A politikai véleménynyilvánítást és a vandalizmust el kell választani egymástól – jelentette ki a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban. 

A Munka törvénykönyvének módosítása ellen tiltakozók egy részét, a legagresszívabbakat és legaktívabbakat Soros György fizeti – mondta Orbán Viktor. A kormányfő hozzátette, hogy nemzetközi hálózatok is mozognak a háttérben

Orbán a rádióban: a legagresszívebb tüntetőket Soros György fizeti

Fotó: MTI

Senkit sem lehet túlmunkára kötelezni, ezt a Munka törvénykönyvének módosítása is világosan tiltja, "aki mást állít, az hazudik" – fogalmazott.

A kormányfő azt mondta: a dolgozókat leginkább nem a munkaügyi szabályok védik, hanem az olyan gazdaságpolitika, amelyben szükség van rájuk.

Az eddigi törvény "buta korlátozásokat" állított azok elé, akik többet akartak keresni, és többet is dolgoztak volna ezért – tette hozzá Orbán Viktor.

(MTI)

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Baromarcú ezt te honnan tudod, láttad a fizetési ívet, mert ha nem be is perelhet hazugságért a Soros !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Baromarcú ezt te honnan tudod, láttad a fizetési ívet, mert ha nem be is perelhet hazugságért a Soros !!!
creativehun
Te mocskos gazember! Ne dumálj mellé! A 36 hónapos munkaidőkeret alatt a ledolgozott órák NEM minősülnek túlórának..kivéve ha azt a törvény által megadott határidőn belül rendelik el. Ha...tételezzük fel..a munkáltató előre közli 4 nappal...,hogy minden szombaton munkaidőkeretben munkanap ..akkor az NEM túlóra...ez jelenleg is így van! Szóval..anyádat etesd a hülye dumáddal..meg azokat az agyhalott híveidet akik azt sem tudják miről szól ez a törvény..de bőszen libsiznek!
M107
Nem e 240 órával keresek 144000 Ft.
Ha nem tetszik elmehetek
Persze csak egy miatt nem megyek el a hazám miatt.
Clavigo
Téged ki fizetett ,,ki vakart ki a putriból ,,ki juttatott el Oxfordba,,More ??
tulipan
@papa.49: Ugyan dehogy pereli Több esze van Gyuri bácsinak!!! Hisz akkor lehetsőéget nyújtana neki, hoy előadja a képtelen hülyeségeit!!! Jókat röhécsek rajta!
Eladott Ország
Ilyen ez a nemzetikeresztényfideszes adventi bejgli mögé bújás: harcolnak, köpködnek, fröcsögnek, helyretesznek, felmossák a padlót, darabokra cincálnak, jól megmondják, kiosztják, feladják a leckét. A hitetlen kutyáknak, a csőcseléknek és Soros-bérencnek titulált szintén magyar embereknek, akiknek van pofájuk ádventkor és karácsonykor felháborodni azon, hogy hülyének nézik őket és fát vágnak a hátukon. Hallatlan, felháborító és veszélyes! Hogy az istenadta hosszú idő után elkezd gondolkodni az egyetlen élete, jelene és jövője fölött, majd önként megy ki a mínuszokba megfagyni. Ennél valóban nincs ennél nagyobb veszély, ami a kétharmadra nehezedne.
Nessy
Évek óta mondják, hogy Soros fizet! Az ég szerelmére, mondják már meg a pontos címet, hol fizetnek??? Ha meg nem tudják, akkor tudatosan valótlant állítanak!
