A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a hozzá beérkezett bejelentéseket már kivizsgálta, és csütörtök este az MTI Országos Sajtószolgálatán (MTI OS) keresztül nyilvánosságra is hozta állásfoglalását. Az MTI OS felületén megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ja csak a mobilozás volt törvénytelen ???
Minden más hot fasza törvényes volt ???
Péterfalvi te is fordítva ülsz a dakota lovon !!!
Hiszen ha nem csináltak volna felvételeket akkor senki semmit nem tudna az ott elkövetett törvénysértésekről !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy én miért is csodálkozom, Attika mindig tudta mikor kell tövig benyalni! =))
papa.49
Ja csak a mobilozás volt törvénytelen ???
Minden más hot fasza törvényes volt ???
Péterfalvi te is fordítva ülsz a dakota lovon !!!
Hiszen ha nem csináltak volna felvételeket akkor senki semmit nem tudna az ott elkövetett törvénysértésekről !!!
mackoka46
Ebben a feslett erkölcsű szégyenteljes botrány országban adatvédelem és információ szabadság ? Na ne má. Seperjenek inkább a fidesz gestapó központban az Orwelli despoták.
bencemacska
Én nem gondoltam, hogy ez is ennyire seggnyaló!
De ha magyarul fogalmazott volna, talán sejteném miért tette!
bencemacska
@Mirabilis:
Azt hittem, csak én nem értem!
Megnyugtattál, hogy a hiba nem az én készülékemben van!
tudode
Na itt van a DEMOKRÁCIA ELHANTOLVA!
.
Azon nyikorog az adatvédelem professzora, hogy nem a Király tévé alkalmazottai és a FALAKBAN, azokban a KOPI IZOMAGYÚAKBAN gyönyörködhettek azzal A KÜTYÜVEL kicsiben, amely mindenkinek a zsebében van, és nem is a BUGI TV alkalmazottai, hanem valamelyik SZEKURITÉ verőlegényei!
.
Akkor kellett volna, meg a BÁR sipákolnia az ADATVÉDELMI AKÁRKINEK, amikor MEGBUZERÁLTÁK a volt fiatal demokraták rafcsin 4/5 helyett az ALKOTMÁNYT, önhatalmúlag annyi 2/3-al, amelyet még a HOTAK, vagy a szellemek is gyarapítottak olyan formán, hogy a GYŐZTES MINDENT VISZ, és visznek "is" nem csak mandátumot hotelt, fotelt, földfet, várat, MINDENT amire megfájdul a BÖLCSESSÉG v műfoguk!
.
Azé nem kéne túlzásba vinni a nyalakodást!
Jozefina
Ez egy nagy faszság!!! Péterfalvy lehet magyarul is fogalmazni, vagy csak segget nyalni??!!!
menekült
@bencemacska: @Mirabilis: Péterfalvi állítása szerint az MTVA dolgozóinak személyiségi jogai sérültek, amikor az MTVA-ban róluk készült fotók nyilvánosságra kerültek (kikockázás nélkül).

