Budapesten már nem indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, így Tarlós István főpolgármester elrendelte a csütörtökön bevezetett intézkedés megszüntetését – tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal szombaton az MTI-t.

A közlemény szerint a csütörtöki és pénteki mérési eredményekre és az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati, többször frissített előrejelzésére tekintettel már nem indokolt a tájékoztatási fokozat fenntartása.

Budapest végre fellélegezhet!

Mint kifejtették: csütörtökön érzékelhető javulást tapasztalhattak, pénteken viszont – az intézkedések ellenére – jelentős romlás volt érzékelhető.

A szálló porra (PM10) vonatkozó szmoghelyzeti döntéshez az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése is szükséges, amely szerint a szombati levegőminőség az esti, késő esti órákban mindenütt tovább javul, és a PM10 koncentrációja alacsony marad. Vasárnap napközben már kiváló lehet a levegőminőség. Hétfőn és kedden a levegőminőségben nem várható romlás, kedvező lesz a levegőminőség – írták.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már senki nem akar tüntetni elmúlt a ,,szálló por,, veszélye ))))))))))))))))))))))))))))))))
Húzzál a picsába bolondistók !!!
Elad0tt 0rszág
Én meg már azt hittem azért mert a sok hőbörgő, ordítozó munkanélküli tüntető végre hazamegy a karácsonyt ünnepelni a családjukkal (már ha van nekik).
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.