colibri
Terelés, hazudozás ezerrel! Bármikor eddig hozzányúltak a munka törvénykönyvéhez - mert nem ez az első! - mindig a dolgozók jártak rosszabbúl és a munkáltatóknak, multiknak kedveztek. A több keresetre vágyó emberek, akik hajlandók érte többet dolgozni, fel sem fogják, hogy mennyire kihasználják őket. Elvész a pihenőidejük, nem képesek regenerálódni, hamarabb megbetegszenek és annyival nem keresnek többet, hogy magasabb életszínvonalra kerüljenek. Magyarul nincs arányba a leterheltség, a sok munka az érte kapott jövedelemmel. Ha keményebben fejezem ki magam, azt mondom, ha megszakadnak a dolgozó kisemberek a munnkába, a túlórába, akkor se és soha se fogják utolérni a saját lábon álló, 29 éves orbán-lányt pl. soha nem lesz milliós karórájuk, 20 milliós autójuk, luxus életük, de már lassan közepes szintű sem. Rövidke életüket a munkahelyen fogják leélni és az egyre magasabbra tolt nyugdíjkorhatárt sem fogják elérni. De ennek a kormánynak pont ez a célja!
Eladott Ország
Csak szólok, mert állítólag a jófejség is keresztényi izé (nem mintha nem szarnám le magasról, hogy ki micsoda, és nem mintha a rabszolgatörvény lenne a legnagyobb veszély, ami erre a kizsigerelt, kiskorúsított országra leselkedik), hogy miközben a melósnak joga van annyit túlórázni, ameddig kidől a futószalag mellől (és bár nem kötelező, legfeljebb másnap már nem kell bemennie dolgozni), a közpénz jellegének megváltoztatásában élen járó Matolcsy Rómeó Magyar Nemzeti Bankjában átlagosan 550 ezer forintos jutalmakat osztogattak szét a boldogkarácsonyra való tekintettel a dolgozók között. Csak hogy világos legyen, kinek hol a helye. Mondhatjuk azt is, hogy én vagyok az irigy panelproli, a Soros által felbérelt bérenc, a magyarság, a haza, a nemzet ellensége, aki magasról leszarja, mennyire megviseli Rogán Bűnöző Antal (akinek olyan vastag a bőr azon a nyúzott pofáján, hogy olvashatatlan pacákat küldött közérdekű adatok helyett az Átlátszónak, mert ennyire kreténnek nézi az adófizetőket) lelkét magánemberként az a sok támadás, ami az elmúlt hetekben a nemzetikeresztény O1G kormányát éri, csak hát bárhonnan nézzük, még senki nem hugyozott a trambulinról akkora élvezettel az alattvalók fejére, mint ez a banda. Természetesen nem az a lényeg, hogy én mit gondolok, hanem hogy Békéscsabától Zalaegerszegig mit gondolnak az emberek erről a kilencedik éve tartó mutatványról. Márpedig – bejgli illat, karácsony, kisjézus ide vagy oda – most először a vidék is megmozdult, és ha a vidék egyszer megfordul, akkor baszhatják az elvtársak a műanyagkereszténységüket.a saját maga által beígért sajtótájékoztató elől gyáván a közpénzrádióba menekülő felcsúti tudatrepedés azt bírta mondani ma reggeli soros igehirdetésében, hogy a tüntetések valójában hisztérikus sikongatások. Innen lesz szép satufékkel megállni a szakadék szélén, Orbán! Rohad meg, te szemét bűnöző cigány!
kokopelli
Igaza van nekije!A barátom nejének van egy barátnője,akinek a férje teremfocizik (amatőr-
ként),de együtt dolgozik egy régi ismerősével,akinek a szomszédja véletlenül a kapu alat,majd-
nem elkapott egy beszélgetést,amiben arról volt szó,hogy a szemközti házban lakó hármasik-
rek legfiatalabbja,aki sajnos egy évvel később született, látott egy embert pénzt osztogatni,de
már nem emlékszik,hogy hol ésmikor,de abban biztos mert a manusnak egySoros zakója vol!
Csak idő kérdése és...de miről van is nagybaszó??
görbetükör
Egy hős szabadságharcosnak ez meg se kottyan. Fél kézzel lesöpri az ellenséget.
