A józan ész régóta ezt diktálta volna. Január elsejétől mindenhol kötelező lesz a betegosztályozás és a jobb szervezés, de ennek megvalósítása nem lesz egyszerű.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Osztályozás?!? Azt hittem minden beteg ugyanolyan fontos!
tudode
Egyszerűsítve nem lehetne OKOSOK!
.
Visszaállítani a KOMMUNISTA CSÖKEVÉNYT, az ÁGYNYÍLVÁNTARTÓT kellene visszaállítani, ahova a mentőorvos diagnózisa szerint, késedelem nélkül kerül a páciens arra az osztályra, ahol meg tudják gyógyítani!
.
Ezzel az izével az eddig NAGY VÁSÁRTELEP HELYETT csinálnak több VÁSÁRTELEPET, ahol osztályozzák a betegeket, mint a krumplit, a répát, a káposztát, és egyéb GYORSAN ROMLÓ ZÖLDSÉGET!
.
Az .. i d ő .. pénz, ezzel a ... T R I Á Z S ... izével . "is".. É L E T !
vacsi
A mentőorvos pontosan meg tudja állapítani, hogy a beteget hova kell szállítani a megfelelő ellátáshoz. De egy "szakképzett nővér"?! Majd valahova elosztja, és ha a beteg meghal, őt nem lehet felelősségre vonni, mert nincs megfelelő végzettsége! Ennyi erővel a takarítónő is eloszthatná, sőt, gyógyíthatná is a betegeket. Sajnos, az eredmény nem biztos, hogy sokkal rosszabb lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.