A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a hozzá beérkezett bejelentéseket már kivizsgálta, és csütörtök este az MTI Országos Sajtószolgálatán (MTI OS) keresztül nyilvánosságra is hozta állásfoglalását. Az MTI OS felületén megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ja csak a mobilozás volt törvénytelen ???
Minden más hot fasza törvényes volt ???
Péterfalvi te is fordítva ülsz a dakota lovon !!!
Hiszen ha nem csináltak volna felvételeket akkor senki semmit nem tudna az ott elkövetett törvénysértésekről !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Shikari: Vérnyomásod rendben? Nem hiszem, nyugodjál már le! :)
menekült
@Shikari: Juteszembe. Ma még azt hangoztatja a pofátlan kormány, hogy ők demokratikusak. Mert igazodni akarnak a józan többség és az únió elvárásaihoz, nehogymár elvegyék előlük a zsírosbödönt. De alattomosan kezdik terjeszteni, hogy a demokrácia egy álságos és igazságtalan rendszer, és ma már a diktatúrának van létjogosultsága. Rengeteget olvasok, és egyre többet találkozom olyan okfejtésekkel kormányoldalról és támogatóiktól, amik oda futnak ki, hogy a diktatúránál nincs jobb. De persze ezt az is bizonyítja, amit a szellemi sérült 0rbán mondott: ne azt nézzék, mit mondok, hanem hogy mit teszek. Egyre több diktátor barátja van, és egyre több demokrata volt barátját alázza.

Úgyhogy ha továbbra is igazodni akarsz ehhez a barbár diktátorhoz, ahogy liberálisból illiberális lettél, lassan nem a demokráciát kell védened, hanem a diktatúrához és a diktátornak tapsoljál.
menekült
@Shikari: Nekem te nem adod be hogy 0rbán, aki egy G, nem diktatórikusan uralkodik a magyarok felett, és hogy ez a rendszer amit működtet, nem diktatórikus. Naponta bizonyítja, és a legjellemzőbb köztük a soha nem látott korrupció. Hát akinek ez tetszik és őszintén hiszi, hogy ez a világok legjobbika ami ma Magyarországon történik, az elmebeteg.
sokanvagyunk
Nahát!... - várható volt, hogy egy balhé helyszínén nem csak a résztvevők, hanem a paragrafus is (meg)sérül. Kérdésem: 8 napon belüli, vagy azon túli a szerencsétlennek - mert egy másik paragrafus szerint ez egyáltalán nem mindegy. :)
menekült
@Shikari: Többmillió. Kezdődött a vonaton laptopon írt alapkatyvasszal, amiben minden parlamenti pártnak az egyetértése meg kellett volna jelenjen, és az összes aljas törvénnyel, amit 2010 óra órák alatt átvertek a parlamentben, egészen a múlt hétfőn az ellenzéki képviselők elhallgattatásáig, aminek nagyon szép dokumentuma van Lezsák bekapcsolva felejtett mikrofonja által. Már ez ez utóbbi elég indok, hogy az összes gazember örökre eltakarodjon a hatalomból. De olyan görcsösen kapaszkodnak bele hogy lassan agyvérzést kapnak. :)
menekült
@Shikari: Kíváncsi lennék, mit szólsz ehhez a parlamenti humorhoz amit Lezsák és a súgó előadtak. A második videóra gondolok.
nyugatifeny.hu/2018/11/28/botrany-bekapcsolva-maradt-lezsak-mikrofonja-lebukott-szervezett-akcio-volt-az-ellenzek-elnemitasa-hangfelvetel

De már nem érek veled foglalkozni, más dolgom van, majd egyszer bekukkantok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.