Összesen 94 eset miatt tett fel- és bejelentéseket az MTVA és más sértettek a december 16-ai és 17-ei, a köztévé székházánál történt események kapcsán.

Hivatali visszaélés, rágalmazások, becsületsértések, személyes adattal való visszaélések, garázdaság és félelemkeltő üzenetek okán terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetés megvalósulása miatt tett fel- és bejelentést az MTVA és más sértettek a tészékháznál december 16-án és 17-én történt események miatt – olvasható a hvg.hu cikkében.

Terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetés miatt is bejelentést tett az MTVA az ellenzéki képviselők akciója nyomán

Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti frakcióvezetője beszél, mögötte Fekete-Győr András, a Momentum elnöke, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, Székely Sándor DK-s országgyűlési képviselő és Szél Bernadett független képviselő (b-j) az MTVA-székház előtti kormányellenes tüntetésen 2018. december 17-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Mohai Balázs

A lap szerint az MTVA mindezt egy közleményben jelentette be.

A közleményben az is szerepel a lap szerint, hogy 

egyes ellenzéki országgyűlési és európai parlamenti képviselők jogsértő magatartása, a munkavégzés akadályozása, továbbá a munkatársak események hatására bekövetkezett inzultálása okán több bűncselekmény elkövetésének gyanújával fordultak a sértettek a nyomozóhatóságokhoz.

Ezek miatt tették meg a "szükséges intézkedéseket, be- és feljelentéseket" az MTVA és más sértettek.

Mint ismert, december 16-án a tévészékháznál ért véget a rabszolgatörvény és a közigazgatási bíróságok létrehozosáról szóló törvény elfogadása miatt indult egyik tüntetés, ekkor 13 ellenzéki képviselő jutott be a tévészékházba, hogy a Momentum öt pontját beolvashassák a köztévében. 

A december 16-ai éjjelen és a 17-ei nap folyamán az épületet védő fegyveres biztonsági őrség és más biztonsági őrök többször dulakodtak az ellenzéki parlamenti képviselőkkel: Hadházy Ákost és Szél Bernadett kidobták az épületből, Varjú László képviselőt mentők vitték el. A képviselők ugyan többször is kihívták a rendőrséget, ám a rendőröket a biztonsági őrök nem engedték be az épületbe. Végül az MTVA vezetője birtokvédelmi eljárást kért, amit a magyar jogrendben példátlan módon aznap meg is kapott – ezután már a rendőrök is bementel a székházba, hogy onnan kitessékeljék az ellenzéki országgyűlési képviselőket.

A képviselők több esetben feljelentést tettek ugyancsak.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Senkinek ne legyenek illúziói, pártállam jön 2019-ben és koncepciós perek, ha meglesz a bíróság is... Sajnos ennek meg is kell történnie, hogy a falig menjenek és felébredjenek az emberek.
El lesz számoltatva mindenki aki ebben részt vett és nem a rózsadombon fognak megrohadni, mint a vén kommunisták 89 után!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Senkinek ne legyenek illúziói, pártállam jön 2019-ben és koncepciós perek, ha meglesz a bíróság is... Sajnos ennek meg is kell történnie, hogy a falig menjenek és felébredjenek az emberek.
El lesz számoltatva mindenki aki ebben részt vett és nem a rózsadombon fognak megrohadni, mint a vén kommunisták 89 után!
tudode
Te jó ég!
.
Nem 10,12 terrorista, 2,5 millió terrorista támadta meg a az ORSZÁG KOCSMÁJÁT, és a töltelékek HÍMONDÓJÁT:
.
---- 2018. 12. 12. Tordai Bence élő a Parlamentből - a rabszolgatörvény szavazásán
.
propeller.hu/itthon/3392225-terrorcselekmeny-elkovetesevel-valo-fenyegetes-miatt-is-bejelentest-tett
..
Azok TÖRVÉNYKEZNEK a Nemzet Cirkuszában, akik 2006-ban SZÉTRÁMOLTATTÁK a belvásort, oszt megsértődtek egykis babzsúrona KOPI IZOMAGYÚAK!
..
----- Békés tüntetők ostroma a TV székház ellen
www.youtube.com/watch?v=FIDe2Y806b4
.
Azé BAZI NAGY különb-SEGG!
Qqberci
Igen vastagon bőrözött pofájuk van...
Madácsi Pali
Talán kár volt megakadályozni, hogy rájuk gyújtsák. Ezzel nem azt mondom, hogy bárki is bent égjen de az MTVA nevü intezmény helyét legalább sóval lehetett volna hinteni. Egy igaz szó nem hegyhatja el a szájukat, erre nagyon vigyáznak.
lampa laz
Terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetés miatt is bejelentést tett..., az aki ezt a bejelentést megkapja és nem hugyozza össze magát a röhögéstől, h ilyen agyalágyultak élnek köztünk és foglalkozik vele politikai megrendelésre, hát akkor itt tényleg őrületes nagy baj van. Ezeknek az m1-es majmoknak ilyen soha nem jutott volna az eszébe, ez valamelyik fideszes görény ötlete volt. Terrorcselekmény... agyrém...
namihami
Az MTvA eddig se volt hiteles, de ezzel a "" terrorcselekmény"" kijelentéssel még röhejes is lett. Az a hülye Fidesz csak ezt tudta nekik parancsba adni? Ezt már csak az igazi vakbuzgók veszik be. Igaz, azoknak egyébként is mindegy.
"" A Főnök emberei mondták, akkor csak igaz lehet."" A cselédnek mindegy, úgyis csak a Gazda szava a vezérlőcsillag.
graycivil1
Külön-külön levadásznak mindannyiunkat...akik véleményt merünk mondani.

