A 2010-es rendszerváltás utáni időszak egyik első, mélyen az emlékezetembe ivódott képe, amikor 2012 nyarának egyik legforróbb napján, kerekesszékben ülő, hiányzó végtagú vagy mankóval sántikáló, csontsovány, elgyötört arcú emberek gyülekeztek a Hősök terén, a Szépművészeti Múzeum előtt, hogy tiltakozzanak a rokkantnyugdíjak felülvizsgálatáról szóló törvény hatálybalépése ellen. A kétharmados többséggel elfogadott...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Vásárhelyi Máriának tökéletesen igaza van.
justhpeter
Vásárhelyi Máriának tökéletesen igaza van.
Nessy
A kegyencek "kitartását", mindig a szegényekkel fizetteti meg az állam!
A legkisebb ellenállás felé nyit! Számukra azok, akik betegek, rokkantak, idősek, hajléktalanok, csak teher a költségvetésnek! És mindezt a kereszténység cukormázával leöntve!
Sámannus
Tegnap Egerben is tüntettek, pontosan így érveltek a fidesznek bukni kell hamarosan!
magyarbakancs
Ez a kormány egyet érdemel.
Amit kenderből,selyemből csinálnak és nyakra fűznek.
tudode
Mi várható el egy többszörösen TERHELT, közjogilag érvénytelen állam KUPÁJÁTÓL, aki hasonlóan teszi a dolgát, félreértelmezve még a KÖZJOGI titulusát is, VIRÁGNYELVEN,
.
-- mint az EGYSZERI EMBER, aki azért nem szerez testi, lelki ÖRÖMET a párjának, hogy nehogy má ÉLVEZZEN!
tudode
Ami a bukéja annak amit a KISZOLGÁLTATOTTAK merészel tenni ez a FÉLRESIKERÜLT, közjogilag érvénytelen kalóz társaság, ha valaki NEM JELENIK meg a BŰNÖZÖKHÖZ hasonló tartalmú I D É Z É S E N, megvonják a pár froncsi támogatását, bármilyét, amely amíg JOGÁLLAM volt ez a kupolda, MEGILLETTE!
.
Valójában 2012 óta olyan MEGALÁZTATÁSNAK vannak kitéve, hogy a mostani VALLÁSÜGYI "ÁLLAMTITKÁR' levezénylésében több milliárdot VONTAK el azoktól, akik saját hibájukon kívül sérültek, illetve leszázalékoltak lettek!
.
Például: Személyes tapasztalatom: Budapestről vigyem el szülési sérült, felnőtt gyermekemet Székesfehérvárra KOMPLEX FELÜLVIZSGÁLATRA, abból a célból, hogy 59 éves korára nem heverte-e ki a SZÜLÉSNÉL ELSZENVEDETT AGYVÉRZÉSÉT!
.
De bezzeg a KÖZJOGI MÉLTÓSÁG címet bitorlók KI-, BE JÁRKÁLNAK a saját maguk által összekutyult JOGI kis-, és nagykapujukon annyi szajrét összekotorva tőlünk, amelyre EGY KORMÁNY SEM merészkedett vetemedni:
.
www.google.com/search?q=NER-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NE&aqs=chrome.0.69i59j69i60l2j69i57j69i60j69i59.3653j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
Rájuk nem vonatkozik a JOG, de az alattvalókra a RÁJUK VONATKOZÓ minden szavét BEVASALTATJÁK az alárendeltségükbe tartozó köz rabszolgákkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.