"Láthattuk rajta a munkájukat végző biztonsági őröket, televíziós alkalmazottakat, mindenféle változtatás nélkül. Ők pedig nem közszereplők, így aztán ez már maga személyiségi jogi problémákat vet fel."
papa.49
@menekült: Az hogy püfölték az ország gyűlési képviselőket, kidobták az ajtón őket a semmi, az smafu !!!Ha a rendőrnek a képét NEM KELL KIKOCKÁZNI, egy izomagyú verőlegényt miért kéne ???
Azért mert nem ,,közszereplő,, de amit csináltak az rendben volt seggnyaló biztos ugye !!!
menekült
@papa.49: Persze, hogy nem volt rendben, de az nem Péterfalvi dolga, hanem rendőrségi ügy. Az is mindent elmond erről a rendszerről, hogy az MTVA dolgozóinak személyiségi jogaival kapcsolatban gyorsan nyilatkoztak, de a képviselők bántalmazásáról és a rendőröknek az intézkedés elszabotálásáról egy mukkot nem mondanak.
verőce21
Valahol el kell kezdeni kihúzni a cérnát a gombolyagból.
Ilyen ez a "személyiségi jogsértés" is. Majd a képviselők túlkapásai is sorra kerülnek ennek kapcsán...
papa.49
@menekült: Meg a legfőbb szÜgyésznek lenne kötelessége !!!
menekült
@verőce21: És a képviselők bántalmazása mikor kerül sorra? Ha ugyanez történt volna fideszes képviselőkkel amikor ellenzékben voltak, el tudom képzelni, micsoda botrányt kavartak volna. Pedig szívesen néztem volna, amikor a kordonbontó elmebeteget BŐRÖK (biztonsági őrök) leteperik, miközben a rendőrség karba tett kézzel bámulja.
menekült
@papa.49: Az is csak parancsot teljesít, igaz, nyalásra lógó nyelvvel, boldogan. Csak nem gondolod, hogy megszabadítaná magát havi pár milliótól azért, mert törvényben megszabott kötelességét teljesíti?
menekült
@Shikari: Vérnyomásod rendben? Nem hiszem, nyugodjál már le! :)
menekült
@Shikari: Juteszembe. Ma még azt hangoztatja a pofátlan kormány, hogy ők demokratikusak. Mert igazodni akarnak a józan többség és az únió elvárásaihoz, nehogymár elvegyék előlük a zsírosbödönt. De alattomosan kezdik terjeszteni, hogy a demokrácia egy álságos és igazságtalan rendszer, és ma már a diktatúrának van létjogosultsága. Rengeteget olvasok, és egyre többet találkozom olyan okfejtésekkel kormányoldalról és támogatóiktól, amik oda futnak ki, hogy a diktatúránál nincs jobb. De persze ezt az is bizonyítja, amit a szellemi sérült 0rbán mondott: ne azt nézzék, mit mondok, hanem hogy mit teszek. Egyre több diktátor barátja van, és egyre több demokrata volt barátját alázza.

Úgyhogy ha továbbra is igazodni akarsz ehhez a barbár diktátorhoz, ahogy liberálisból illiberális lettél, lassan nem a demokráciát kell védened, hanem a diktatúrához és a diktátornak tapsoljál.
menekült
@Shikari: Nekem te nem adod be hogy 0rbán, aki egy G, nem diktatórikusan uralkodik a magyarok felett, és hogy ez a rendszer amit működtet, nem diktatórikus. Naponta bizonyítja, és a legjellemzőbb köztük a soha nem látott korrupció. Hát akinek ez tetszik és őszintén hiszi, hogy ez a világok legjobbika ami ma Magyarországon történik, az elmebeteg.
sokanvagyunk
Nahát!... - várható volt, hogy egy balhé helyszínén nem csak a résztvevők, hanem a paragrafus is (meg)sérül. Kérdésem: 8 napon belüli, vagy azon túli a szerencsétlennek - mert egy másik paragrafus szerint ez egyáltalán nem mindegy. :)
menekült
@Shikari: Többmillió. Kezdődött a vonaton laptopon írt alapkatyvasszal, amiben minden parlamenti pártnak az egyetértése meg kellett volna jelenjen, és az összes aljas törvénnyel, amit 2010 óra órák alatt átvertek a parlamentben, egészen a múlt hétfőn az ellenzéki képviselők elhallgattatásáig, aminek nagyon szép dokumentuma van Lezsák bekapcsolva felejtett mikrofonja által. Már ez ez utóbbi elég indok, hogy az összes gazember örökre eltakarodjon a hatalomból. De olyan görcsösen kapaszkodnak bele hogy lassan agyvérzést kapnak. :)
menekült
@Shikari: Kíváncsi lennék, mit szólsz ehhez a parlamenti humorhoz amit Lezsák és a súgó előadtak. A második videóra gondolok.
nyugatifeny.hu/2018/11/28/botrany-bekapcsolva-maradt-lezsak-mikrofonja-lebukott-szervezett-akcio-volt-az-ellenzek-elnemitasa-hangfelvetel

De már nem érek veled foglalkozni, más dolgom van, majd egyszer bekukkantok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.