Hajtók: Ügyészség
Kilövők: Közigazgatási Bíróság
lampa laz
@fideszes gyökér: ...és kb 7millió terrorista lesz majd aki nem szavaz a fideszre... ezt 2019-ben, hamarosan be is bizonyíthatjuk nekik, hiszen két választás is lesz.
csipetke
Méghogy terrorcselekmény! Idióták.Az a terrorista,aki a közpénzből fenntartott fideszes kuplerájból mentelmi joggal rendelkező képviselőket dobatott ki.
Nessy
Ejnye uraim! Amikor anno szétverték a tv székházat, nem érezték a terrorista fenyegetést! Nem gondolják, hogy ez egy kissé már paranoia?
Tudják uraim, a terroristák nem szoktak személyesen bemutatkozni, nem csak egy 5 pontos pár perces felhívást akartak beolvasni.
Még csak egy árva zsebkés sem volt nálunk! Senkit sem akartak felrobbantani. Vagy önök mást tapasztaltak? Akkor edzés képen néha sétáljanak a Hős utca felé este 10 után!
nevemnick
Ül, fekszik és nem ugat a náci szekció.
dragonfly
@Pegero: Lónak a faszát=boldog karácsonyt...
Yoda69
Terror fenyegetettseg? A kurva anyatok mocskos gecik.
A terroristrakat TI engedtetek be az Unioba a letelepedesi kotvenyetekkel. Ok csinaltak a parizsi merenyletet is ti rohadt hazaarulok!
justhpeter
Szerencsétlen fidiótáknak fogalmuk sincs mi az a terror. A csicskák csak visszaböfögik a vezér baromságait.
Csizmás Kond
...ha mostanig nem volt aki megtanítsa kesztyűbe dudálni...
1magyar
Na ne röhögtessenek már! Mióta terrorcselekmény az ha az állampolgár védekezik bármely módon a kormánya kizsákmányolása ellen?
simmering73
Az volt az igazi terrorcselekmény, amikor apátok rátok mászott anyátokra.
magyarbakancs
MTVA-székház
József Attila -

Szöveggyűjtemény

TÉL

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.
Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.

Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.

Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!

1922. november 12.
szaboria1
Látszik a jogászuk is egy véletlenül sikerült vizsgával lett jogász.
SystemError
jaj gyerekek, nem az számít, hogy jogilag mi állja meg a helyét, hanem a Habony lapokban tele lehet "terrorcselekményezni" a "ki kivel baszott" celeb cikkek mellett az újságot a birkáknak.. Csakhogy, amikor minden családból érintett már valaki, akkor ez fordítva fog elsülni. Jó helyre költözik a Viktor, csak pár szinten lejjebb fog lakni a várbörtönben..
Sámannus
Össze fog a nemzet a ruszki imádókat lefossuk mit hadoválnak.
Caseridda
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
anima
Tényleg van hárommillió agyhalott Magyarországon, akik köztünk járnak... sétálnak?
Nessy
Azért igazán lehetett volna a be és feljelentések száma szép kerek száz!
Biztos találtak volna még ötletet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.