Az elmúlt napokban történt kritikus eseményekről nemhogy érdemben nem tudósítottak megfelelően, de egyáltalán nem álltak ki egyetlenegy ellenzéki párt törekvése és gondolata mellett sem, mely a Magyar lakosság igen nagy érdekét képviseli és szolgálja. Főleg a fiatalokért, mert az tisztán látható, hogy ők is változást szeretnének, csak még az ehhez való érdemleges elhatározás és megnyilvánulás nem elég egyértelmű és nem kiforrott. Teljesen elhatárolódnak a tüntetők véleményeitől és még egy hangyányi együttérzést, vagy bármiféle szimpátiát sem tanúsítottak eddig a műsoraikban. A Magyar Televíziónak mindig is a Magyarok érdekeiket kellene képviselni, vagy különben változtassák meg a nevüket, kormánypárti televízióra. Ilyen pocskondiázás, lejáratásban, bemocskolásban, pedig már többször váltotta egymást az MSZP és a FIDESZ az elmúlt sok év során a politika színterén, de soha ilyen szélsőséges hozzáállás nem volt tapasztalható, mint amit ez a televízió és annak vezetősége megenged...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
mtva. Sajnos kisebb betű nincs mert még ez is TÚL NAGY HOZZÁTOK KÉPEST, csupán azt a törvényt kellene betartani ami épp érvénybe van, ami szerint JOGUK VOLT BEMENNI, ÉS NEKTEK KÖTELESSÉGETEK LETT VOLNA FELVILÁGOSÍTÁST ADNI, NEM A VERŐLEGÉNYEKET AKCIÓBA KÜLDENI !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GergoCikkely
Az elmúlt napokban történt kritikus eseményekről nemhogy érdemben nem tudósítottak megfelelően, de egyáltalán nem álltak ki egyetlenegy ellenzéki párt törekvése és gondolata mellett sem, mely a Magyar lakosság igen nagy érdekét képviseli és szolgálja. Főleg a fiatalokért, mert az tisztán látható, hogy ők is változást szeretnének, csak még az ehhez való érdemleges elhatározás és megnyilvánulás nem elég egyértelmű és nem kiforrott. Teljesen elhatárolódnak a tüntetők véleményeitől és még egy hangyányi együttérzést, vagy bármiféle szimpátiát sem tanúsítottak eddig a műsoraikban. A Magyar Televíziónak mindig is a Magyarok érdekeiket kellene képviselni, vagy különben változtassák meg a nevüket, kormánypárti televízióra. Ilyen pocskondiázás, lejáratásban, bemocskolásban, pedig már többször váltotta egymást az MSZP és a FIDESZ az elmúlt sok év során a politika színterén, de soha ilyen szélsőséges hozzáállás nem volt tapasztalható, mint amit ez a televízió és annak vezetősége megenged magának. Valóban itt lenne az idő rendet tenni a fejekben, nemcsak a médiákban, hanem a jelenlegi kormány vezérelte sajtókban is, mert amit ezek az emberek megengednek maguknak, az már több mint felháborító és bicskanyitogató. Mindemellett ugyanakkor legjobban ők hangoztatják, hogy nem szabad a zsidó származású embereket bántani és megalázni és minden szélsőséges gyűlöletkeltéstől el kell határolódni. El ne felejtse azt senki az Ő nagy "Sorosozásuk" Soros György teljes bemocskolása és lejáratókampánya kapcsán, hogyha ez az ember, ha nem segítette volna a technika, az Internet és a kultúra és az oktatás fejlődését és támogatását a 90-es években és nem lendítette volna fel az akkori társadalmat erőteljes szakértelmével, pénzügyi hozzájárulásával (Lásd pl.: A Budai Várban egykor a Soros alapítvány támogatásában működő, hatalmas internetbázist és rádióállomást, Para Rádió, C1-es központ, freemail, stb) valószínűleg nemhogy az oktatás nem fejlődött volna el idáig, hanem lehet, hogy a mai gyerekek nem...
GergoCikkely
,,,valószínűleg nemhogy az oktatás nem fejlődött volna el idáig, hanem lehet, hogy a mai gyerekek nem telefont nyomkodnának és interneteznének, hanem valamelyik olcsó kocsmában züllenének és döntenének magukba a kannás bort. Legjobb esetben is csak írógépen kopogtatnánk még mindig a betűket rossz minőségű A4-es papírra.
papa.49
mtva. Sajnos kisebb betű nincs mert még ez is TÚL NAGY HOZZÁTOK KÉPEST, csupán azt a törvényt kellene betartani ami épp érvénybe van, ami szerint JOGUK VOLT BEMENNI, ÉS NEKTEK KÖTELESSÉGETEK LETT VOLNA FELVILÁGOSÍTÁST ADNI, NEM A VERŐLEGÉNYEKET AKCIÓBA KÜLDENI !!!
Sámannus
Elfelejtik ki tenni a képernyőre, hogy a moszkvai magyar adást látjuk. Mással nem lehet indokolni ezt a totális bunkóságot.
dr. prédikátor
A BAJUSZOS SZAR ALÁIRTA A RABSZOLGA TÖRVÉNYT!!!
MarkyMark
@Shikari: Tudod itt mát teljesen mindegy miről szól a cikk és mi van egyénileg továbbgondolva. A tény ami tény és nyilvánvaló, hogy ez egy teljesen magyarellenes televízió, aki csak egy leginkább tehetős és gazdag rétegek érdekeit nézi és azt képviseli és mindent leginkább rózsaszín ködben él meg és mutat be, mintha minden a legnagyobb rendben menne az országban. Ne "mi", hanem ők élnek álomvilágban, ördögi képet festve a valódi magyarságról.
csak úgy....
