A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a hozzá beérkezett bejelentéseket már kivizsgálta, és csütörtök este az MTI Országos Sajtószolgálatán (MTI OS) keresztül nyilvánosságra is hozta állásfoglalását. Az MTI OS felületén megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ja csak a mobilozás volt törvénytelen ???
Minden más hot fasza törvényes volt ???
Péterfalvi te is fordítva ülsz a dakota lovon !!!
Hiszen ha nem csináltak volna felvételeket akkor senki semmit nem tudna az ott elkövetett törvénysértésekről !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Shikari: Nekem te nem adod be hogy 0rbán, aki egy G, nem diktatórikusan uralkodik a magyarok felett, és hogy ez a rendszer amit működtet, nem diktatórikus. Naponta bizonyítja, és a legjellemzőbb köztük a soha nem látott korrupció. Hát akinek ez tetszik és őszintén hiszi, hogy ez a világok legjobbika ami ma Magyarországon történik, az elmebeteg.
Shikari
@menekült: Magyarország jogállam és demokratikus berendezkedésű. Ezt elismeri az Eu is. van esetleg valami bizonyítékod az ellenkezőjére?
sokanvagyunk
Nahát!... - várható volt, hogy egy balhé helyszínén nem csak a résztvevők, hanem a paragrafus is (meg)sérül. Kérdésem: 8 napon belüli, vagy azon túli a szerencsétlennek - mert egy másik paragrafus szerint ez egyáltalán nem mindegy. :)
menekült
@Shikari: Többmillió. Kezdődött a vonaton laptopon írt alapkatyvasszal, amiben minden parlamenti pártnak az egyetértése meg kellett volna jelenjen, és az összes aljas törvénnyel, amit 2010 óra órák alatt átvertek a parlamentben, egészen a múlt hétfőn az ellenzéki képviselők elhallgattatásáig, aminek nagyon szép dokumentuma van Lezsák bekapcsolva felejtett mikrofonja által. Már ez ez utóbbi elég indok, hogy az összes gazember örökre eltakarodjon a hatalomból. De olyan görcsösen kapaszkodnak bele hogy lassan agyvérzést kapnak. :)
menekült
@Shikari: Kíváncsi lennék, mit szólsz ehhez a parlamenti humorhoz amit Lezsák és a súgó előadtak. A második videóra gondolok.
nyugatifeny.hu/2018/11/28/botrany-bekapcsolva-maradt-lezsak-mikrofonja-lebukott-szervezett-akcio-volt-az-ellenzek-elnemitasa-hangfelvetel

De már nem érek veled foglalkozni, más dolgom van, majd egyszer bekukkantok.
Shikari
@menekült: Annyi csak a probléma ezzel, hogy a Fidesz töretlenül vezető pozícióban van és nyoma sincs a bukás előjeleinek. Persze te megérzed, de nézd el nekem, hogy hitetlenkedek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Halász Judith
Itthon - 2023. March 22., 17:08
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Halász Judith
Hazugsággal vádol minket a román sajtó
Sport - 2023. March 22., 15:58
Hazugsággal vádol minket a román sajtó
Az Aldi olyat tett… – Mit lépnek erre a vásárlók?
Szórakozás - 2023. March 22., 14:18
Az Aldi olyat tett… – Mit lépnek erre a vásárlók?