Mindig a gáton van, pihenés és szünet nélkül. Mert ő már csak ilyen.

polgarportal.hu/wp-content/uploads/2017/02/Orb%C3%A1n-Viktor-a-g%C3%A1ton.jpg
görbetükör
@durbincs: hóóógyne, kezdetektől. Azt sem tudom, hogy mennyi a vagyonom. talán csak Mészáros Lőrinc előz meg, de az sem biztos.
(Azért az iróniából többet is érthetne! :D )
tulipan
@durbincs: iLYEN OLCSÓ VAGY KRETÉN HALFAROK? 100dollör per/nap 50 előtte -50 a végén ? a jelszó meg csak : MÚÚ ? iGAZÁN? EZ rossz jelszó a BIRKÁKNAK! mondjuk EZT, NEM IS TUDHATOD, TE 1 BALKEZES balfék vagy,s makjd én megmondom ki a hiteles !
Yoda69
orban, te geci!
Itt egyenlore csak te es a slepped az akit Soros fizetett (sajnos, nem ismerte fel akkor micsoda mocsok alakok vagytok). Ugyhogy vissza az agarakkal, te kocsog hazaarulo, mert rovidesen utoler a nepharag, es konnye ugy jarhatsz, mint hitler, vagy csaucseszku.
solidedge
Orbán úgy gondolja, hogy a magyar ember olyan hülye, hogy magától nem tud tüntetést szervezni. Ehhez is külföld és Soros kell. Összekeveri őket a Fidesz hívőkkel akik helyett ő gondolkodik.
tulipan
@Yoda69: Ha nem haragszol kölcsönvettem, mert annyira tetszik!
orban, te geci!
Itt egyenlőre csak te es a slepped az akit Soros fizetett (sajnos, nem ismerte fel akkor micsoda mocsok alakok vagytok). Ugyhogy vissza az agarakkal, te kocsog hazaarulo, mert rovidesen utolér a népharag, és könnyen ugy járhatsz, mint Hitler, vagy Ceaușescu !
tudode
Három nappal a CSALÁDOK ÜNNEPE előtt Adolf lepipá-LÓJA bemutatkozik,
.
A STÍLUS MAGA AZ i-GAZ ember!
.
Abba a tiszteletreméltó 87 éves magyarba HARAPDÁL, aki OLYAN VOLT, hogy Soros György a ki tudja HÁNY EZERBŐL, TÍZEZERBŐL felkarolta, mint SZABADSÁGHARCOST, ezek közül csak egy ELFAJZOTT BÉKÖZEPES merészeli a szájára venni, ahelyett, hogy KEZET CSÓKOLNA NEKI, mert kimosta a disznóólból, de a be nem álló SZÁJÁT nem sikeredett tisztára mosni!
.
És mi lett belőle, egy POLITIKAI SZÉLHÁMOS, megfűszerezve nem kis, ORBITÁLIS PROSTI SZINTŰ, mindenkit kihasználó, MÁSOKON ÉLŐSKÖDŐ, még a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGÁRA is szégyent hozó SENKI!
.
íGY dicsekedett anno, ki tudja milyen összeköttetéssel, szinesben, hogy ő KICSODA, MICSODA, ma már szégyentelen élősködő
.
------ Orbán Viktor vagyok ...jelen pillanatban pedig a Soros Alapítvány ösztöndíjasa vagyok"
.
www.youtube.com/watch?v=To07SKwpHIQ
.
A TÖBB SZÁZEZER szabadságharcosból valójában a tiszteletreméltó Soros György selejtje nyomja a sódert, még az Édesapját is kiadva színesben 1988-ban!
.
------ Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
.
www.youtube.com/watch?v=GDZJUIwGogY&t=871s
.
Az apja is megbukott tisztességből, kiszűrt a fiával azzal, hogy ELFOGADTA a MUTYI bányát, ezzel megpecsételve mentálisan hibás fiának a sorsát!
.
