Az első előválasztás győztesével mérkőzik meg júniusban.

Puzsér megegyezett Karácsonyékkal, két előválasztás után születik meg Tarlós kihívója
Fotó: Youtube

Közösségi oldalán adta hírül Puzsér Róbert leendő főpolgármester-jelölt, hogy megállapodott a "régi baloldallal egy kétfordulós előválasztásban".

A paktum szerint az MSZP, a Párbeszéd és a DK szövetségének pártjai először az általuk rendezett első fordulóban kiválasztják a maguk jelöltjét, aki aztán júniusban megmérkőzik Puzsérral a második fordulóban. A győztes lesz a fideszes jelölt, vagyis Tarlós István kihívója.

Megállapodtunk arról, hogy az MSZP, a Párbeszéd és a DK testületi szavazásra bocsájtja politikai feltételeimet egy kizárólag szakértőkből felálló városvezetésre és a teljes ellenzéki spektrumot felölelő jelöltállítási koordinációra vonatkozóan, hogy minden körzetben, minden polgármesteri posztért egyetlen ellenzéki jelölt hívja ki a Fideszt, éspedig olyan jelölt, aki támogatja a Sétáló Budapest programját. Úgy látom, jelenleg ez a legjobb esély az ellenzékváltásra, ez a legjobb esély Tarlós István leváltására, ez a legjobb esély arra, hogy Gyurcsány Ferenc kezéből végre a centrumba kerüljön át az Orbán Viktor elleni küzdelem súlypontja

- írja Puzsér, aki a Sétáló Budapest jelszót tűzte ki kampánya zászlajára.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"...hogy minden körzetben, minden polgármesteri posztért egyetlen ellenzéki jelölt hívja ki a Fideszt, éspedig olyan jelölt, aki támogatja a Sétáló Budapest programját."
Hát én meg egyetlen olyan jelöltre sem fogok szavazni, aki ekkora marhaként indul!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Commenter: ma, 16:02
Valóban naívság tőle, hogy hisz olyan embereknek, akik még életükben nem mondtak igazat.
De ilyen hülye az MSZP, a DK, a Momentum is.
Nem tudom itt Ungár Péter pénzét, vagy az LMP tahóságát "értékelik" a többiek?
Mindenesetre én ÉLNI SZERETNÉK A FŐVÁROSBAN. NEM SÉTÁLNI!!!
Commenter
Figyelhetne, mert így magukkal fogják rántani a nagy büdös semmibe. Ha nincs Mellár prof akkor már PB frakció sem lenne. UP mögött milliárdok vannak és a Fidesz. Szerintem a Momentum az egyetlen aki UP-t meg tudja állítani azzal hogy kijátssza a zaklatásos kártyát.Ki lett tiltva az összes Momentumos rendezvényről de még a párt közeléből is. Hogy megteszi e ezt valaha a Momentum az is csak rajtuk múlik de az egész ügy nyilvánosságra hozatalával percek alatt elsüllyedne a lmp. Eddig csak lebegtették az ügyet és lassan el is fog sikkadni.
Hofipisti
Ha a fogan fáj, fogorvoshoz megyek, nem lócsiszárhoz
Jozefina
Puzsér ugyanlyan pojáca, mint tarlós!!! Talán egy kicsit nagyobb!!! Kár szóba állni vele!!!
terlasz
Csak azt nem értem, hogy ezzel ezt a barmot miért kell felemelni egy olyan politikai szintre, amihez semmi köze. A zavaros sétáló Budapest és gyurcsányozás csak az ostobákat hatja meg. Budapest már régen nem sétáló tempóban él és közlekedni pedig a kor kihívásainak megfelelően kell.
wagabund
most hallottam, hogy Puzsér majd tavasszal eldönti, indul-e a főpolgármesteri címért..

...nem fog indulni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.