Most, hogy elcsöndesült a Kunigunda utca, levonultak a rabszolgatörvény miatt tüntetők, a közszolgálati média monitorozni kezdi, hogy mennyien is nézik, hallgatják a műsoraikat, mekkora azok befolyása a közvéleményre határon innen és túl; de még a zenei ízlés kutatására is kiterjedő felmérést készül megrendelni a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, azaz az MTVA. Az uniós közbeszerzési lapban megjelent kiírás szerint nettó 90 millió forintot szánnak a "tartalomszolgáltatást támogató közvéleménykutatásokra", azzal a megkötéssel, hogy a keretmegállapodás egy évre szól, ami további egy évvel meghosszabbítható. A kutatások céljai: Megismerni a népesség informálódási és médiahasználati szokásait, feltérképezni a közszolgálati csatornák szerepét, összehasonlítva a többi médiaszolgáltató csatornáival. A konkrét rádióhallgatáshoz kapcsolódóan megismerni a rádiózók igényeit, elvárásait és a rádióadók értékeléseit. Feltérképezni a határon túli területeken az informálódási,...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Még a csatornák közül is KI VAN HAGYVA AZ ÖSSZES ILYEN KANÁLIS, egy kivétel van az m4 mert a F1 ott szoktam nézni DE CSAK SZIGORÚAN A VERSENYT, AZ EDZÉST, mert a többi sallangra (Mérei Andrea) nem vagyok kíváncsi !!!
Yoda69
Csak gyorsan azzal a felmeressel, mert rovidesen folytatodik a tuntetes, aztan a felemeres eredmenyet majd lenyomjak a torkotokon.
szalai48
[--Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
solidedge
Mivel normális ember nagy ívben kerüli a csatornát, a felmérés egyben azt is mutatni fogja hogy mennyi hülye ember van az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.