Panaszt nyújtott be két állatorvos Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ellen az MTVA Kunigunda utcai székházában tanúsított magatartása miatt a Magyar Állatorvosi Kamara Etikai Bizottságának.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ez nem vicc kategória, sőt.
Egzisztenciálisan is tönkre akarják tenni politikai okból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@lusta: A vajnáné azt macskát vitte csak magával amelyik nem nyávog. és a lába között hordja, a luxus szállodába CSAK ARRA VAN SZÜKSÉGE ))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@Sámannus: Mennyi ,,vadállat,, volt ott az mtva. nál akkor este, éjszaka, nyugodtam le is olthatta volna az elmeháborodott birkaőröket )))))))))))
Commenter
@bencemacska: a MÁOK belterjes és kéz kezet mos alapon működik, gazdiként sajnos megtapasztaltam. Itt Hadházy Ákos praxisa forog már kockán, mert ha a működési engedélyét a MÁOK visszavonja akkor még házhozjáró állatorvosként sem praktizálhat. A kollégái tudták ezt aljas és sunyi alakok.
bencemacska
@Commenter: És döntési pozícióban vannak mindketten!
Sámannus
Csippet kellett volna beléjük rakni, hogy nehogy elfelejtsék a számukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.