Az időzítésből ítélve ünnepinek mondható interjút adott Balog Zoltán jelenlegi miniszterelnöki biztos a Magyar Időknek. Ebből kiderül egyrészt, hogy Balog Zoltán „egyre jobb állapotban van”, mert a miniszterség után most újra azokkal a dolgokkal foglalkozhat főállásban, amelyek a világ legfontosabb dolgai. „Nekem ez nem más, mint a Szentírás üzenete, a krisztusi megváltás nagyszerűsége, valósága, a jézusi világ dolgai. Éppen ezért nagyon jól vagyok”. A szavaiból ítélve úgy tűnik, hogy elégedett az elmúlt nyolc év kormányzásával is – „nem volt sikertelen, és örülök, hogy ehhez én is hozzátehettem valamit” –, és miniszterelnököt idézve azt mondta: „az általam vezetett minisztérium minden területét jobb állapotban adtam át, mint ahogy átvettem”. A túlóratörvény elleni tüntetésekkel kapcsolatban azt mondta, bohózatba illú, ahogy a képviselők mindenképpen áldozatnak akarták beállítani magukat. "A tehetetlen dühöt látom, ennyit tudnak. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Majd meg tudod mit tudnak, ha beindul a láncreakció te feslett erkölcsű köcsög !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Ha valóban létezne isten akire ti gondoltok, vagy te gondolsz már régen ( kampeca) lenne nektek .
RonaGyuri
Na ehhez mit fog szóni a derék Balog-páter meg a Tömjény Sónyi?

a hvg.hu számol be egy érdekes eseményről

„A Párbeszéd Házában egy interjúkötet bemutatóján a szemlélek.blog.hu beszámolója szerint Fabiny Tamás evangélikus püspök és Várszegi Asztrik is beszélt arról, hogy a politika minden korban, mindenféle oldalról megpróbálja kategorizálni, eszközként használni az egyházakat” – írják.
Sőt, idézik Várszegi Asztrik-ot, aki azt mondta: „ha ma élne a Megváltó, akár még a Soros-ügynök címkét is megkapná bizonyos köröktől”!
Touché! – mondanám, de inkább aggódnom kellene. Nem feledvén, hogy miket kapott Beer Miklós váci püspök, mondván „aki levélben biztosította támogatásáról a tüntetőket”, azokat akik „Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket. A keresztényekről úgy nyilatkoznak ezeken a tüntetéseken, hogy az sért minden hívő embert. ”!
Persze az igazi ok Beer azon vélekedése, hogy „korántsem magától értetődő, hogy ezeket az értékeket - keresztény értékek: a család védelme, az élet védelme, a közjó, és a béke- azok a pártok képviselik, amelyek ezt a leginkább hangoztatják”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.