@Shikari: van aki álomvilágban él,de te...totálisan meg vagy agyilag zakkanva!
ha sokan tudnák,hogy te ki vagy és hol élsz,a körülmények...stb.
ttibikém, ne fényezd magad!
sokszor,mikor kezdesz túl löni a célodon...,azon gondolkodok,hogy ki köne küldenem,neked egy ki és fölpofozó brigádot,hogy érezd a törödést és szeretetet...
csak úgy....
@dr. prédikátor: Ha igazad lesz,akkor nyitun egy jósdát ,közösen ? valahol nyugaton...
Zsuzsimaci
Egyébként nem C1, hanem C3 (egykori Kultúrális Kommunikációs Központ), de ez már részletkérdés, a cikk ettől leszámítva pedig egész jó!!
csak úgy....
@dr. prédikátor: elöre ne igyunk a shikari börére...,különben, a jós tehetséged vitathatatlan!
csak úgy....
@Shikari: "@MarkyMark: Szabad véleményt alkotni a tv-ről, nincs ezzel bajom. Nem értünk ebben egyet, az sem gond! Vannak ellenzéki csatornák, akiket nem kedvelek, de ők is működjenek csak.
Miért zavar az téged, hogy az állami tv a magyarok érdekeit szólaltatja meg és azt képviseli, mert mi ezt így gondoljuk!"
toszom a fölségesen királyi többesed,...te,tibim ,egyedül is degenerált...
MarkyMark
Dehogy a Magyar emberek érdekeit szolgálja ezt felejtsétek már el! Egy szűk és tehetős réteg érdekeit annál inkább. Ha bele gondolunk, pl. egy-egy hétköznapi nap, ki képes az ő általuk agyondicsért kulturális műsoraikat követni és az ország különböző pontjain kiállításokat, fesztiválokat és múzeumokat nézegetni munkaidőben. Kinek van erre ideje? Csak a fidesznyuggereknek, vagy a nercbundás lotyóknak esetleg, már elnézést:D A külföldi híradójukra sem kíváncsi a kutya sem, nemhogy mi, de higgyétek el, hogy a külföldiek sem innen tájékozódnak a jó és valódi érdekes programok iránt. Az egész egy nagy szargyár és nemcsak az állam pénzét viszi napról-napra, hanem az adófizetők pénzét is de rettenetesen. Át kellene szervezni újra az egészet és a vezetőket le kellene váltani minél gyorsabban, annál jobb.
csak úgy....
@dr. prédikátor: Ha Neked az ajándék,így Karácsony elött..., tudom,hogy hol él,de hidd el nekem,hogy csak megszánnád, ha látnád a "sikeres sikari vállalkozót" !
Itt ,csak unalmában riszálja magát politikailag.
dr. prédikátor
@csak úgy...: Hát lehet hogy igazad van, de szánalom nincs iránta.Mert szánalmat nem érdemel. legfeljebb megkegyelmeznék neki.
kissé felnőttem
meg az orbánt is vigyék magukkal pintérestől lesz értelmesebb helyettük
Zsuzsimaci
Na de legalább abban remélem egyetértetek, hogy az időjós lányok legalább helyesek. Azokat gyorsan ki kellene kapni onnan a többi pedig mehet a levesbe. Jó csípős és borsos fűszert bele!!:))))
MarkyMark
@Zsuzsimaci: De kedves vagy velük. A francokat.Egy langyos lószart a fejükre és úgy mehetnek együtt a Dél-Pesti Szennyvíztisztító Telepre bugyborékolni, vagy éppen brekegni együtt, amihez csak éppen kedvük támad
csak úgy....
@MarkyMark: Látom,hogy kezdö a propelleren!
1. sikarival és durbicsal kapcsolatban ne legyenek hiu reményei...
2. van egy cirmosunk a csizmás kond és egy vergödszkénk, na azok sem egyszerü eset...
3. a símulékony északi típus, ericcson..., szerintem csalja a neje és itt unatkozik...
4.a mindenkinél ,mindent jobban tudó Pegero!, öt a fidelitas építette be...
Isten hozta és jó szórakozást a klubba...
MarkyMark
@csak úgy...: Mindannyian nagy fejek vagytok! Köszönöm :)
csak úgy....
@dr. prédikátor: Szóval köll a neve és címe..., érthetö!
Azt azért tudod,hogy veréssel nem lehet nevelni a hülye gyereket!?
a balsors aki régen tépi,oszt attu ennyire hülye...
csak úgy....
@durbincs: igazad van durbincs ,csak mig be nem húgyál...
nagyon ágról szakadt az elmég az utóbbi idökben, ploiesti ,25 IQ a négyzeten ,ha ketten...
csak úgy....
@Shikari: "@csak úgy...: Akkor ha hülye vagyok annak jó lenni mert a Fidesz a nyerő minden okosságotok ellenére. Köszönjük ellenzék. :-))))))) "

csak most fedeztem föl ezt az "értelmes" ;) mondatodat ! :)
ha a kreténség fájna,tibikém...,akkor te üvöltenél!
volt egy bolond lány a faluba és ha kérdezték,hogy normális e,akkor ö kikérte magának, mert ö református! ezzel te is így vagy tibim ,nem vagy normális csak fideszes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.