Újabb kritika érte Orbán rendszerét, az államtitkár nem hagyta válasz nélkül.

Kovács Zoltán: "Szánalmas ostobaságokat harsog a New York Times

A New York Times (NYT) karácsonyi cikke szélsőjobboldali ikonnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a demokratikus intézmények lebontásához adott útmutatást más országoknak, például Lengyelországnak – írja a Magyar Idők.

Egy amerikai egyetemi oktató odáig ment, hogy szerinte

az „Orbán-rezsim” abban különbözik a fasizmustól, hogy itt nincs Gestapo, és az állam feletti ellenőrzés kevésbé az erőszakról szól. A kontroll azonban így is teljes. Szerinte nincs demokrácia Magyarországon, mert nem tartják tiszteletben az igazságot.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára érdemben nem cáfolta az állításokat, de markáns véleményt fogalmazott meg:

Az elmúlt nyolc évben már megszokott módon újra szánalmas ostobaságokat harsog a New York Times Magyarországgal és a miniszterelnökkel kapcsolatban

- jelentette ki a Magyar Időknek Kovács.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Meri-e bárki is tagadni, hogy Magyarország új neve méltán Abszurdisztán? Meri-e bárki is tagadni, hogy ezekkel a félkegyelmű, modortalan tajparasztokkal semmi más a jövőnk, mint újra a legsötétebb középkor? Csak éppen az a baj, hogy ezek a figurák tudás nélkül szereztek hatalmat, kerültek előnybe mindenkivel szemben, azokkal, akik sokkal többet tudnak náluk, minden téren. Ez persze nem zavarja őket abban, hogy gátlástanul osszák az észt. Mondjuk én óvatosabb lennék a helyükben, gondolni kellene arra is, hogy gyorsan fogy. A kevesebb meg még gyorsabban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
Az csak természetes, hogy fasizmus van.
A zorbáni terv szerint január másodikán hadüzenet nélkül megtámadjuk a sógorokat, utána lerohanjuk a merkel-féle genderállamot és meg sem állunk brüsszelig.

De csak akkor kezdünk bele, ha a zorbánnak sikerül kijózanodni addigra vagy re.
Ellenkező esetben május elsejére lesz kitűzve az invázijó indítása, mert a hadtáp a maradék virsliből lesz megoldva.
A sört a hájnekken nevű multi biztosítsa.
A trampli már jelezte, hogy szurkol majd nekünk a kispadról.
Desischado
Szánalmas, gerinctelen féreg! Megcáfolni bezzeg nem tudja, nyilván keserves az igazat hallani, mi?!
RonaGyuri
Zakkant Zotyóka nagyon hasít

éles elméje gyöngyszemeivel szórta tele az ECHO-TV műsorát is

Szinte azzal egy-időben, pár órával később, hogy Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára kedves kötelességének érezte, hogy közleményben reagáljon a Nytimes nem éppen hízelgő cikkére (szélsőjobboldali ikonnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a demokratikus intézmények lebontásához adott útmutatást más országoknak), emelt a téten. Bevonult a derék Mészáros-TV-be és a „Brüsszel – Európa választ” című műsorban Szabó Anettnek adott évértékelő interjúban osztotta az észt:
„Brüsszel bürokráciája és Brüsszel bevándorláspárti liberális politikusai már nem tudnak meglepetést okozni, hiszen az elmúlt nyolc év tapasztalatai azt mutatják, folyamatos a kettős mérce, folyamatos a lejárató kampány és nemcsak a politikusok, hanem az egész nyugat-európai sajtó részéről is. ”,
Aztán elsőbb „ a magyar kormány nem pusztán a magyar, hanem a közép-európai emberek érdekeit is képviseli.”, majd „a közép-európai emberek ma az Európai Unió egyik legnagyobb támogatói ”, s aztán „a magyar emberek és a közép-európai emberek megtanultak különbséget tenni az európai project, az európai álom és az európai bürokrácia között.”!
Majd olyanokat is tudott mondani, hogy „a Fidesz-KDNP-nek egy meghirdetett és hivatalos programja volt, hogy a bürokrácia, a brüsszeli bürokrácia, a bevándorláspárti bürokrácia ellen fel kell venni a küzdelmet”.
Aztán persze „látható, hogy az Orbán-kormány nem tört meg a hamis, tendenciózus, szisztematikus hamis vádaskodás alatt”mert tudja, hogy (most fijjej Wazze) „a bevándorlást propagáló politikai körnek egy újabb kísérlete arra, hogy május után egy újabb fronton, vagy új formában folytassák ellenünk, a közép-európai, a máshogy gondolkodó országok elleni kampányt”.
Majd már teljes extázisban hozzátette: „láthatóan egyre hisztérikusabbá, egyre szélsőségesebbé válik a magyar kormány elleni hadjárat. ”!
Eladott Ország
@Janelinna: @szalai48: Ajánlat a natúr hagymás zsíros kenyérhez és hancúrozáshoz.
static.keptelenseg.hu/p/63c37c9690a864567f614c5833aebfeb.mp4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.