És még MINDIG VANNAK, akik jegyzik ezt az össze, vissza lefetyelő HANGOS ÚJSÁGOT!
.
Lefetye petye + APU nyomja a skizó dumát, ki tudja melyik énjét szólaltatva meg!
tulipan
@Shikari: Te nyomorult narancsos propagandista, senkiházi magyargyűlölő, lefizetett vándorcigány!
RonaGyuri
@solidedge: jól gondolja, mert ő csak a @Shikari: -féle szarjancsikat ismeri! =))
Madácsi Pali
@papa.49: ő adta át a díjat a tv székház felgyújtásáért. Most leplezte le magát.
kokopelli
@solidedge: ...már az egész nyugat röhög az O(h)ne Gentlemanuson,nem is tudva,
hogy mi a baja a Csutipurdénak a G.Sorossal! Azt nem is mondva,hogy eddig nem is
ismerték a Soros Gy.-öt aki ezt a bandát kivakarta a ß@rból,de min. a pottyantós bu-
diból a trágyadomb mellől!De azt a mondást ismerik a határon túl,hogy "a ß@r selyem-
papírban is az marad!" (lásd OV jólszabott őltönyeit a búzás-zsákokból összegányolva!
Passzol a Brüsszeli szőnyegre,amint a sorfalak felé kurjongat! Szegény M.o.,ezért ma-
rad a nyugat szemében:
"Fokosch,tschardasch,gulasch und Piroschka!...Ja?.und ..noch die Zigeuner!!"
kokopelli
@papa.49: (09:26)
Orbán biztos tudja,mert kémeket küldött az USA-ba,akik a Soros-fiúk gyakorlatozásait
vették fel "bunkofonnal" a Canyon-okban! Csak a legjobbak jöttek vissza,akik kiérdemelték
a "magyar kabarét" közelről megtekinteni! A többi büntetésből az USA-ban maradt! Félhótra
is röhögték magukat!...büntetésből!?...azóta is ápolják az új O1G jelszót az OMG helyett!!
kokopelli
@Eladott Ország: minek? "A tüntetők hülyének tettetik magukat,mert... stb..."
...az okos ember hülyéskedhet,de a hülye ember nem tud okoskodni! Lásd a
"sorosozókat"! A Zorbán is leállíthatná a csoportos okoskodását a hülye schleppjének!!
(;-))
creativehun
@Shikari: Te vagy egy hülye...vagy egy magát hülyének tettető szaros kis agyhalott.Kurvára NEM a luibsik tüntetnek..hanem azok a ...most már sok esetben eddig a fideszre szavazók..akik észrevették,hogy hülyének nézik őket..és nálad sokkal jobban átlátják,hogy mekkora gazemberség ez a törvény..mert most is munkaidőkeretben dolgoznak.Ha ezt általánosan bevezetik..akkor az nagyon rossz duma,hogy menjen máshova ...mert hova menjen??? ?enjen külföldre..aztán előbb utóbb csak az ilyen idióta fidesz fasszopók maradnak akik arcuklon üdözült mosollyal mélytorkozzák orbán??? Nektek az orbán szar is csoki ízű..mert annyira ostobák vagytok,hogy azt sem veszitek észre...titeket is keményen átbasztak! Van nálunk egy ilyen fidesz agymosott...lelkes ellenzéki plakát tépkedő bohóc...még az újságokban is szerepelt...Ő van a legjobban felháborodva már most is ...amikor hétvégén túlórázni kell...mert szerinte azt nem is a fidesz szavazta meg
Havanagi
ez a sorosozás már nagyon uncsi,nincs valami újabb???
kokopelli
@Havanagi: ...ha ezeknek nem jut más eszükbe,de enni akarnak,akkor nincs más
választásuk! Ők is tudják,hogy az egy f@ßság az egész,de
"a lóvé beszél...a gyomor meg korog!" (;-))!
görbetükör
@Shikari: Te tudod, mennyi pénze van Sorosnak?
