A tűzoltók elfojtották a lángokat.

Kigyulladt egy adventi koszorú, és a tűz egy asztalra is átterjedt egy társasházi lakás konyhájában Szegeden, a Sajka utcában kedd este – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

A város hivatásos tűzoltói behatoltak a lakásba, amelyben senki sem tartózkodott, és elfojtották a lángokat. Az egységek átvizsgálták és kiszellőztetik az épületet.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Remélem, hogy úgy a szomszédok, mint a tűzoltók jól valagbarúgják az ilyen barmot.
Ennek nem közösségben kéne élnie, hanem egy tűzbiztos barlangban, ahol nem veszélyeztetheti a szomszédjait.
Kellemes karácsonyi ünnepek--a szomszédoknak.
emerencia
@namihami: Pár százasért voltak kaphatók karácsony előtt a led mécsesek. Én midig azt használom az adventi koszorún vagy az azt helyettesítő alkotásomon. Édesapám anno mesélte, hogy gyerekkorában otthon nem volt szabad kimenni a szobából és kötelező volt egy vödör vizet tartani a fa mellett míg igazi gyertyák égtek rajta. Így is sok volt a karácsonyi tűz ezért később áttértek a karácsonyfa izzóra. Felfoghatatlan számomra, hogy a huszonegyedik században ennyi sok ember eszelősen ragaszkodik az égő gyertyás koszorúhoz.
namihami
@emerencia: Nem a gyertya ellen van/lenne kifogásom. Ha neki az tetszik, szive joga. Bár én soha nem raktam a kar.fára még égősort se. Ahogy ma se használok LED-eket, pedig az már biztonságos.
A polgár hülyesége abban csúcsosodott ki, hogy meggyújtotta a gyertyát és otthagyta felügyelet nélkül az (cikk szerint ráadásul) üres lakásban.
Az ilyen nem való közös környezetbe. Holnap elkezdi megtölteni a kádat és elmegy egy hétre wellnesselni? Mert ez a következő lépés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.