A rabszolgatörvény elfogadása az ellenzéki szavazóknál és a bizonytalanoknál viszont kiverte a biztosítékot – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából, amit az Index megbízásából készítettek az elmúlt napokban.

Nem rendült meg a Fidesz-szimpatizánsok kormánypártba vetett hite

Fotó: Mohai Balázs / MTI

Azzal az állítással, hogy a kormány a 400 órás túlóratörvénnyel túllőtt a célon, az ellenzékiek egy ötfokozatú egyetértési skálán, ahol az 5 jelenti a csúcsot, teljesen egyetértettek. A fideszesek viszont csak 2,6 pontot adtak.

Azzal, hogy a törvénymódosítással a kormány a magyar munkavállalók igényeit tartotta szem előtt, csak a fideszesek értettek egyet. A kutatás egy pontot talált, amely a Fidesz-tábort is megosztja és nem osztja teljesen a kormányzati érveket. A fideszes politikusok ugyanis azt hangoztatták, hogy a dolgozó beleegyezése nélkül nem lehet növelni a túlórát, és önként vállalt túlóráról beszéltek.

A kormánypárti szavazók fele ezzel szemben egyetért azzal az állítással, hogy a dolgozók kiszolgáltatottabb helyzetben vannak annál, hogy következmények nélkül nemet mondhassanak a túlórázásra.

(Blikk.hu)

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jelentkezzen az, aki azoktól mást várt vagy másra számít(hat)ott.
Az istenük így akarja és az és akkor csak jó lehet. A cselédnek lételeme a Gazda és az iránta való feltétlen alázat. Mondjon, tegyen bármit, az nekik csak jó lehet. Ha nem, akkor is. Az esze tudja, hogy ez a törvény is, a többi is kárára van. De az imádat elnyomja a racionalitást.
És ha ki is tisztul (talán) az agya, akkor is végsőkig fog mellette állni, mert nem tud sajnálatosabbat elképzelni, mint bevallani a tévedését. Inkàbb a végsőkig kitart és az utolsó pillanat után jön a patkányeffektus. (lásd a mostani kormány akkori párttagjai ma a leghangosabb gyűlölködők)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Új képeid nincsenek? Ezek már nagyon unalmasak.
Elad0tt 0rszág
@Pegero: Ha jön a blokád akkor minimum közéjük kell lőni.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: A qrva anyádat te rohadt fideszes mocsok. A népet nem kellene leváltani, hogy rohadnál meg te fideszes barom! Hiszen ti vagytok a többség papíron, b@zd meg a fajtádat, te szellemi toprongy!
youtu.be/kQld6YVgmDs
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: tegnap, 18:21; Mutatom az új képeket.
uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
A fidesz féle közpénzen fenntartott kormányfelszopó kanálisban ( MTV1) éjjel nappal, csak a fenti témákról van szó. Brüsszel, Soros, "migráncs" :/
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Igazad van, a többség mi vagyunk, és nektek csak egy nagy lófasz marad. Karácsonykor nagyon vigyázz ezért hogy soha ne a segged tedd ki az ablakba:-)
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: A Publicus Intézet Népszava számára készített közvélemény-kutatásából kiderült, hogy az elmúlt hónapban 41 százakról 30 százalékra, vagyis 11 százalékponttal csökkent azok aránya, akik elégedettek a Magyarországon zajló folyamatokkal. Ezzel egyidőben – logikus módon – az elégedetlenek aránya növekedett, 53%-ról 64%-ra. Vagyis az emberek jóval több mint fele – fideszes mértékkel: kétharmada – elégedetlen azzal, ami ebben az országban folyik. Annak ellenére is, hogy az Orbán-kormány még a csillagokat is lehazudta az égről, hogy úgy tüntesse fel az ország leszakadását/elszigetelődését, mintha óriási sikerről lehetne beszélni. Arról pedig, hogy a Fidesz és kitartottjai napi szinten nyilatkozzák azt, hogy ők bizony a teljes magyar népet képviselik, ezúttal is bebizonyosodott, hogy egy ordas nagy hazugság. Nem hogy az ország kétharmada, de még csak fele sem áll mögöttük. Sőt.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/2018_12_ppef-768x579.png
Recseg-ropog a ner. Előbb-utóbb dőlni fog. Orbán Viktor a várba költözött, vagy oda menekült?
Hogy rohadna meg …………… inkább nem folytatom. Most már egészen biztos, hogy a Horthy rendszer 30-as éveiben járunk. Ennyi nélkülöző, szerencsétlen, magáról gondoskodni nem tudó, mások könyöradományaira szoruló ember talán akkor volt utoljára Magyarországon.
Kitart a karácsony előtti harag, marad erő a további összefogáshoz, egy élhető, működő Magyarország felépítéséhez, a maffia felszámolásához, a tolvajok elszámoltatásához, az agymosás iszonyú kárainak felszámolásához...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.