Vajon a vagyona eléri már Mészáros Lőrincét?
micfild
O1G nyilvánalóan üldözési mániás elmebeteg
Miért lehet egy elmebeteg hatalmon még mindig???
simmering73
Ez a gyengeelméjű esténként lefekvés előtt benéz az ágy alá, nincs e ott elbújva Soros György.
papa.49
@simmering73: Egy frászt imátkozik az összes Istenéhez nehogy megmurdeljen az öreg, mert akkor nem lesz ilyen jó BŰNBAK !!!
papa.49
@Madácsi Pali: Hát persze, meg a zavargásokra is ő uszított az Astoriánál !!!
micfild
@papa.49: hát igen
ki lesz akkor a főellenség ha szegény Soros eltávozik az élők sorából???
eszegfu
@Shikari: 11:01 Figyelmedbe ajánlom ezt a kisfilmet...
www.youtube.com/watch?v=YUS4Y47ojtU
elhamarkodottan itélsz meg másokat, pedig Veled is előfordulhat ilyen!
SystemError
@Shikari: Bizonyíték? :) Tudod egy igazi anyádat is eladó, gerinctelen köpönyegforgató senkiházi vagy, mint az a munkáltatóid, de jön a népharag és mentek mind a csillagba!
Yoda69
Olvassatok el az alabbi linket.
Remelem ezekutan a tanarok ezrei is csatlakoznak a forradalmarokhoz, a diktator leveresere.

www.portfolio.hu/gazdasag/megall-az-eszed-pusztito-a-pedagogusok-rabszolgatorvenye-es-most-sem-emelkedik-a-beruk.1.308641.html
Macskaszem
A legundorítóbb hazaáruló geciket viszont tényleg Soros pénzelte, taníttatta, de már ezerszer megbánta.
kokopelli
@eszegfu: ő nem ítél meg senkit,csak melózik a napi betevőért!Nem tudom ki teszi
be neki,de annak részvétem!!A betett videó egy normális embernek természetes!
Nekem volt két fiú tesóm,egy apától egí anyáénak,de mindhárman másan "ketyegtünk"!
A felnőtt rokonok egymástól függetlenül láttak bennünk olyan tulajdonságokat,amit a szü-
leink észre sem vettek!Felnőve jöttünk rá,hogy tényleg igazuk lehetett!Én az unokahuga-
imban látta a tesóim ill. sógornőim egyes szokását,mozgását stb!A két tesót ez nem érde-
kelte,mivel sajnos csak én voltam az,aki tanulni akart!
magyarbakancs
"legagresszívabbakat és legaktívabbakat Soros György fizeti – mondta Orbán Viktor."
1988-89 -ben meg a jelenkori leghülyébb miniszterelnököt is Soros György fűzette.
staro2
Megnéztem a számlámat.
Ezek szerint én nem voltam agresszív.
kokopelli
@staro2: ..nálam sincs rajta!
...pedig én halkan zavartam el egy cicát a meleg motorháztetőről!
...vagy €-ban kellene kérnem? :-(
csipetke
Most már teljesen biztos,hogy orbán lábon hordja ki az agyhalált.Ezért az elmebeteg Sorosozásért már rajtunk röhög a világ.
kereső
A legagresszivebb tüntetőket a fidesz=kormány fizeti!
justhpeter
Viktor ! Itt az ideje új feltöltésre menni, mert ezek a pénteki szózataid már régen szánalmasak. Egy 1 bites barom vagy.
keresztapa
@csipetke: Igaz terajtad csak az ország röhög, ez is elég! @staro2: A számládat a pártod tulajdonítja, persze,hogy nem láthatod, te csak tüntikéz, a pénzt a pártod zsebeli be, az van közvetlen kapcsolatba a pénzel. Te csak egy tér betöltő személy vagy.
tulipan
@keresztapa: Rajtad meg az egész világ csak azért nem röhög, mert ógysem érti, mit is kelepelsz!
csipetke
@Eladott Ország: 10:55 Ez mintha durbincs lenne.De legalábbis így képzelem el...
csipetke
@keresztapa: 16:43 Asszem inkább rajtad lehet röhögni,olyan összefüggéstelen dolgokat hablatyolsz...Majdnem olyan értelmetlen,mintha durbincs írta volna
Jozefina
Vajon O1G és Á1G miért nem mer élőben a nép elé állni???
