A politikai véleménynyilvánítást és a vandalizmust el kell választani egymástól – jelentette ki a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban. 

A Munka törvénykönyvének módosítása ellen tiltakozók egy részét, a legagresszívabbakat és legaktívabbakat Soros György fizeti – mondta Orbán Viktor. A kormányfő hozzátette, hogy nemzetközi hálózatok is mozognak a háttérben

Orbán a rádióban: a legagresszívebb tüntetőket Soros György fizeti

Fotó: MTI

Senkit sem lehet túlmunkára kötelezni, ezt a Munka törvénykönyvének módosítása is világosan tiltja, "aki mást állít, az hazudik" – fogalmazott.

A kormányfő azt mondta: a dolgozókat leginkább nem a munkaügyi szabályok védik, hanem az olyan gazdaságpolitika, amelyben szükség van rájuk.

Az eddigi törvény "buta korlátozásokat" állított azok elé, akik többet akartak keresni, és többet is dolgoztak volna ezért – tette hozzá Orbán Viktor.

(MTI)

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Baromarcú ezt te honnan tudod, láttad a fizetési ívet, mert ha nem be is perelhet hazugságért a Soros !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@magyarbakancs: Ha csak őt kellene fizetni! De ez egész kegyenc színtársulatát, a határon túli szavazóival egyetemben is nekünk kell finanszírozni!
magyarbakancs
@Nessy: Karácsonyra tekintettel visszafogott próbálok lenni.
de ha meghallom a beszédét ,megnézem a gesztusait hát elönt sz @lési vágy.

Neked és mindenkinek ki közel áll hozzád kellemes karácsonyt és sok,sok, szeretetet kívánok.!
Grafix69
Mi lesz , ha netán meghal Soros György? Ki lesz a következő vírus a nemzeti szocialista ,illiberális,áll keresztény , feudalista , fasiszta ,populista seggnyalók tök golyóján ?
tulipan
@Grafix69: Ezt én is kívéncsian várom! Azért éldegéljen csak még soká, a bűnakjuk, Soros Gyuri bácsi!!! Ezek a bamba narancsosok, még 100 éves korában is reszketni fognak tőle!!! :)
simmering73
Milyen találó is az a kömondás: Egy bolond százat csinál. Elkezdett ez a szarházi rettegni Sorostól, 2,5 millió fideszbirka rettegi a nevét. Nagy Sándortól nem félt így a világ.
verőce21
@Eladott Ország: (09:23) Ha neked "otthon lennének", megértenéd, hogy a
Fideszre a legnagyobb többség szavazott: 2 824 551 fő.
Az összes parlamenti ellenzéki pártra : 2 488 097 fő! (A többi ment a levesbe.)

Megérthetnéd végre, fél év múltával, hogy a Fideszre több mint 350 ezer fővel többen szavaztak, mint a többi parlamenti ellenzéki pártra összesen! Igazán meggyőző fölény.
Szomorú, hogy az ilyen siketeknek, mint te vagy, még mindig ezt kell magyarázni. Hülyének általában születni kell, neked sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.