Biztos mindenki emlékszik Fenyő Miklós dalára a "Limbó Hintóra". Kitört a Pesti limbóláz. Helyette a komplett pesti diliház tört ki visszamenőleg néhány hét távlatában A Lipót úgy is bezárt, csináljuk nagyban közös elgondolások alapján). Az ellenzéki pártok, csúsznak, másznak, fetrengenek, színészeket megszégyenítő módon esnek, sírnak, tombolnak, hasalnak, óvodások módjára ordítják szét a magyarországi városokat, mindezek mögött a valódi érvek és tettek sokszor teljesen nevetségesek és elmaradnak. Miközben persze a jobb oldali pártok, csapkodnak, ütnek, vernek, rúgnak, káromkodnak, szitkozódnak, provokálnak, elzárkóznak és bezárkóznak a kis váraikba, pocskondiáznak, "Soros bérenceznek", lejáratnak minden baloldali szimpatizánst és aktivistát és jóformán az egész országot mindenkivel együtt. Mindeközben az idegenforgalom egyre jobban esik szét és csappan meg az egész országban. Sok ideérkező külföldi turista, teljesen érthetetlenül áll a dolgok előtt és jóformán a belvárosban, a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GergoCikkely
...hogy bolondot csinált saját népéből és hazájából. Mindezt persze mikor a legjobbkor, hát pont a „Nagy Szeretet” ünnepe előtt. Szégyen és gyalázat.
Jozefina
@GergoCikkely: nem szágyellni kell, hanem elzavarni!!!
bencemacska
@GergoCikkely: Szerinted ki kezdte?
Ki időzítette - minden előzetes egyeztetés nélkül - a soron kívüli törvénykezést ?
Nem érdemelt volna egy szabályos törvényalkotást a MUNKA TORVÉNYKÖNYV móosítása?
Sámannus
Remélem kitartunk a következő utáni karácsonyig. Hajrá magyarok! Résöléket nem sajnálom ilyen "szakértelemmel" irányított ország kevés van elismerem. Ki is űzik az észt az országból. Akkor mi a túrónak olyan választékosak. Nem a nép dobál nyilvánosan szaros pelenkát. úgy tudom, de ez a bunkóság általános, elsősorban a kormány részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.