SystemError
Kösz Viktor! Tudtam, hogy 2006-ban a Soros volt a háttérben!
Desischado
@papa.49: Dehogyis, nem jól tudod! Összefogtak Gyurcsánnyal, és együtt tüntiztek! Na, ha egyszer mondom!
Szerintem ez a nyomorék nagyon jól tudja, hogy hazudik, de hát bűnbak is kell a népnek, mármint a birkáknak!
tulipan
Ez a Habony, KITALÁLHATNA már valami újabbat,, mert ez a szöveg, már negyon megkopottt, UNCSI!!!
tulipan
@csipetke: Durbincsnak ez nagy kitüntetés! :)
kakaósbögre
-Mondja ezt az aki "hősöknek" titulálta a 2006-os zavargások tetteseit.-
terlasz
Azt már megtanultuk (mi, akik figyelünk), hogy az ellenkezője igaz annak, amit ez a szarházi hablatyol.
herczeg0210
Figyelj te barom! ELSŐNEK TÉGED FIZETETT LE AMIKOR KITANÍTTATOTT, vesztünkre. Úgy, hogy befoghatnád a pofádat...
Borsodi
A fidesz szavazókat meg Orbán fizette? Különben jó a törvény minél többet dolgozol annál kevesebbet vagy a családoddal.Az emberek fizetését,és nem az óra számot kellene emelni.Különben jó a törvény annak aki dolgoztat , elvégre az ő érdeküket szolgálja.Ezután már csak a nyugdíj korhatárt kell a mi érdekünkben fel emelni vagy 70 évre a mi érdekünkben.
Kellemes Karácsonyt!
Yoda69
@tulipan: Nekunk uncsi, de a birkak meg mindig pattannak ra. Ezt viszont jol felmertek, ezert toljak ezt az egybites soros-dumat ezerrel.
tulipan
Borzalom, hogy ez a csüngő hasú, mekkora baromságoakt képes eregetni! :(
DR Eric CARTMEN
Szegény püffedt pávatáncosnak ezt a soros- fóbiáját már kezeltetni kéne !
verőce21
Ennek a hazug ellenzéki egymásratalálásnak nincsen egyéb kovásza, mint az elvesztett hatalom visszaszerzésének görcsös akarása, Orbán Viktor, a kormány és a nemzeti oldal zsigeri gyűlölete.
Április elején kellett volna, polgártársak, akkor talán lehetne ma másképp. Akkor talán nem kellene most szétvetett karral a padlón fetrengeni, mint akit csavar a szent görcs.
Lepényleső
Szerintem is,pl azt is aki a Kossuth téren felállított kordonokat felrugdosta. Azok pedig akik
akik a tv székházat felgyújtották,a rendőrök lábait darabokra zúzták,a T-34 -est mozgásra
bírták,azok csupán vicceltek,- úgy tudták. Akik most mind nemzeti pofák?
Eladott Ország
@verőce21: A fidesz bűnöző tróger banda a legjobb esetben is csak az ország egyharmadát képviseli, de még azt is csak rendszerszintű csalással. Akkor miről pofázol te fideszes szarházi faszparaszt! Húzzál már el innen a picsába a fideszes dedóid közé a szemináriumra, Hidvéghi Nagyonokos Balázs tart előadást.
verőce21
@Eladott Ország: (07:25) A tények és valóság ezzel szemben azt mutatja, hogy a műveletlen, suttyó tajparaszt Te vagy, ill. nálatok vannak. Hiába írsz tele oldalakat itten, ha hamis állításokat tartalmaz.
