EGY IGAZÁN KARAKTERES TÖRTÉNET! Visszataszító ruhátlan testekről, csúnya emberekről szóltak a hozzászólások a Bacon és Freud-kiállításról született híres Facebook-posztban. Annál nagyobb meglepetés volt, ami ezután várt a múzeumban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez Orbán népe

Egy igencsak karakteres történet

Egy igen érdekes történetről számol be a 444.hu. „A Magyar Nemzeti Galéria ritka gesztust tett december elején. Kirakott egy Facebook-posztot a kortárs művészet közelmúltjának két szupersztárját is felvonultató Bacon, Freud és a Londoni Iskola festészete című kiállításáról. ”. A post nem is, de a Galéria FB bejegyzése vihart kavart.
Meg van róla a véleményem azonban a cikk egy igencsak érdekes dologra hívja fel a figyelmet:
„De mielőtt nagyon beleéltem volna magam a töprengésbe, hogy mit rontott el a közoktatás, a média, a múzeumpedagógia, illetve hogy milyen összefüggés áll fenn a magyar politika retrográd idiotizmusa és a progresszív művészet elutasítása között - felütöttem a vendégkönyvet. ”
És… Felháborodást, vagy elítélő kritikát nem talált, csak méltatást!
Hogy is írta Karinthy:
„Volt valami Sándor,
Nem lehet ezt bírni,
Nem olvastam, ’sz nem is tudok
Olvasni, csak írni.”! =))
lampa laz
Az idiotizmus csak azért ütötte fel a fejét a kiállítással szembe, mert récsölke szokásához híven nem firkálta össze a Vendégkönyvet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.