit egy idő után csak besároznak.Ha jól tudom így is már szerepelt korábban az rtl klubban valami zene kapcsán a Zoltán Erikával,hogy aztán abból is mi lett,senki sem tudja,de valószínüleg semmi,mert azt az Erika is megemlítette volna valamelyik szereplése kapcsán
Kiwibomba
Ez a szám annyira ott van tőle és olyan kellemes pölö, nagyon ügyes ez fiú, merem én is ajánlani bárkinek :-)
spinninrecords.com/talentpool/track/288371-axoneproductions-nitrous-oxide-feat-aneym-follow-you-romance-axone-remix/
Zsuzsimaci
@Kiwibomba: Nagy nőcsábász ez a DJ is látom, mint a többi pasi:)))))
Kiwibomba
@Zsuzsimaci: :D Én pölö imádom a lemezlovasokat is meg a metál zenészeket is, ők legalább rendesen odateszik magukat kinézetben és hangzásban is és tényleg az embereknek zenélnek és nem magukban cincognak. Sokszor pl egy metálzenében s rap zenében több a mondanivaló még akkor is ha olykor igen agresszív, mint bármi más lagymatag zenében. Robi zenéje pl "levetköztet" engem, komoly, főleg amikor ilyen kellemes zenét készít mint most ez.
Zsuzsimaci
@Kiwibomba: Hűha hopp egy rajongó? :D Sebaj. Azt kellene csak elérni, hogy nyilatkozzon végre és rábeszélni, hogyha legalább behívják őt egy rádióba, mint pl mi is hívtuk a "Nyugatba", akkor ne utasítsa vissza az ajánlatainkat.
Kiwibomba
@Zsuzsimaci: Annyira közelről azért nem ismerem én sem-.én is úgy találtam rá, hogy kering a cikk a neten róla :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.