Szeretném felhívni a figyelmedet arra a tévedésedre is, hogy a Fidesz az ország 2/3-ának szavazatait képezi le.
tulipan
@verőce21: Igazán szerencse, Te ostoba, hogy magada tartod a legokosabbnak! Azért tart itt az ország, mert csupa ilyenekből áll a Hiéna Hordátok!!!
Eladott Ország
@verőce21: fidesz szavazó : 2 824 551 fő ( határon túli bérszavazókkal együtt) már nem is tudtam hogy ilyen kevesen vagyunk, ez lefedi az ország kétharmadát!
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
1. A legnagyobb kisebbség irányítja teljhatalommal az országot
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MHuNfM4p--/w_1160/78vrGiMKetqZYjMWs.png
2. A Fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere
A fenti eredmények is csak rendszerszintű csalással jöttek ki. Nemzetközi jogászok alkotmánysértőnek tartják a fidesz bűnbanda választási rendszerét, te fideszes seggfej!
tulipan
A fidesz bűnöző tróger banda a legjobb esetben is csak az ország egyharmadát képviseli, de még azt is csak rendszerszintű csalással. Akkor miről pofázol te fideszes szarházi faszparaszt! Húzzál már el innen a picsába a fideszes dedóid közé a szemináriumra, Hidvéghi Nagyonokos Balázs tart előadást. Jó narancsos szokás szerint, az általuk elképzelt mesevilágból!
magyarbakancs
"Orbán a rádióban: a legagresszívebb tüntetőket Soros György fizeti"MI MEG TÉGED FIZETÜNK.
O1G
Eladott Ország
@verőce21: 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--AgpS1U6p--/w_1160/78xZG3XkQJ5oYiMWs.jpeg
1. A legnagyobb kisebbség irányítja teljhatalommal az országot
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
Úgy látszik a többiek már elmentek az országból, neked meg otthonról!
Nessy
@magyarbakancs: Ha csak őt kellene fizetni! De ez egész kegyenc színtársulatát, a határon túli szavazóival egyetemben is nekünk kell finanszírozni!
magyarbakancs
@Nessy: Karácsonyra tekintettel visszafogott próbálok lenni.
de ha meghallom a beszédét ,megnézem a gesztusait hát elönt sz @lési vágy.

Neked és mindenkinek ki közel áll hozzád kellemes karácsonyt és sok,sok, szeretetet kívánok.!
Grafix69
Mi lesz , ha netán meghal Soros György? Ki lesz a következő vírus a nemzeti szocialista ,illiberális,áll keresztény , feudalista , fasiszta ,populista seggnyalók tök golyóján ?
tulipan
@Grafix69: Ezt én is kívéncsian várom! Azért éldegéljen csak még soká, a bűnakjuk, Soros Gyuri bácsi!!! Ezek a bamba narancsosok, még 100 éves korában is reszketni fognak tőle!!! :)
simmering73
Milyen találó is az a kömondás: Egy bolond százat csinál. Elkezdett ez a szarházi rettegni Sorostól, 2,5 millió fideszbirka rettegi a nevét. Nagy Sándortól nem félt így a világ.
verőce21
@Eladott Ország: (09:23) Ha neked "otthon lennének", megértenéd, hogy a
Fideszre a legnagyobb többség szavazott: 2 824 551 fő.
Az összes parlamenti ellenzéki pártra : 2 488 097 fő! (A többi ment a levesbe.)

Megérthetnéd végre, fél év múltával, hogy a Fideszre több mint 350 ezer fővel többen szavaztak, mint a többi parlamenti ellenzéki pártra összesen! Igazán meggyőző fölény.
Szomorú, hogy az ilyen siketeknek, mint te vagy, még mindig ezt kell magyarázni. Hülyének általában születni kell, neked sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.