Péntek éjfélig lehet leadni a legújabb, immár ötödik nemzeti konzultációt, amely a „családok védelméről” szól. Erről hosszú cikkben megírtuk,

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És még ez az 1,2 millió se igazolható HITELESEN.
Ezek is olyan "" dobozok"" , amilyeneket a Hadházynak már eljátszottak egyszer. Ha a számítógépes voksok, akár egy gépről, de többször beküldhetők voltak, akkor a papíralapúak érvényessége mitől lenne valós?
A mariskanénik (a fidesznyugger) pártfeladatkénr szakmányban tölthették ki az íveket.és még így se jutottak tovább ennél a mennyiségnél.
kissé felnőttem
Hatházival tavaly 2milla 300 ezerről CIVAKODTAK
namármost ha idén csak a fele... akkor lazán nagyon lazán 6-7 millió ember szart rátok vagy nem értitek hogy évek óta áltatásra őnámításra veritek el a milliárdokat?
ha 8 millió a válaszadó népesség - ből indultam én. igaz volt itt már 2,8 millió is a lakosság 98 %-a viktor ? matek ??? én buktam belőle szerinted Tanácsadókat illene ilyenkor lecserélni vagy kár rájuk pénz kidobni
dr. prédikátor
Nekem véletlenül bele esett a kályhába,most akkó mi lesz???
lampa laz
Az összes online szavazatot durbincs+sikari nyomta (túl)órabérben, de jövőre rábsznak, mert nekik is 400 óra plusszban kell verni a klaviatúrát és bízom benn, h ezek is csak 3 év múlva jutnak majd a pénzükhöz, ha...
kokopelli
A Zorbán1G is úgy néz ki sokszor a fotón,mintha "siker" lenne! Nem bírja...?
advocat
Szerintem elég lenne csak ezeknek megküldeni. Jó néhány milliárdot megspórolnának. Persze abból épülhetne egy újabb stadion. Is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.